• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEN,NICE1985......ESIM IFTIRA ATTI

Çok teşekkürler cnm.ben şimdi sizler ve etrafındakiler gibi gorebiliyorum olayi.ilk zamanlar bu benim başına nasıl geldi.nw oldu güvendiğin kişiye.. ...ve büyük bir yıkım.ve şimdi gerçekleri goruyorum.
.bu benim sınavım. Rabbim bu sınavı verirken hediyesini de o şerefsizi hayatından çıkararak vermiş.. ..ben şimdi anlıyorum.bunca semeni ver sırf nafaka vermemek için namusuna leke atsın.ne kdr basit biri.biyle bir adamı ben nereye koyayım.essege bağlasam almaz....
Keske iki cocugunun annesine boyle bisey demeseydi.bide isim vermis kisi gostermis.hicmi korkmuyor o insanlardan.
Allah biliyo de gec.sakin onun dediklerine felan kafani takma.son cirpinislari insallah allah onun ayagina dolandirir.

Keske iki cocugunun annesine boyle bisey demeseydi.bide isim vermis kisi gostermis.hicmi korkmuyor o insanlardan.
Allah biliyo de gec.sakin onun dediklerine felan kafani takma.son cirpinislari insallah allah onun ayagina dolandirir.
ALLAH ÇOK BÜYÜK.

Enbuyuk hakim o,ve öyle hakim ki sahiti de o.bu iftirayı okuyunca ilk kur-an ayeti geldi aklima.
Kim ki iffetli bir kadina iftira ederse, O kişi bu dünya da ve ahirette allahin laneti üzerinedir.onlarin sahitlikleei asla kabul edilmeyecek.
Ve o kişiden helallik almadan cennete giremiyyecek....
En büyük günahların yani allaha şirk koşma gibi günahların yanında bulunuyor.
Ve bu aile çarşaflı...benim ailemde kapalılı ya inanç bile yok....ve bazı şeylere.
Ama ben biliyorum ki bunlar kulların hataları ve eksiklikleri.
BENIM DINIM MÜKEMMEL.

Back