• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤❤BEN NİCE❤❤DAVAM SONUÇLANDI

Yok canım üniversite de kızı olan üniversite öğrencisi gibi gözükür mü?
Benim cevremde bir kişi var böyle anca abla da öyle mi dersin 😃
Gözükenler var valla benim çalıştığım yerde bi ablam var 43 yaşında ama en fazla 27 dersin ben inanmayıp nüfus cüzdanına bakmıştım kadının tek bir kırışığı yok yaw

Slm arkadaşlar.çok şükür davam sonuçlandı.boşanma gerçekleşti.

Sıra mal paylaşım davamda.davamı hemşeri olduğum bir avukatım açtı.kızım ünüversite oğlum ise 2.sınıfta; Ben ise kurumsal bir firmada çalışıyorum.çok şükür iyiyiz.Eki Görüntüle 2551892

Çok çok sevindim
Yolun bahtın açık olsun bundan sonra inş
Çok güçlü bir kadınsın sen

Gozukur , neden gozukmesin 😆
18 yasinda dogurduysa gayet normal fotodaki kisinin konu sahibi olmasi
Gözükmez demedim ki nadir dedim.
Bu kadar genç durmskta durjstandandir zaten yüz hiç belli değil. E çokta zayıf olunca. Genelde ne kadar genc gözükürsen gözlük yüz ele veriyor 10 yaş geriden gelse bile.
Herkese güzel yaşlanmak nasıp olsun diyelim

Gözükenler var valla benim çalıştığım yerde bi ablam var 43 yaşında ama en fazla 27 dersin ben inanmayıp nüfus cüzdanına bakmıştım kadının tek bir kırışığı yok yaw
Evet bende gözükmez demedim nadiren var anlaminda dedim benim var tanıdığım baya genc duruyor misal ama yine yuzden az olsa belli oluyor. Burda yuz tamamen kapalı. Herkes güzel yaslansin diyelim.

Yok canım üniversite de kızı olan üniversite öğrencisi gibi gözükür mü?
Benim cevremde bir kişi var böyle anca abla da öyle mi dersin 😃

Erken evlenip hemen çocuk yaptıysa gözükür. Biraz da genetik bir durum.

Ben 35 yaşımdayım kimse doğru tahmin etmiyor yaşımı. 18 yaşımda doğursaydım 17 yaşında çocuğum olurdu yine tahmin edemezlerdi.
35-40 yaş bana çocukken yaşlı gibi gelirdi. Yaşayınca öyle olmadığını anladım :)

Bu arada hayırlı olsun konu sahibi. Fotoğraf yerine emoji de olurdu. Hatta daha iyi olurdu..

Ben 35 yaşımdayım kimse doğru tahmin etmiyor yaşımı. 18 yaşımda doğursaydım 17 yaşında çocuğum olurdu yine tahmin edemezlerdi.
35-40 yaş bana çocukken yaşlı gibi gelirdi. Yaşayınca öyle olmadığını anladım :)

Bu arada hayırlı olsun konu sahibi. Fotoğraf yerine emoji de olurdu. Hatta daha iyi olurdu..
Ne biliyim bu resmi zafer işareti hoşuma gitti paylaştım.sorun olmaz inş.ben sorun görmedim.yüzüm belli değil..İyi dilekleriniz için tşk ederim.

Heralde çok cok erken evlenmek lazım bunun için. Artık erken evlenmek moda değil 20 ye bile erken deniyor 😃

Heralde çok cok erken evlenmek lazım bunun için. Artık erken evlenmek moda değil 20 ye bile erken deniyor 😃

Ablam 21 yaşında doğum yaptı. Kızı 18 oldu kızkardeş gibi dolaşıyorlar. Dediğim gibi genetik devreye giriyor. Yoksa 25 olup 30 görünen de var..
Ben 32 de doğurdum. Oğlum büyüyünce kaçarım yok yaşlanacağım :KK45:

2 çocuğuna annelik yapan, evine gül gibi bakan, yıllardır sorunsuz anlaştığı güvendiği, üstelik fıstık gibi bir hatunu kaçırmış.

İnşallah mal varlığından da ciddi bir miktarı kaptırır.

Oturup arkanızdan ah çeken o olsun. :KK200:

Ablam 21 yaşında doğum yaptı. Kızı 18 oldu kızkardeş gibi dolaşıyorlar. Dediğim gibi genetik devreye giriyor. Yoksa 25 olup 30 görünen de var..
Ben 32 de doğurdum. Oğlum büyüyünce kaçarım yok yaşlanacağım :KK45:
Benim annemle de ablanizla kizi gibi yaşımız bizide öyle sanirlar ama fotodaki yandan gercekten baya baya küçük gözüküyor. Giyinis falan da cok etken tabi. Bende 25 i gecmeden cocuk istiyorum inşallah birazda bu etken var 😃

Benim annemle de ablanizla kizi gibi yaşımız bizide öyle sanirlar ama fotodaki yandan gercekten baya baya küçük gözüküyor. Giyinis falan da cok etken tabi. Bende 25 i gecmeden cocuk istiyorum inşallah birazda bu etken var 😃
Cnm beni bekar kız zannediyor müşteriler.kızımı oğlumu gören şaşırıyor.gzl bir aileyiz

Back
X