- 27 Mayıs 2023
- 309
- 62
- 13
- 25
- Konu Sahibi siyahiimavi
-
Bazen ilaç desteği gerekiyor. Yumurta geliştirici vs... doktor kontrolünde inşallah olurr:)Merhaba arkadaşlar deneyeli 1 sene oluyor 2 senedir evliyim.
Daha önce.bir Çok test yaptım hepsi negatif bu ay göğüslerim ağrıyor adete 7 gün var kasık batması bel ağrısı oluyor erken gebelik testi ve kaset test negatif artık ümidi kesmek üzereyim adete bir gün kala yapicam elimdeki diğer testleri de... Niye olmuyor bilmiyorum inanın yani sağlıklı dengeli de besleniyorum
Eşim ornek vermedi ben gittim gayet iyiyimdoktora hic gittiniz mi ? esiniz ornek verdi mi bi suru sebep var
tuplerinize bakildi mi hsg cekildi mi ?Eşim ornek vermedi ben gittim gayet iyiyim
Eşiniz de test versin eğer sperm hareketliliği azsa saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü deneyinEşim ornek vermedi ben gittim gayet iyiyim
Seni çok iyi anlıyorum bende 2 yıldır evliyim ve 1,5 senedir deniyoruz hala olmadı , beklemek insanı yoruyorMerhaba arkadaşlar deneyeli 1 sene oluyor 2 senedir evliyim.
Daha önce.bir Çok test yaptım hepsi negatif bu ay göğüslerim ağrıyor adete 7 gün var kasık batması bel ağrısı oluyor erken gebelik testi ve kaset test negatif artık ümidi kesmek üzereyim adete bir gün kala yapicam elimdeki diğer testleri de... Niye olmuyor bilmiyorum inanın yani sağlıklı dengeli de besleniyorum
Hemde aşırı derecede inanın ben böyle düşünmek istemezdim çevrem de istiyor ben zaten çok istiyorum onlara resmen deniyoruz olmuyor da diyemiyorum ya çok ikilemde kaldımSeni çok iyi anlıyorum bende 2 yıldır evliyim ve 1,5 senedir deniyoruz hala olmadı , beklemek insanı yoruyor
Eşiniz de test versin eğer sperm hareketliliği azsa saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü deneyin
Ocakta gideceğiz hastaneye o bunu teklif etti zaten eşim de çok istiyor . Elimizden bir şey gelmiyor ilişkiden sonra dinleniyorum felan ama yok yaniEşiniz de test versin eğer sperm hareketliliği azsa saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü deneyin
Ah hadi inşallah klomen gibi değil mi reçete mi gerekiyor illaBazen ilaç desteği gerekiyor. Yumurta geliştirici vs... doktor kontrolünde inşallah olurr:)
İnanın 8 aydır böyle denedik sonra akışına bıraktık ve biz hep ilişkiye gireriz yani sırf bebek için değilMerhabalar adet bittiği gibi yani bugun bitti o gün abdest alıp ilişkiye girmeye başlayın 2 günde bir olacak şekilde yumurtlama gününe kadar ve 2 gün sonrasına kadar düzenli denedinzmi hiç bu şekilde inşallah en kısa zamanda olur
Neden Ocak?Ocakta gideceğiz hastaneye o bunu teklif etti zaten eşim de çok istiyor . Elimizden bir şey gelmiyor ilişkiden sonra dinleniyorum felan ama yok yani
Tabii. Doktor kontrolündeAh hadi inşallah klomen gibi değil mi reçete mi gerekiyor illa
Ocakta alabilirim randevumuz o zamanTabii. Doktor kontrolünde
Oh çok iyi olur Allah razı olsun şimdi de paraniyak gibi düşünüyorum regle bir gün var daha bel kasık ağrılarım var akıntı artisim var fakat testler negatifCsnını sıkma kafana takıntı yapma sana dua edelim
Merhaba arkadaşlar deneyeli 1 sene oluyor 2 senedir evliyim.
Düşündükçe işler kötüye gidiyorOh çok iyi olur Allah razı olsun şimdi de paraniyak gibi düşünüyorum regle bir gün var daha bel kasık ağrılarım var akıntı artisim var fakat testler negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?