❤❤BEN NİCE❤❤DAVAM SONUÇLANDI

Kız meraklandirdin bizi o ilk fotodaki fizikle😁 bende resim isterimm
Hayırlı olsun sana da çocuklarına da sonraki süreç istediğiniz gibi huzurlu geçsin inşallah
Kızlarrrrrr çok çekersiniz yaaa...keşke gizli bir yer olsa paraya atsam bir tek biz görsek...Tm sanada atyrm cnm.

Slm arkadaşlar.çok şükür davam sonuçlandı.boşanma gerçekleşti.

Sıra mal paylaşım davamda.davamı hemşeri olduğum bir avukatım açtı.kızım ünüversite oğlum ise 2.sınıfta; Ben ise kurumsal bir firmada çalışıyorum.çok şükür iyiyiz.Eki Görüntüle 2551892

Nice Allah kolaylık versin sana 3 seneden fazla oldu sanırım yanılmıyorsam, ilk konu açtığın zamanı biliyorum inşallah mal paylaşımı davan çok daha kısa sürede sonuçlanır

Nice Allah kolaylık versin sana 3 seneden fazla oldu sanırım yanılmıyorsam, ilk konu açtığın zamanı biliyorum inşallah mal paylaşımı davan çok daha kısa sürede sonuçlanır
Evt cnm 3 yıl bittiii .Çok teşekkür ederim.

Hayatınızın iplerini elinize almanız, kendi paranızla, kimseye hesap vermeden ya da para istemeden yaşamanız size çok iyi gelmiş. Gözümde farklı bir imajınız vardı, şimdi farklı. Eşe maddi manevi bağımlı, çalışma hayatına adapte olamaz sanıyordum sizi. Tebrik ederim, yanılttınız. Bundan sonrasında çok daha mutlu olmanızı dilerim. Çok emek verdiniz.
Çok teşekkür ederim.beni tanıyanlar çok güçlü bir kadın derdi aldatılana kadar.aldatıldığımı ögrendiğimdeki tepkilere ne kdr acizmşsin dediler.ben ble kendimi tanıyamadım.ama şimdi çok güçlüsün diyorlar. Çok şükür atlattım...

masallah film artisi gibisin
Ay cnm teşekkür ederim..geçenlerde iş yerme bir anne kız geldi.kadın bni izliyor...tam çıkacak bana dediki siz modelisiniz.hyrrrr dedim.. Çok gzl yüz yatlarınız var dedi...amerika başkanı trampun eşine benziyorsunuz dedi...🙄🙄🙄

E ama bendeee .... smdi gercekten bukadr okuyupta meraklanmasak olmaz

Isminizin altında yazan yalnız kalmak istiyorum cümlesini değiştirin ; Artık yalnız değilim diye yazın.

Bazı insanlar bir diğerini ya yalnız kalmaya zorluyor ya da onunlayken daha yalnız olduğunu hissettiriyor.

Siz bu yükten kurtulmussunuz.
Canım ismimin altındaki yazıyı değiştirdim.bu nasıl olmuş.😉

Ay cnm teşekkür ederim..geçenlerde iş yerme bir anne kız geldi.kadın bni izliyor...tam çıkacak bana dediki siz modelisiniz.hyrrrr dedim.. Çok gzl yüz yatlarınız var dedi...amerika başkanı trampun eşine benziyorsunuz dedi...🙄🙄🙄
Evet biraz benziyorsun ama ben seni daha güzel buldum.
Neyse bundan sonra bahtın güzel olsun❤️

Back
X