25 yasında genceciksiniz, iyi ki simdiden soylemis sizi sevmediğini iyi ki hayallerinizi simdiden yıkmıs.
Birkac hafta sonra inanın umrunuzda olmayacak ama bunu siz de isterseniz tabii ki. Cunku su an o sizden gittigi için sizi sevmediğini soyledigi için insana daha cok sevıyormus gibi geliyor, kabullenmeniz biraz zaman alacak ama iyi ki diyeceksiniz bir süre sonra, sabır.
Biliyorum cok zor bu duygudan kurtulmak bende senin gibi olmustum ne gururum ne guzelligim ne cevrem hic ama hic gozumde yoktu onun ne kadr igrenc bi insan oldugunu hatrlatip durdum kendime sonra boyle yaptikca kendime kizdim hayat ondan ibaret sandim nefes alamam sandim onun icin agladigim gunler oldu özleyipte o uzaktaydi gorevi icin gurursuzmuyum ya ben bu kadrmi acizim demeye basldim Allahtan bana bi yanlisi oldu meyhaneye gitmis icki iciomus biraktirdigim namaza baslattigim halde o zamn dedim ilerde aglicama simdi agladim ve bitti kurtuldum ilerde paranoyak gibi gorevdemi yoksa meyhanedemi die ki o ortamda cok kotu orda calisan kadinlar flan aklima geldikce tiksindim ondan cok sukur