- 22 Aralık 2021
- 2.131
- 2.821
- 83
Rabbim ayırmasınÇok teşekkür ederim mmçokkkk
ona sarılmak ne kiiiiiii ölüyorum.... Artık o da bna sarılıyor, öpüyor, seviyormuş beni. Canım yavrum.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim ayırmasınÇok teşekkür ederim mmçokkkk
ona sarılmak ne kiiiiiii ölüyorum.... Artık o da bna sarılıyor, öpüyor, seviyormuş beni. Canım yavrum.
![]()
Çok teşekkür ederim...Cok çok çok sevindim
Allah herkesi kurtarsin bu illetten
Gözünüz aydin
AminÇok teşekkür ederim...Amin inşallah. Kim bilir kaç anne bu akşam bu gibi olayla karşılaştı, kaç anne evladının nerede olduğunu bilmiyor, kaç anne bu saatte sokakta. Rabbim mm yardımcısı olsun
![]()
Teşekkür ederim. Evlattan vazgeçmek mümkün değil. 10 koca boşarsın bir evlattan geçemezsin. Bna sokağa at alma muhtaç kalsın sana dediler yapamadım. O kapıya geldiğinde koşa koşa gidip sarılıp ağlardım. Denedim,,, olmadı. Her çareyi deniyorum olmuyor. Benim planlarım tutmadı hiç. Vakti ve zamanı geldiğinde her şey düzeldi.Çok güzel bir annesiniz. Evladınızdan hiç vazgeçmemişsiniz. Bundan sonra hep mutlu günlerini görürsünüz umarım![]()
AminnnnRabbim bir daha yaşatmasın size o kötü günleri.
Çok teşekkür ederimÇok zor şeyler yaşadınız. Şükürler olsun ki atlattınız.Burada bazı eski konularınıza denk gelmiştim.
Rabbim bundan sonraki ömrünüzü hep hayırlı mutluluklu sağlıklı yollara çıkarsın. Oğlunuzun yolu hep iyi,erdemli ve ahlaklı insanlarla beraber güzel yollar olsun. Bundan sonra dökeceğiniz göz yaşları hep mutluluktan olsun.AMİN.
Çok mutlu oldum sizin adınıza.![]()
cok sevindim adiniza... hep aklimdaydiniz konularinizi okugumdan .. Rabbim daim eylesin , daha nice guzel gunlerini gorun insallah..
Allah devamını da getirsin inşallah Nice
çok çok mutlu olunçok sevindim