- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
hamılesın :)
dogum yapınca lohusayken gor sen
cok normal olur oyleYa ben hamilelikten de bir şey anlamadım ki.
Bi huysuzluk yaptı bende.
Daha çok yeni zaten sıkıntıya girecek bir şey yaşamadım ki ya.
Sağlıkla kucağına al inşallah, hamileliktendir.
Ne mutlu sana ki bu zamanlarında sana köstek değil destek olan bir eşin var.
Canım sen hamile olduğunun farkında değilsin de vücudun biliyor. Şu anda hormonların halay çekiyor. Dolayısıyla normal.
Bir de eski slimsigara yım diyorsun. Eğer nick in gibi sigatayı da bıraktıysan iki katı etkilenirsin.
Amiyane tabirimi affet ama bu dönem biraz kuduracaksın yani eşin de fazla mızıklamasın :) en basiti regl olduğumda bile hormonlarım değişiyor benim sinir küpü oluyorum, herkes farklı yaşıyor böyle dönemleri demek ki seninki de böyle. Baskılama sal gitsin :)Geçen gün eşim alışkanlık haline getirmediğim sürece istediğini yap diyordu. O zaman da ÇEKMEK ZORUNDASIN diye çıldırıyordum.
:/
Cnm anlattığın herşeyi yaşıyorum normalde bende aynı senin gibi çok neşeli ve aktif biriyimdir. Kolay kolay sinirlenmem kalp kırmam çokta gereksiz bulurum tartışmaları ama hamile kaldığımdan beri acayip değiştim. Şimdi sürekli mutsuzum hayatta ki en büyük takıntım kilodur ve şuan aynanın karşısında kendimi gördükçe ağlıyorum herşeyden eşimi suçluyorum o çok sevdiğim Ada'mı boğasım geliyor. Ada'mın suratına karşı ifrit oluyorum sana çekil gözümün önünden diyorum herşeyi batıyor. Sonra üzülüyorum o üzülünce Bazen bende kendime şaşıyorum ama engel de olamıyorum. Bizim Bebek hiç beklemediğimiz bi an da sürpriz oldu. Normalde çocukları çok severim anne olmayı da hep isterim ama bu çocuğu kabullenmem bile çok zor oldu. Öyle kutsal annelik bağı bende de yok hatta buna çok şaşırıyorum ama yok olmadı hiç bişeyi böyle hayal etmemiştim ben hamilelikle ilgili. Yazacak çok şey var da sen zaten hepsini biliyorsun ams naçizane tavsiyem eşini al karşına konuş kendime engel olamıyorum bunlar gerçek duygularım değil ama bu süreçte biraz seni yıpratabilirim anlayış göster de. Ben öyle yaptım ama eşim hala kırılıyor hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?