❤❤BEN NİCE❤❤DAVAM SONUÇLANDI

Nice!! Konularını çok iyi biliyorum. Şükürler olsun rabbime. Yaa insan nerelerden nerelere geliyor degil mi? Cok sukur gecti o gunler. Masallah sana cok guzel bir kadinsin. Yahu bana da hic yasini gostermiyorsun derler ama sen olayi asmissin vallahi citayi cok yukselttin. Sen böyleysen kızın nasıl kim bilir. Maşallah maşallah size. GuZel gunler gorun insallah. Ben de istiyorum o fotoyu.

Davanızın sonuçlanmasına çok sevindim, bundan sonrası hep dahada aydınlık olsun inşallah
Bende foto istesem :KK200:

Gerçekten günün anlam ve önemini içeren bir kare olmuş :) Zafer sizin.

Siz buysaniz kizinizla abla kardeş gibi gorunuyorsunuzdur. Maşaallah size.

vallah ne yalan söylim fotoyu bende cok merak ettim:KK70: tabi öncelikle hayirlisi olsun sonuclanmasina sevindim bundan sonra hep iyi günleriniz olur insallah… ama özelden Foto atarsaniz sevinirim:)
Attım sizedeeee hahaha❤

Hayatınızın iplerini elinize almanız, kendi paranızla, kimseye hesap vermeden ya da para istemeden yaşamanız size çok iyi gelmiş. Gözümde farklı bir imajınız vardı, şimdi farklı. Eşe maddi manevi bağımlı, çalışma hayatına adapte olamaz sanıyordum sizi. Tebrik ederim, yanılttınız. Bundan sonrasında çok daha mutlu olmanızı dilerim. Çok emek verdiniz.

Isminizin altında yazan yalnız kalmak istiyorum cümlesini değiştirin ; Artık yalnız değilim diye yazın.

Bazı insanlar bir diğerini ya yalnız kalmaya zorluyor ya da onunlayken daha yalnız olduğunu hissettiriyor.

Siz bu yükten kurtulmussunuz.

gozun aydin
ben de foto istiyorum
ama mumkunse kocayla ayrilmadan once ve ayrildiktan sonra karsilastirmali olsun :27:
motivasyona ihtiyacim var :deli:

Kız meraklandirdin bizi o ilk fotodaki fizikle😁 bende resim isterimm
Hayırlı olsun sana da çocuklarına da sonraki süreç istediğiniz gibi huzurlu geçsin inşallah

Back
X