Ben neymisim meger????

Kumsal80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
594
297
33
Iyi aksamlar arkadaslar bir konu var danismak istedigim .Malum esimin ailesiyle aram hic iyi olmadi artik kabullendim yani .Neyse gecenler esimin amcasi fenalasti hepimiz ordayiz hastanede yogun bakimda,benim aklimda gercekten hicbirsey yok gittom iste büyük yengeyle falan bekliyoruz orda esimin kardesleri esimle konusuyor ben yanlarina gidince gidiyorlar.Yada eltiim var o da öyle normalde hic bizimle alakasi yok oda öyle.Simdi orda bunami taktin dersiniz belki ama o kadar insanin icinde bir tuaf oldum ki ne bileyim hastalik bu ben gittim herkesin icinde gecmis olsun deyip gectim .Birakin cevap vermeyi duymamazliktan gelip kafayi ceviriyorlar.Esimede bisey demedim simdi zaten üzgün diye.Nasil bir yol izleyim simdi bilemedim .

Ay bu kada takmayın şu insanları yahu.. Bi yol izlemenize gerek yok. Olmuş bitmiş
Yok yok takilma degil dedigim gibi zaten pek aramiz yok ama esimle de yoktu aralari ne bileyim sonra esimle konusup beni resmen disladilar cünkü eltilerimde onlarla beraberdi

Vay be siz neymişsiniz meğer?
Konu başlığını görünce ahlaksızlıkla, namussuzlukla mı suçlandı bu kadın ne oldu dedim.
İnsanların zaten başı kalabalık yani bunun sadece size karşı takındıkları bir tavır olduğunu düşünmüyorum.
Hasta birisi var ortada, zihinleri yeterince yoğundur, ruhsal olarak kötü durumdalardır o yüzden çok üstünde durmayın .

Pardonda ilgimi bekliyorum dedim.Ben orda ne olursa olsun onlarin amcasi insan gibi gecmis olsun demeye yanlarina gittim diyorum.Ilgi ne alaka ?
E Tamam işte, gitmişsiniz ve üzerinize düşeni yapmışsınız. Karşılığında bir şey demişler, bilmem ne yapıp yapmamışlar önemli mi?

Vay be siz neymişsiniz meğer?
Konu başlığını görünce ahlaksızlıkla, namussuzlukla mı suçlandı bu kadın ne oldu dedim.
İnsanların zaten başı kalabalık yani bunun sadece size karşı takındıkları bir tavır olduğunu düşünmüyorum.
Hasta birisi var ortada, zihinleri yeterince yoğundur, ruhsal olarak kötü durumdalardır o yüzden çok üstünde durmayın .
Yok canim keske öyle olsa bende öyle düsünüp gittim hatta dayilari görmüs veya duymus bilmiyorum .Iceri gectigimde bu konu konusuluyordu.Hani öyle iyi niyetli düsünemiycem

Yok canim keske öyle olsa bende öyle düsünüp gittim hatta dayilari görmüs veya duymus bilmiyorum .Iceri gectigimde bu konu konusuluyordu.Hani öyle iyi niyetli düsünemiycem

O zaman şöyle düşünün siz üzerinize düşen vazifeyi yaptınız, gönlünüz rahat olsun. Varsa ortada bir ayıp, onların ayıbı. Sizin kendinize dert etmeniz gereken bir mesele yok.

Öyle de söyle bir görüntü var esimin yanindalardi o anda bisey istemem gerekti inanin öyle bir kacislari var anlatamam.Sonucta zaten esim dargin onlara
Boşverin, takmaya değmez. Bazen karşındaki insan hatalıysa sizden kaçıyor gibi görünse de aslında vicdanından kaçıyordur. Sizin vicdanınız rahatsa gerisini önemsemeyin. Kafa yormaya değecek bi durum değil bana kalırsa

Bir de siz her şeyi karşılık bekleyerek mi yapıyorsunuz?
Ben mesela bi yerden çıkarken iyi günler derim, cevap veren verir vermeyen vermez.
Ya da teşekkür ederim isteyen karşılık verir.
Ne bilim benimki görgü kuralı. Karşı taraf görgüsüzse ben ne yapayım.
Siz de üzerine düşeni yapmışsınız. Kalan kısmı onların ayıbı

E Tamam işte, gitmişsiniz ve üzerinize düşeni yapmışsınız. Karşılığında bir şey demişler, bilmem ne yapıp yapmamışlar önemli mi?
Bakin ya ben anlatamadim şöyle anlatayim herkes orda esiyle oturuyor atiyorum kafeteryada,bende esimin yaninda olmak istiyorum ama dedigim gibi olunca arada kaldim hani esimin yanina gitsem yalniz oturuyoruz cünkü esimin amcasinin hic cocugu fslan yok bir biz variz .Hatta esime dedim gideyim ben hsni eve o da yok falan deyince o yüzden kaldim .Simdi de mesala esimle mi gitsem yoksa bir ugrayip gelsemmi diye düsününüyprum

O zaman şöyle düşünün siz üzerinize düşen vazifeyi yaptınız, gönlünüz rahat olsun. Varsa ortada bir ayıp, onların ayıbı. Sizin kendinize dert etmeniz gereken bir mesele yok.
Yani be bileyim ya sasirdim sonucta amcanin durumu kötü ki severim bende.Hayir öyle bir durumda onlar öyle yapinca sasirdim belkide

Bir de siz her şeyi karşılık bekleyerek mi yapıyorsunuz?
Ben mesela bi yerden çıkarken iyi günler derim, cevap veren verir vermeyen vermez.
Ya da teşekkür ederim isteyen karşılık verir.
Ne bilim benimki görgü kuralı. Karşı taraf görgüsüzse ben ne yapayım.
Siz de üzerine düşeni yapmışsınız. Kalan kısmı onların ayıbı
Yok canim inanki ben asla karsilik bekleryerek yapmadim.Esim üzgün diye yaninda olayim dedim ki olmasi gereken bu bence ama simdi böyle bir durumda esim hem üzgün birde bunlarla gerilmesin diye axaba dedim gitmesemmi.Ama tekrar düsündügümde esimin ne sucu var

Back
X