Ben nie kendime hiç bir zaman bişey yakıştıramıyorum....

THEY-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
5.247
3.452
198
GEÇEN HAFTA MONT ALCAKTIM LC DEN HEPSİNİ DENEDİM NERDEYSE Bİ TÜRLÜ YAKIŞTIRAMIORUM HEPSİDE ÇOK GÜZELLER.

Neden büyük harf kullanıyorsunuz acaba?:KK14:

Lcw nin montlatinin cok da guzel oldugunu dusunmuyorum kendinize haksizlik etmeyin. Lcw gunluk giyim icin guzel. He diyunce surekli mont degistirmiyoruz sonucta daha iyi bir yere bakin. Ben de alisveriste zor bir insanim bir ayakkabi icin bir sezon gezdigimi bilirim. Gordugumde giydigimde iste bu demem lazim. Bu yakistiramadiginizi degil tarzinizin oldugunu ve herseyi alamadiginizi gosterir.

Lcw nin montlatinin cok da guzel oldugunu dusunmuyorum kendinize haksizlik etmeyin. Lcw gunluk giyim icin guzel. He diyunce surekli mont degistirmiyoruz sonucta daha iyi bir yere bakin. Ben de alisveriste zor bir insanim bir ayakkabi icin bir sezon gezdigimi bilirim. Gordugumde giydigimde iste bu demem lazim. Bu yakistiramadiginizi degil tarzinizin oldugunu ve herseyi alamadiginizi gosterir.
olabilir cnm lc waikikideki ürünlerde bazen kötü mal olabiliyor
Özgüven sorununuz mu var?:KK14:
hayır cnm

bunu beğenmiştim bide kapalıyım ben
L_20142-4K5717Z8-661_A.webp

Bence de lcw nin dış giyimi o kadar iyi değil ..Sizde sorun olmayabilir bazen bakıyorum kolu bi yerde paçası bi yerde aman ne bilim sevmiyorum ..Ucuz diye çaput satıyolar resmen ..Bir de boy kaç kilo kaç ;)

Bence de lcw nin dış giyimi o kadar iyi değil ..Sizde sorun olmayabilir bazen bakıyorum kolu bi yerde paçası bi yerde aman ne bilim sevmiyorum ..Ucuz diye çaput satıyolar resmen ..Bir de boy kaç kilo kaç :KK66:
cnm kilom boyum yerinde kilolu değilimm bazen bakıyorum kotları çok güzel bazende bu ne dediğim oluyor

GEÇEN HAFTA MONT ALCAKTIM LC DEN HEPSİNİ DENEDİM NERDEYSE Bİ TÜRLÜ YAKIŞTIRAMIORUM HEPSİDE ÇOK GÜZELLER.
yok ya lcw da gercekten mont ceket vs almak için çok uğrasmak gerekiyor. çünkü kesimi bir tuhaf...
34 yok 36 bol
34 var ama dar 36 bol ben hiiç almam o yüzden sadece thirt kazak vs alırım
annem 36 alıyor dar 38 kendi bedeni pot duruyor emanet gibi
ama mangoya girdim dün indirim başlamış bir ceket giydim sanki terzi dikmiş üstüme..
başka mağazalara da bakın

tarzınız nedir peki?
kapalı olduğumuzdan pek bi tarz yaratamayız bana göre ama çoğu zaman dar giymemeye çalışıyorum olabildiğince rahat kıyafet giymek isterim beni sıkan bunaltan kıyafetler giyemem bakımlıyım makyajımı yaparım. kıyafetlerime dikkat ederim ama tarzımın daha ne olduğuna karar veremedim

Back
X