BEN NİCE1985. MUTLULUĞUMU SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.

Çok ama çok sevindim... İnşallah ömür boyu mutlu olursunuz ve oğlunuz da hayatını kurar bu kötü günler aklınıza dahi gelmez... Çok rahatladım konumuzu biliyordum inanın en az sizin kadar mutluyum şuan... Ona sımsıkı sarılın ve çok sevgi verin herşey ama herşey dilediğiniz ve istediğiniz gibi olsun inanın bunu hakettiniz. Mutlu olun hemde çok tüm kalbimle bunu diliyorum sizin için ❤️❤️❤️❤️
Çok teşekkür ederim mm ❤️❤️❤️❤️çokkkk❤️❤️❤️❤️💐💐💐💐ona sarılmak ne kiiiiiii ölüyorum.... Artık o da bna sarılıyor, öpüyor, seviyormuş beni. Canım yavrum. 🥰🤲

Çoksevindim sizin adınıza çok zor birşeyi başarmıssınız anne gücü diyorum ben buna tebrik ederim sizi, Allah bidaha yasatmasın göstermesin o günleri size. insallah tedaviye hiç aksatmadan devam eder.

Çoksevindim sizin adınıza çok zor birşeyi başarmıssınız anne gücü diyorum ben buna tebrik ederim sizi, Allah bidaha yasatmasın göstermesin o günleri size. insallah tedaviye hiç aksatmadan devam eder.
Çok teşekkür ederim. Aminnn tüm iyi dilekleriniz için🤲💐❤️

Ya nasil
Mutlu oldum💞 Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin.. ama iste canimizla malimizla ya da evlatlarimizla
Imtihan dunyasi burasi.. insallah tamamen kurtulmustur

Eski konularınız hatirlayan ve zaman zaman yorum yapan birisi olarak çok mutlu oldum.

Umarım bundan sonra çok güzel bir hayatı ve hayatınız olur kötü arkadaslara ve o illete bir daha bulaşmaz.

Mayısta askere gidecekmiş askerden gelince eğitimini tamamlar inşallah yarım bıraktı diye hatırlıyorum yada meslek edinme kurslarına katılır eline mesleğini alır.

Çok mutluyum. Rabbim tüm evlatları bu illetten korusun. Nasıl oldunuz cevabı inanın bnde şaşkınım. Bir anda oldu. 2 yıl her saniye peşindeyim. Gece sokaklarda. plan yapmadığım bir saniye yoktu?.. Geçtiğimiz haziran itibariyle evden iyice koptu. Başka çevre edindi.buldum orayı dağıttım. Bir arkadaşıyla beraber made satan bir adamın evinde kalmaya başladı. Tabiki Bn bilmiyorum. Apple adresinden nerede olduğunu buldum. Oraya polis çağırdım. Bnm oğlum burada kalıyor ve bu şahıs made sattırıyor diye yaygara çıkardım. Orasıda dağıldı. Adamı 1 yıldır takip ediyorlarmış. Bu olaydan 15 gün sonra tutuklandı. Benden bilindi, halbuki bnmle bir ilgisi yok... Olsun da.... Daha sonra başka bir yer buldular oraya da gittim. Adam kumar oynayan biri, oğlu madde içen onlarında tehdit ettim. Şöyle ki tehdit ettim derken bnm oğlma yatması için yer sağlıyorlar... Açmayın kapınızı diye tehdit ediyorum. Adamında işine gelmedi oğlumu aralarına almadılar. Yanlız kaldı. En sevdiği kardeşim diyen arkadaşları annen tehlikeli bizim başımızı yakar gelme demişler... Oğlum tek gezmeye içmeye başladı. Mete başlamıştı. Yanlz klnca tedaviden kendi bahsetmeye başladı. Amateme götürdüm. İlacını aldık geldik ve sabahı evden tekrar gitti. Dört gün sonra gece 1 buçukta oğlunu gördük şurda diye telefon geldi. Gidicekmiş buralardan dedi.

Çıktım yanına gittim, bir binanın altında. Kız arkadaşı yanında elinde bir poşet içinde 1 tane mandalina 😔😔😔😔cnmmmm buna çok yandı... Olayı unuttum elindeki poşette ki yiyeceği ciğerimi dağladı. Sarıldım, öptüm kaçtı... Ağladım. 4 gündür yemek yemedim oğlum ayakta duramıyorum diyince geldi bnmle. O sırada babasını da çağırmştım. O uzaktan izliyor bizi. Geldik eve.ona bir daha dışarı çıkmamasını söyledim. Bak bşr tek bşz varız dediğimde arkadaşları için bn tanıdım onları sattılar bni dedi.. O üzgündü ama biz memnun. Ona babasıyla bir tatile gideceğini sonrada benimle gitmesini teklif ettim. Tm dedi.babası hmn 1 gün sonra aldı oğlumu gittiler. Bn tabiki yataklara düştüm. 3 gün hiç kalkmadan. Dönünce ne olacak korkusu. Bir de babası etraftan duymuş oğlum her keze bıçakla saldırıyormuş. Döndüğünde bir gün sonra beraber tatile gittik. Ben sanki başkasıyla tatile çıkmıştım. O gzl yavrum gülüyor, espriler yapıyor, bnimle markete, cafeye geliyordu. Eşyalarını kndi dolaba dizmek istedi. Bunlar bizim için o kadar değerliki.hadi anne film izliyelim, hadi anne şunu pişirelim diyordu oğlum. Önceden onunla konuştuğumda ona baktığımda gözlerine bna boş bakan bni delip geçen bir göz vardı. Şimdi gülmekten yaşatan bir çocuk. Uyuycam dediğimde, uyuma anne bni güldür sen çok komiksin diyor. Yatağıma gittiğimde yanıma gelip yanıma uzanıyor. Bunlarrrrr öyle değerliki arkadaşlar. Ben oradayken oğlumun madde kullandığını dahi unuttum. Döndük hiç o çevreye gitmedi, telefon istemiyorum dedi. Babası arabasını verdi ona. Bnm oğlum parklarda otururdu, şimdi en güzel cafelerde en güzel restoranlarda, sahillerde geziyor. Ben babası ve kız arkadaşı varız hayatında.
Ayy çok şükür nasıl sevindim bir bilseniz.O evlat kokusuyla her şey daha güzel olacak.🍀🍀🍀

Teşekkür ederimmm, Aminnnn cümlemizi

Ay cnm bnmmm😥😥😥iyi dileklerin için çok teşekkür ederim..... Evet oğlm o kötü durumdayken dahi benim için ağlıyormuş.arkadaşları boynunda cevşen gibi bir takıda benim resmime bakıp bakıp ağladığını söylediler. Ona bir gün ayakkabı aldığımda istemedi... Neden dedim neden? Anneler evlatlarına bir şwy alırken mutlu olur bari bunu yaşıyayım dedim,,,,bana dediki, ben iyi bir evlat mıyım, hak ediyormuyum😥😥😥
Bir gün yine evde yoktu onu arıyordum,yatağıma oturdum ağlıyordum. Karşımda resmi. İlk okul resmi. Tertemiz, ağzına sigara dahi değmemiş... Kalktım yerimden resmi ters çevireyim dedim... Çünkü canım yanıyordu. Resmi çevirirken arkasına yazmış ki, GELİCEM ANNE.... 😥😥😥ÇOK ZOR ÇOK.... kahroldum. Ve geldi yavrum.
😪😪😪

Eski konularınız hatirlayan ve zaman zaman yorum yapan birisi olarak çok mutlu oldum.

Umarım bundan sonra çok güzel bir hayatı ve hayatınız olur kötü arkadaslara ve o illete bir daha bulaşmaz.

Mayısta askere gidecekmiş askerden gelince eğitimini tamamlar inşallah yarım bıraktı diye hatırlıyorum yada meslek edinme kurslarına katılır eline mesleğini alır.
Çok teşekkür ederim. liseye giderken bunları yaşadık. Evet sınıfta kaldı,, bn onu açıkliseye yazdırarak sınavlara girerek mezun ettim. Askerden sonra kendi şimdiden planlar yapmaya başladı. Güzel planlar. İnş daim olur. 💐❤️🤲

Ya nasil
Mutlu oldum💞 Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin.. ama iste canimizla malimizla ya da evlatlarimizla
Imtihan dunyasi burasi.. insallah tamamen kurtulmustur
Çok teşekkür ederim❤️💐🥰kesinlikle... Benimde imtihanlarımdan biri buydu... Son günlerimizde o kdr karamsardım ki artık.... Kendimi, HİÇ BİR ŞEY EBEDİ DEĞİL... HİÇ BİR ŞEY... HER ŞEYİN BİTTİĞİ BİR AN VAR. BU DA BİTECEK, diye telkin ediyordum. Çok şükür 🤲

Anne olarak evladızdan bir an bile umudunuzu kesmeden ümitle bu güzel cirpinisiniz güzel sonuç vermiş. Cok sevindim sizin adınıza. Bir daha inşallah yeltenmez. Akıl başa geldiyse artık boğazına bıçak da dayasalar vurmaz onu ağzına.
Geçmiş gitmiş olsun.

Anne olarak evladızdan bir an bile umudunuzu kesmeden ümitle bu güzel cirpinisiniz güzel sonuç vermiş. Cok sevindim sizin adınıza. Bir daha inşallah yeltenmez. Akıl başa geldiyse artık boğazına bıçak da dayasalar vurmaz onu ağzına.
Geçmiş gitmiş olsun.
Çok şükür sonucunu aldım. İnşallah bir daha yeltenmez. Kız arkadaşına ne kadar çok kurduğunu, neler gördüğünü, fiziken yaşadığı kötü durumları anlatıyormuş.ben hiç bir şekilde bu konuyu açmıyorum. Zaten açamıyorum. İçimde bir acı burnumun direği sızlıyor hemen. Bu konudan da kpnşmamaızı söyledi psikolog. O anlatırsa dinliyorum. Bna geçen gün haram para ne çabuk bitiyor anne. Neden ki dedi. (bu madde kullanan çocuklar hırsızlık, gasp vs... Yollarla para buluyorlar.) güzelce anlattım. Bak bnm aldığım param bu ama biz bir ay boyunca bu parayla her şeyi yapabiliyoruz, yiyip içip gezebiliyoruz... Ama senin gibiler bu parayı 1 günde harcıyorlar.... Bereketi başka helal paranın annem dedim. Oy güzel yavrum m, gözlerini açmış beni öyle güzel dinliyor ki... Oysaki bnm oğlum evde ki 2 TL için iş yerimde beni arayıp alabilirmiyim diyecek ve bna ulaşamadığı için almayan bir çocuk. Para versem alacağı neyse alır üstünü getirip bnim almıyacağımı bildiği için eve atıp koşup çıkan bir çocuk... Malesef bu illet çocuklarımızı bu hale getirebiliyor...

Çok çile çektiniz ama evladınızdan ümidinizi hiç kesmediniz. O kadar mutlu oldum ki sizin için. Bundan sonra ailenizle güzel günleriniz olsun umarım.

Konumu takip edenler için yazmak istedim. Bilmeyen üyeler, Oğlum madde bağımlısıydı.

Bu hikaye kötü başladı, iyi bitmeliydi. Ve öylede oldu. Oğlum kurtuldu arkadaşlar. Çok iyiyiz. 2 yıl çok zorlu geçti. Ama geçti.
Bu siteyi ilk takip etmeye başladığımda okumuştum konunuzu ve beni derinden etkilemişti.Cok sevindim,bir daha gelmez inşallah o kara günler, sağlıklı ve huzurlu bir hayat dilerim oglunuzla size😌

Konumu takip edenler için yazmak istedim. Bilmeyen üyeler, Oğlum madde bağımlısıydı.

Bu hikaye kötü başladı, iyi bitmeliydi. Ve öylede oldu. Oğlum kurtuldu arkadaşlar. Çok iyiyiz. 2 yıl çok zorlu geçti. Ama geçti.
Gözünüz aydın, sağlıklı ve huzurlu günlere 🙏

Teşekkür ederimmm, Aminnnn cümlemizi

Ay cnm bnmmm😥😥😥iyi dileklerin için çok teşekkür ederim..... Evet oğlm o kötü durumdayken dahi benim için ağlıyormuş.arkadaşları boynunda cevşen gibi bir takıda benim resmime bakıp bakıp ağladığını söylediler. Ona bir gün ayakkabı aldığımda istemedi... Neden dedim neden? Anneler evlatlarına bir şwy alırken mutlu olur bari bunu yaşıyayım dedim,,,,bana dediki, ben iyi bir evlat mıyım, hak ediyormuyum😥😥😥
Bir gün yine evde yoktu onu arıyordum,yatağıma oturdum ağlıyordum. Karşımda resmi. İlk okul resmi. Tertemiz, ağzına sigara dahi değmemiş... Kalktım yerimden resmi ters çevireyim dedim... Çünkü canım yanıyordu. Resmi çevirirken arkasına yazmış ki, GELİCEM ANNE.... 😥😥😥ÇOK ZOR ÇOK.... kahroldum. Ve geldi yavrum.
Ah kıyamam yavrum benim. Evlatlarımızla sinanmayalim güzel Allahım 🙏

Back
X