Ben niye böyleyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birşeyler eksiktir bazı insanlarda küçük ya da büyük.
Ama yaşamayı becerebilemeli insan çok şükür deyip..
24 saat sen ne düşünüyorsun ki?
Okuyor musun peki?
İnsanları anlamak çok zor .. İnsan ne yapıyorsa kendine yapıyor..

Birşeyler eksiktir bazı insanlarda küçük ya da büyük.
Ama yaşamayı becerebilemeli insan çok şükür deyip..
24 saat sen ne düşünüyorsun ki?
Okuyor musun peki?
İnsanları anlamak çok zor .. İnsan ne yapıyorsa kendine yapıyor..

hayir calisiyorum, bilmiyorum anlatmasi zor icimde sürekli bi sIkinti var, bi takim seylerle kendimi oyalamaya calisiyorum icimdeki sIkintiyi kimse bilmesin herkez beni mutlu bilsin diye, eskiden hosuma giden bisey olurdu alirdim beni mutlu ederdi ama artik yetmiyo düsünün durduk yere ameliyat bile olduysam.. Evt insan ne yapiyorsa kendine yapiyo bi insana en cok zarar verebilecek tek biri var oda kendisi

hayir calisiyorum, bilmiyorum anlatmasi zor icimde sürekli bi sIkinti var, bi takim seylerle kendimi oyalamaya calisiyorum icimdeki sIkintiyi kimse bilmesin herkez beni mutlu bilsin diye, eskiden hosuma giden bisey olurdu alirdim beni mutlu ederdi ama artik yetmiyo düsünün durduk yere ameliyat bile olduysam.. Evt insan ne yapiyorsa kendine yapiyo bi insana en cok zarar verebilecek tek biri var oda kendisi

Neden insanlar seni mutlu etsin ki?
Sen bir insanı mutlu et mutlu ol :)
Neden bu kadar hissizsin mutlaka bir nedeni var.
Bilinçaltına bakılması lazım bunuda uzman birileri yapar.
Öyle düşündüğün gibide basit değil bu işler sana çok yol gösterir.
Bence kafayı taktığın şu mutluluğu yakalamayı istiyorsan mutsuzluğunun nedenlerini araştırmalısın !
Bir uzmanla...

Neden insanlar seni mutlu etsin ki?
Sen bir insanı mutlu et mutlu ol :)
Neden bu kadar hissizsin mutlaka bir nedeni var.
Bilinçaltına bakılması lazım bunuda uzman birileri yapar.
Öyle düşündüğün gibide basit değil bu işler sana çok yol gösterir.
Bence kafayı taktığın şu mutluluğu yakalamayı istiyorsan mutsuzluğunun nedenlerini araştırmalısın !
Bir uzmanla...

sanirim onu yanlis okudunuz insanlar beni mutlu etsin demedim mutlu bilsin demek istedim. Fikriniz icin Tesekürler, Piskologa gitmekden hep cekindim belki beni hastaneye yatirmak falan ister diye

sanirim onu yanlis okudunuz insanlar beni mutlu etsin demedim mutlu bilsin demek istedim. Fikriniz icin Tesekürler, Piskologa gitmekden hep cekindim belki beni hastaneye yatirmak falan ister diye

Hımm seni mutlu bilmeselerde olurmuş ama :)))
Çekinme gerekirse yatarsında gerek yok ki konuşarak içindekileri dışarı çıkararak çözülür genelde..
Çekinme hiç bir şeyden.
Çevren çok mu dar canım hani arkadaşların çok yok mu dışarda bir yere gitmelerin falan.
Belki çok durgun monoton bir hayatın vardır bilemiyorum tabi belki çok durgun bir ortamdasındır?

Hımm seni mutlu bilmeselerde olurmuş ama :)))
Çekinme gerekirse yatarsında gerek yok ki konuşarak içindekileri dışarı çıkararak çözülür genelde..
Çekinme hiç bir şeyden.
Çevren çok mu dar canım hani arkadaşların çok yok mu dışarda bir yere gitmelerin falan.
Belki çok durgun monoton bir hayatın vardır bilemiyorum tabi belki çok durgun bir ortamdasındır?

yok aslinda cevrem kalabalik yogun calisiyorum bos zamanimida arkadaslarla geciriyorum ama ben bu icimdeki seyleri kimseye anlatmiyorum cünkü normal olmadigini biliyorum, yani anlayacagin cevrem kalabalik ama ben yanlizim.

en kısa zamanda psikologa gidip,ciddi bir şekilde tedavi olmanızı öneririm.kendinizi bıçak altına itecek kadar ileri boyutta çünkü....

bu hayatta hiçbir şey dört dörtlük olmuyor malesef tek sen değilsin ki hayat boyu uğraşan
kimimizin çok iyi mesleği var sevgilisi eşi yok kimimizin evliliği çok iiyi maddi sıkıntıları var kimimiz
sağlığımızı kaybetmişiz maddi durumumuz çok iyi bu liste daha uzar gider ...
yani demek istediğim şey herkes bir anda her şeye sahip olamıyor sabretmek ve yılmamak lazım
bunu anladım yaşadıklarımdan zaten sahip olsak sürekli mutlu mesut olsak belki de hayatta
kalmanın gayesi olmayacak sizde çok kafanızı yormayın anladığım kadarıyla mutsuz olup kendinize
sarıyorsunuz estetik felan...bir de psikoloğa gitmekten korkmayın sizi niye durduk yere hastaneye yatırsın ki en fazla ilaç verir.

Tek çare bir psikolog..

yaş 22 ve tahsiliniz yüksek lisans!! şaşırdım doğrusu...
sana Muhammet Bozdağ'ın kitaplarını okumayı tavsiye ederim..şimdiki sen ile okuduktan sonraki sen aynı olmayacaksın..
ayrıca bir arkadaşım; bu tarz kendinde sürekli kusur bulma beğenilme arzu ile olmadık şeyler yaptırma dürtüsü eski bir sevdiginiz insanın sizden ayrılması ile alakalıdır demişti ? sizce?.

yaş 22 ve tahsiliniz yüksek lisans!! şaşırdım doğrusu...
sana Muhammet Bozdağ'ın kitaplarını okumayı tavsiye ederim..şimdiki sen ile okuduktan sonraki sen aynı olmayacaksın..
ayrıca bir arkadaşım; bu tarz kendinde sürekli kusur bulma beğenilme arzu ile olmadık şeyler yaptırma dürtüsü eski bir sevdiginiz insanın sizden ayrılması ile alakalıdır demişti ? sizce?.

bazilarinda olabilir ama bende sanirim biraz farkli sevdigim insanlar allah sükür yanimda.
Bilmiyorum annemim benim hamileligimde depressyon rahatsizligi varmis 17 yasindaymis onun düsünceside belki bu nedenler dolayi böyle olmasi..

Yaşıyorsun Ben sana sormak istiyorum Bu hayata Geldin ve Gitmek üzeresin Vaktin Kum saati gibi doluyor Lakin farkında değilsin Ne Bekliyorsun Hayatından Bu güne dek kendin için NE Yaptın iyi bir İŞ ve Ailen Var Peki Sen Kendi Aileni Kurabildinmi :26: Kendi ait bir çekirdek ailen varmı seni seven hayat arkadaşınla aynı çatı altında olabildinmi olabilecekmisin Bunları merak ediyorum..

sanırım birde siz hayatımızda şu ana dek Çok Büyük bir acı yaşamamışsınız Ölüm gibi sevdiğiniz ana yada babanızı kaybetmemişsiniz yada elim bir kaza yaşamamışsınız Bir şey size dank ettirip ders versin sabebp olsun Mutluluk kendi içinizde yüzünüzde gözünüzde değil sebep aramayın mutlu olmak için Size ne Yeter hayatta Yetinmeyi bilin yada tad aldığınız şeyleri sık sık yapın sebep sonuç geçmiş gelecek bunları atın hayatınızdan ŞİMDİ ye Bakın Şimdiyi yaşayın olduğu kadar sevdiklerinizle

sanırım birde siz hayatımızda şu ana dek Çok Büyük bir acı yaşamamışsınız Ölüm gibi sevdiğiniz ana yada babanızı kaybetmemişsiniz yada elim bir kaza yaşamamışsınız Bir şey size dank ettirip ders versin sabebp olsun Mutluluk kendi içinizde yüzünüzde gözünüzde değil sebep aramayın mutlu olmak için Size ne Yeter hayatta Yetinmeyi bilin yada tad aldığınız şeyleri sık sık yapın sebep sonuç geçmiş gelecek bunları atın hayatınızdan ŞİMDİ ye Bakın Şimdiyi yaşayın olduğu kadar sevdiklerinizle
Sana katılıyorum :D
İnsanlar maymun iştahlı malesef... ne gözü doyuyor ne de ruhu... ruhun ilacı ibadettir bol şükürdür..

-elim,ayağım ,,gözüm kaşım,yüzüm heryerim yerli yerinde...aç değilim açıkta değilim.. sağlıklıyım.. annem -veya -babam var öksüz değilim...yetim değilim... işim var..işsiz değilim... güzelim.. aksak bir yerim yok...
soluk alabiliyorum..sürekli ilaç bağımlısı değilim...

bunlar mutlu olmam için yeterli değil mi?

Mutsuzluk desen..sadece ben yaratırım kendi mutsuzluğumu olumsuz herşey beni mutsuz eder... şahin arabam vardır... bmw yok der mutsuz olurumm kendim yaratırım... 4 odalı geniş evim vardır... neden villam yok derim... çok zengimdir... yine mutsuzumdur... mutluluk insannın kendi içindedir... birşeyleri düzeltmekle olacak bir şey değildir...

Son düzenleme:
cunku siz bu dunyadaki varolus sebebini bilmiyorsunuz.... cunku ruhsal huzurunuz yok... baska insanlar icin bu dunyaya gelmediniz.baskalari begensin takdir etsin diye degil....

beni de kimse beğenmez kiloluyum sen güzelmişsin ,aşkım yok yanlızım senin sevdiğin varmış, işim yok işsizim senin varmış bak gördün mü? sence hangimiz mutlu olmalı? herşeye rağmen ben seviyorum yanımda olanları, kendimi... kimse benle arkadaş olsun diye zayıflayamam güzelleştiremem rabbim bana bunları layık görmüş...
olumsuzlardan çok olumlu şeyleri düşünmek lazım..

yardim almanizi tavsiye edenlere katiliyorum. durduk yere estetisyene gitmek icin gosterdiginiz cesaretin birazini psikologa gitmek icin gosterseniz suanda aradiginiz mutlulugu yakalamis olabilirdiniz..

Tabiki hayatda cok daha kötü seyler var bu neki aslinda. Hic bisey bi insanin yakinini kaybetmekden kötü olamaz bunlari bende biliyorum halime sükür etmem gerekdiginide biliyorum ve ediyorumda.
Bunlari bende hep kendime söylüyorum haline sükür et neler var hayatda diye ama olmuyo gene gelip seni buluyo ve gene sIkinti. Insanin basina gelmeyince anlamasi zor. Allah aynisini kimseye vermesin

beni de kimse beğenmez kiloluyum sen güzelmişsin ,aşkım yok yanlızım senin sevdiğin varmış, işim yok işsizim senin varmış bak gördün mü? sence hangimiz mutlu olmalı? herşeye rağmen ben seviyorum yanımda olanları, kendimi... kimse benle arkadaş olsun diye zayıflayamam güzelleştiremem rabbim bana bunları layık görmüş...
olumsuzlardan çok olumlu şeyleri düşünmek lazım..

keske bende böyle olabilsem, böyle insanlara cok imreniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X