• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEN,NICE1985......ESIM IFTIRA ATTI

Halbuki yazılı mesajlarda duygular anlasılmadıgı ıcın bu sızın ıc gudunuz .
Ben gayet umursamaz bır sekılde
bosanmayı beceremedınız dedım karı koca aılecek.
Nedenı ne gelınce, ben gayet acık ve yalın yazdıgımı dusunuyorum neyını tercume edeyım sımdı

Beceremediniz ne demek?
Bunu boyle sinir bilmeden soyleme hakkini nerden buluyorsunuz?

Konuyu okudunuz mu?
Esi zorluk cikariyor, fark ettiniz mi?
Hayatta her sey herkes bizim parmagimizin ucunda, iki disimizin arasindaki sozlerimizde mi hemen ol deyince olsun.

Bosanmak icin bir adim atmissa, buna beceremedin denmez.
Ustelik duygusal ve mucadele eden bir kadina hic denmez.
Gayet umursamadan yazmayin ki bir tavsiyeniz bir gonul almaniz bir cozume ulastiran sorunuz olsun.

Nice,
Asla bir hata yapip bu adama geri donmeyin.
Sizi gordugunuz uzre sindirmeye ugrasiyor, asla sinmeyin.
Ne guzel bir adim atmissiniz, cocuklarinizi da yaniniza toplarsaniz, birbirinize manevi destek olarak ilerlersiniz, oh mis.

bundan sonraki hayatınızda yüzünüz hep çok gülsün inşallah çocuklarınızla beraber nice1985 nice1985

o kocanız olacak adam da ettiklerini çeksin bir bir

Beceremediniz ne demek?

Konuyu okudunuz mu?
Hayatta her sey herkes bizim parmagimizin ucunda, iki disimizin arasindaki sozlerimizde mi hemen ol deyince olsun.

Gayet umursamadan yazmayin ki bir tavsiyeniz bir gonul almaniz bir cozume ulastiran sorunuz olsun.
Katılıyorum size,buraya can havliyle konu açan bir kadının canını acıtmak bu sadece.

Cute sanırım siz de, sizi bebeğinizle terkedip giden bir adamla boşandınız ve boşanırken size iftira atmaması sizin bu işi kendi adınıza becerdiğinizi mi gösteriyor?Bu nasıl bir bakış açısıdır?Kadın ne yapsın?

Beceremediniz ne demek?

Konuyu okudunuz mu?

biz burada nice actıgı konulardan tanıyoruz , yasadıklarını bıze aktardıgı kadarını bılıyoruz. Zaten bıtmesı gereken bır evlılıktı cok daha onceden

20 sene evlı kalmıssınız 1 senedır bosanmayı beceremedınız
Madem böyle konuşuyorsunuz,ben de size soruyorum.sizi bebeğinizle terkeden kocanızdan boşanırken,size iftira atmadı diye siz becermiş mi oluyorsunuz?Adam lanetse kadın ne yapsın?
Şu kadın cinayetlerini görünce de aynı tepkiyi veriyorsunuzdur sanırım. Kadına 'Beceremedin' boşanmayı diyerek...

Madem böyle konuşuyorsunuz,ben de size soruyorum.sizi bebeğinizle terkeden kocanızdan boşanırken,size iftira atmadı diye siz becermiş mi oluyorsunuz?Adam lanetse kadın ne yapsın?
Şu kadın cinayetlerini görünce de aynı tepkiyi veriyorsunuzdur sanırım. Kadına 'Beceremedin' boşanmayı diyerek...
Mahkeme kagıtlarında belırtılmedı ama kendı annesı cocugun doktordan olabılecegını soyleyıp durdu. Sonuc olarak bıyolojık baba , cocugu aramadı bunca senedır. Sızce ıftıraya ugramamıs gıbı mı duruyoruz ?
Nıce bu aldatmayı zaten sındırecek bırı degıldı , kendıde bunu sındırmeye sındırmeye beraber kalmaya calıstı. Bu fedakarlık degıl.

Ayrıca ben beceremedın derken tekil bir kişiden bahsetmedim 20 sene evliliği yürütmeyi basarmıs kısıler , kendi baslarına sorunlarını cozemedıler yanı beceremedıler

Mahkeme kagıtlarında belırtılmedı ama kendı annesı cocugun doktordan olabılecegını soyleyıp durdu. Sonuc olarak bıyolojık baba , cocugu aramadı bunca senedır. Sızce ıftıraya ugramamıs gıbı mı duruyoruz ?
Nıce bu aldatmayı zaten sındırecek bırı degıldı , kendıde bunu sındırmeye sındırmeye beraber kalmaya calıstı. Bu fedakarlık degıl.

Ayrıca ben beceremedın derken tekil bir kişiden bahsetmedim 20 sene evliliği yürütmeyi basarmıs kısıler , kendi baslarına sorunlarını cozemedıler yanı beceremedıler
Sadece kendi annesi söylemiş,nice ile bir tutmayın kendinizi.

Bence çoğul ya da tekil farketmez.siz bu kadar acı içersinde olan kadına neden yüklenmeyi seçiyorsunuz.bu boşanmayı beceremeyen o koca ama bu kadın değil.bunu anlamanız yeterli olur.

Sadece kendi annesi söylemiş,nice ile bir tutmayın kendinizi.

Bence çoğul ya da tekil farketmez.siz bu kadar acı içersinde olan kadına neden yüklenmeyi seçiyorsunuz.bu boşanmayı beceremeyen o koca ama bu kadın değil.bunu anlamanız yeterli olur.
Yorumumu begenmnıyorsan oku gec arkadasım , ne bu artıslıkmı yapmak ıstıyorsun
Dur soyle sorayım , senın sorunun neydı ?

Zamaninda dilimizde tüy bitti bosan diye ama birakamadin o lanet kocani.Simdi basina is ordu herif.Ne diyelim sana nice.Insallah bu defa kararlisindir ve kurtulursun.

İyi ki 2 sene fılan dememısım yoksa benı napalardı :skandal:

Bilmesek o surecte neler yasadigini tamam diyecegim.
Icine sindiremeyecegi asikardi aldatilmayi cunku baya baya aldatildi ama bosanamadi.Simdi herif karsi atak yapip piskinlikle nice aldatti diyor.Zamaninda keske cesaret edebilseydi bosanmaya.Kus gibi hafifti.Simdi ugras dur.

Ben ona ayrılacağımı artık seni de çocukları da mutsuz etmeye hakkım yok dedim.artik her sey bitti.demistim.ben çalışacağım.sende istediğin zmn gidebilirsin.cunku ben aldatmayı asla affedemeyeceğim da çalışamazsın.senin derdim çalışmak.. ..bende hayır derdim çalışmak değil.. ..bu bir mecburiyet artık.cunku artık bitti.ayaklarimin üstünde durmalıyım.
3 gun ise gittim.ve bu evi terkedip bana yazdı.bakti benden geri adım yok.bak gör daha neler yapicam.ben sana paranı vercem çalışma demiştim.bende elinden geleni ardına koyma ve artık yazma yap dedim.
O da evi terk edip ikinci gün davayı beni tehdit için açtı resmini çekti bana attı.bende artık yazma böyle yap işte dedim.nasilsa celp gelcek böyle ergen davranışlara gerek yok.
Ben sadece çocuklara ekmek parası bırak dedim.cunku 1 tl bile yok evde...bana patronundan al dedi.abisi ı akşam geldi ona anlaşmalı boşanalım dedim.bizim çocuklarımız var yıpranmayalım.3 gün de bozabiliyor.. .dedim.abisi de onu aradı.. kızdı.. .gel anlaşmalı boşan....o ise hayır göstereceğim ona günümü gibi laflar etti.
Ikinci gün eniştesi aradı.ablasinin bize ev alırken öylesine her kezden gizlediği parasını şimdi borç olduğunu söyledi.. ..ev satılınca ortak paradan almak için.bende ı bize öylesin e verdi ...biz istemedik ondan.simdi borç mu oldu.....peki söyleyin ona gelsin anlaşmalı boşanalım.ben kurtulmak istiyorum dedim.enistesi de o anlaşmak istemiyor.devlet ne verirse dedi...bende tm dedim.
Bu köyden geldi ne bir para ne bir birşey için rahatsız etikkk..hic bir kez her bile yollamadım.hayatima devam ettimmm.ve araştırma yaptı ki her sey onun aleyhine.....bu sefer eniştesine arattiriyor. Açmadım teli.oglumla her yolluyo...bende artık onunla konuşacak hiç bir şeyim yok cevabını yolladim.abisini yolladı.diyor ki abisi o şimdi avukat tutacak bir sürü masraf...gelin anlaşın.....ben de hatırla abi biz ona bu teklifi sunmuştuk istemedi bana günümü gösterecekti....bekliyirum.ayrica onun avukata verecek parası da beni ilgilendirmez.baba 1 tl ekmek parası vermeyen 20 senelik kocamda bende her sey bitmistir.ve bir kac kez daha abisini araya soktu. Ve kabul etmedim.ve avukat tuttu.arattirdi.diyor ki avukat gelin anlaşın eşiniz diyor ki yüz yüze bakacak şeyimiz olsun.mahkemeye çıkmayalım.. ..ben de av.elinden geleni ardına koymasının dedim....
Ve geçen gün o kağıt elime geldi....bana IFTIRA atmış....beynimden vurulmusa döndüm....benim asıl ona evlilikte sadakatsizlik ettiğimi söyledi. Oku kişiyle görüşme demiş ben ısrarla görüşmüşüm....
1.kisi subay arkadaşı onun.1997 de evlendik.iki sene öncesinde tanışıyorduk o kişiyle.. ..ve benim telefonumu aramak değil çağrı bile attıysa suçumu kabul edeceğim.ve o kişi bize sık sık geliyormuş. biz üst kata cikalı 7 sene oldu.bir kez eşiyle ev hediyesi alıp geldi.....ve esim bu aldatma olayından sonra bana ağlarken dediki ben seni öyle kıskanıyorum ki...hani ç arıyor beni size gelicz diyor....ben de seni arıyorum sen de tm.musaitim diyorsun ya teli kapatıyorum.niye kabul etti niye diye için içimi yiyordu......kuzlar düşünün kendi beyninde ki pisliği bak.ve o abi de öyle edp li ki ve bunu duysa şok olacak.ve kendi memleketlisi.

Diğer kişi de arkadaşımın eşi,onların da hemşehrisi.. ..onlara gitme diyormuş.o adamla ben facede görüşüyormuşum.. ...
Tüm kayıtlara fac emin bakin...dedim avukatıma.. ..o kişi bende ekliydi.bir gün arkadaşım ve ben ve de kızı oturuyoruz.arkadasim aç kocamla burdan konuşsun kızım görüntülü dedi....actik konuştular.. ...ve aradan zmn geçti.arkadasim dedi ki benim kocamın elinden telefon düşmüyor...tuvalete gitse elinde....facede sende ekli bak bakayım arkadaş listesine dedi.girdik baktık ki kızlar tüm kötü resimli kadinlar....sok olduk.ben hemen arkadaşımın yanında hatta arkadaş listemden çıkardım.dusunun bu bir aldatma mi....
Ve arkadaşım şahit.

Neyse ben ilk duyduğumda ben senin gibi namusluyu nerede bulurum demişti.. ..bende senin gibi sere.....sizi...her yerde bulurum demiştim.ayrilirsan öldürürüm kendimi...butun akrabaları toparladı yalvardı.komsuma bile yalvardi.carsida yerlere yatti. Yeterki gitme...ne istiyorsan yap...ayaklarimin altını öpen adamım
Şimdi affetmiyince kötü ben mi oldum. Tek su im senin gibi bir şeref.. ....le yaşamayı kabul etmediğim için mi.....
Ve avukatıma o iki kişiyi çağırın dedim.bir kez telefonunda numaraları çağrı yapmışsa bile bu iftirayı kabul edicem.....tazminat dav.actim.

Ve o iki kişinin halen haberi yok.duysalar bunu döverek gebertirler.kendi başına çorap ördü.

cok karısık yazmıssın canım
ama merak etme iftraları için kayıtlar incelenir geriye donuk arama felan cıkmayınca hiçbirşey cıkmaz
sen de ustune sana iftira attıfı için manevi tazminat davası acarsın hatta

Boşanmalar öyle bir gecede karar verilip, sabaha hayata geçmiyor,geçemiyor.20 yıl koskoca bir zaman dilimi,insanın kendini kandırması için,kendine bu kararı kabul ettirme mücadelesi için maalesef yeterli bir zaman.Neyse geç olmuş ama güç de olacak belli ki....Size hayatınızda bu kararınız ve seçiminiz mutluluklar getirsin,çocuklarınızla!

Attıgi iftirayı ispat edin nolur mahkemede pis şerefs.z ayrıca iftira ettıgı kişilerinde bilgisi olsun ve onlarda dava açsinlar..

Çocuklarin böyle bi babayla büyumesinden daha hayırlidir

ayrılmanız bence...adam hırsindan daha ne kadar çirkefleşicek kim bilir Allah yardimciniz olsun

bu evliliğin sonunun bu olacağı belliydi be arkadaş.
bitsin.
sen de kurtul o da.
o elinde olduğunu iddia ettiği şeylerden bir şey çıkmaz.
ne terbiyesiz biriymiş. boşansa bile bir kadını karalamak ne kadar adice.

Cok kotu yazmissiniz, gereksiz yerlere nokta falan koymussunuz, esinizin size iftira attigi kisimdan sonrasini okuyamadim. Ama iftiraysa bu bi sekilde kanitlanir zaten

Ve ınş bundan sonra kararlarımı ben vereceğim.kacta uyuyup kacta uyanacagima...tulumu ne zaman açıp ne zaman kapatcagima, lambalar açıkken mi kapalıyken mi stor u indirecegime.....ruyalarimda bile ne göreceğime....kendimi gelinlikle gördüm diye kocam iki gün benimle küstü.. ..cunku ben hayal ediyormuşum o niye gormuyormus ....ki o sırada kadinla otellerde geziyor.bu kdr pişkin.. ..ne zaman gülüp ne zaman agliyacagima....carsida gezerken birine yanlışlıkla çarparken geeizekalimiyim ben karar vericem.inadina çarpacağım.bi erkekle konuşmak orospuluk değil.calisan kadinlar aranan kadinlar değil......bunu ona mahkemede göstereceğim.....

Bir hayat bu kadar mı benzer. Aynı olaylar aynı suçlamalar. Malesef ki bende çekiyorum. Bana da iftira atıyor. Neymis efendim is yerinde sevgilim varmismis. Calistigim kazandığım paraları yerken sesi cikmiyodu. Şimdi ben namussuz oldum.

Burdaki bazı yorum yapanlara "bi gidiniz lütfen'' diyesim var..

Konu sah Allah yar ve yardımcınız olsun :(

Back
X