• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤❤BEN NİCE❤❤DAVAM SONUÇLANDI

2 çocuğuna annelik yapan, evine gül gibi bakan, yıllardır sorunsuz anlaştığı güvendiği, üstelik fıstık gibi bir hatunu kaçırmış.

İnşallah mal varlığından da ciddi bir miktarı kaptırır.

Oturup arkanızdan ah çeken o olsun. :KK200:
Cnm benim çok tşk ederim.❤

Ben kadar kızınız var nerdeyse nasıl böyle kaldınız bizlede paylaşın sırrı 😃 bel 2 cocuk doğurmuş bel değil japon beli gibi yüz gözükmüyor ona bir şey diyemecegim ama saclar falan cok güzel maşallah.
Size özel msj da kızımı oğlumun ve bnm Resmimi attım cnm.

Evet bende gözükmez demedim nadiren var anlaminda dedim benim var tanıdığım baya genc duruyor misal ama yine yuzden az olsa belli oluyor. Burda yuz tamamen kapalı. Herkes güzel yaslansin diyelim.
valla bizimkinin yüzünden de anlaşılmıyor hiç kırışığı sarkması yok kadının Allah hepimize nasip etsin :)

Ben de isterim ayriyeten bakım tüyoları da istiyorum.

Konuna gelince umarım bu sefer kararlı olursun çünkü daha önceden de ayrılıp tekrar birleşmiştin.
Daha genç bir kadınsın kim bilir ilerde değerini bilen biri çıkar ve aradığın mutluluğu bulursun.

nice çok sevindim ne yalan söyleyeyim
resimdeki sensin demek :) maşallah
bende zayıf minyon bir kadınım 14 ve 4 yaşında iki kızım var
bende görebilir miyim resim ayıp olmazsa merak ettim ayol

Ne güzel kadınsın Nice..Boşuna mı demişler Allah çirkin şansı versin diye..
Dilerim bu sefer şansın hem senin için hem evlatların için döner..Hep huzurlu olun❣
Ay cnm bnm çok tşk ederim.❤

Ben de isterim ayriyeten bakım tüyoları da istiyorum.

Konuna gelince umarım bu sefer kararlı olursun çünkü daha önceden de ayrılıp tekrar birleşmiştin.
Daha genç bir kadınsın kim bilir ilerde değerini bilen biri çıkar ve aradığın mutluluğu bulursun.
Hiç bakım yapmam cnm.ve ben ayrılıp birleşmedim hiç.çok şükür kurtuldum.

Back
X