Ben niye böyleyim

gizliuye3

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
52
8
1
Beni istemediğini söyleyen sevmediğini söyleyen artık beni kaale bile almayan birini seviyorum 25 yaşındayım ama ergen gibi davranıyorum ya cok mutsuz hissediyorum kendimi unutmak sindirmek istiyorum herşeyi ama olmuyo bir türlü.. sevmiyorum dedi bütün kurduğumuz hayalleri tek bikelimeyle yıktı gitti ama Allah kahretsin ki ben onun için üzülüyorum nolur gel diye ağlayıp zırlıyorum. Nolur dua edin bana cok ihtiyacım var kurtulamıyoru bu duygu karmasasından

Bize söyleyecek bişe kalmamış, siz zaten kabul etmişsiniz Allah yardımcınız olsun.

Muhtemelen birkaç ay sonra kurtulduğun için bütün duaları ediyorken bulacaksın kendini canım. Hepimiz geçtik oralardan o da geçip gidecek merak etme.

Muhtemelen birkaç ay sonra kurtulduğun için bütün duaları ediyorken bulacaksın kendini canım. Hepimiz geçtik oralardan o da geçip gidecek merak etme.
Nolur geçsin ya geçsin mutlu olmak istiyorum. Başka biri falan olsun olmasın umrumda değil yeterki mutlu olabileyim her sabah kalktığımda yüzüm gülsün işime sıkı sıkı sarılabileyim tek beklentim bu hayattan budur

Kaçan kovalanır deyimi tabiri caizse sizde tam karşılığını bulmuş
Sevmeyin görmeyin başka uğraşlar edinin gülün geçin ölümü bile insan unutur kaldi ki hayırsız bir sevgiliyi mi unutamayacaksın

Ne güzel dediniz hayırsız sevgili.

Ya var ya siz onun peşinden koştukça muhtemelen ona itici geliyorsunuz, o kaçtıkça da siz onu daha çok sevdiginizi sanıyorsunuz. Öyle bir kısır döngü işte. O yüzden böylesiniz.
Çözümü söylüyorum: biraz gurur

Unutmayı istemeniz lazım geri dönmesini değil
Her şey beyinde bitiyor
Ben ilk ve de eski sevgilimi 4 sene bekledim
Şimdi ne diyorum biliyor musunuz salağın önde gideniymişim.
Geçen yıllar geri gelmiyor. Bir süre sonra geçip giden zaman üzülmeye başlıyorsunuz.

Bu ara ne çok okur oldum.
"İstemiyorum diyor ama yalvarıyorum" konularını..

Yapacak birşey yok.
Zorla güzellik olmuyor maalesef..

Unutun. Unutamiyorsaniz da unutmus gibi yapin oyle yasayin akliniza getirmemeye calisin. Ingilizcede bi deyim var 'fake it until you make it' diye iste o misal. Bakmissiniz bi sure sonra gercekten unutmaya baslamissiniz.

Ayrica pesinden kostugunuz icin size donecegini dusunuyosunuz ama oyle olmuyo o isler (tecrubeyle sabit). Aksine hic arayıp sormazsaniz hic bi sekilde iletisime gecmezseniz ne oldu bu kiza neden birden kesti ilgiyi diye merak edip sonra pisman oluyorlarmış (ben henuz yaşamadım bunu soyleyenlerin yalancısıyım). Denemekten zarar gelmez dimi? Zaten diger turlu dr donmedigine gore bi de boyle yapın isterseniz.

Evet ama sanırum ben o iletişimi kesme evresini geçtim 8 gndür beynini yedim cocuğun döneceği varsa da dönmez ben sussam bile ölsem belki cenazeme gelir işte anca

Evet ama sanırum ben o iletişimi kesme evresini geçtim 8 gndür beynini yedim cocuğun döneceği varsa da dönmez ben sussam bile ölsem belki cenazeme gelir işte anca
Henuz gec degil ki. Asıl simdi kesmeniz lazım zaten. Ayrildiktan sonra o kadar yalvardiniz sonra birdenbire bunu kesince o zaman merak edecek. En azından bi ay hic bisey demeden bekleyin. Biraz yalnız kalsın sizi ozlesin. Hem erkeklerin aklı sonradan geliyo biraz. Sizsiz daha mutlu olmadığını anlar belki. Boyle onun beynini yiyerek daha cok uzaklastiriyosunuz kendinizden.
Biliyorum soylemesi kolay yapmasi zor ama deneyin zorlayın kendinizi

Bunun yaşi yok
Bazen oluyor.herkesin basindan gecmistir.kabullenememek.
Kendinizi bir sure zorda olsa bir sekilde oyalayin.sonra zaten cok sukur diyeceksiniz

Ben döneceğini sanmıyorum ya çok ağır şeyler söyledim yani ama ona yazmamam aramamam lazım. Bunun farkındayım nasıl yapacam bunu bilmiyorum. Karkatersizler gibi gidip başkalarıyla da konusmak istemiyorum

Olur bole seyler... bi kac sene sonra gulersin bile su haline...duygusaliz erkekler gibi bicak gibi atmayi beceremiyoruz sorun bu..

Size yalvaran birinin sizin gözünüzde ne kadar aşağıda olduğunu hayal edin.
İnsanoğlu zoru sever doğasında başarmak sahip olma isteği vardır.
O sana zor peşinden koşuyorsun kimbilir o hangi zorun peşinde yukarıda bir arkadaş yazmış ya kısır döngü diye hehhh! İşte tam öyle.

En değerli sensin dahada dibe çekip kendini küçültme. Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı.

Bu arada başkaları ile sevgili anlamında konuşmak bir nebze karaktersizlik olabilir.
Ama yeni bir ortam yeni bir arkadaş cevresi edinin bu kafanızın dağılmasına hatta bir anda unutmanıza bile vesile olabilir. Sürekli kafanızı meşgul edin numarasını da silin.

Sadece sen değil senin gibi bi sürü insan var bu yollardan geçen .. Tek fark bazıları dön diye yalvarmaz içten içe ağlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…