Ben niye hamile kalamiyorum isyan etmek istemiyorum...

Eşinde doktora gitmeden bence gebelik beklentisine girme yıprandığın süreci azaltmış olursun

bu madar takıyorsanız rahim filmini keske daha önce cektrseydniz. belkie tüpleriniz kapalı, belkide esinizin değerleri kötü. bir ilacla düzelecek problem. elinizden gelen her ıhtimalini test edin, sonra isyan durumuna geçin bence.

O zamana musaitlik bulduk profesör bizimkisi o yüzden özel kliniği var
Yani ben olsam buraya konu açacak kadar istediğim çocuk için o kadar beklemem. Alt tarafı bir test. Tanı yok bir şey yok prof olsun

Sağlıklı dengeli beslenmekle alakası yok. Doktora gitsen mi? Eşinde sorun olabilir binbir çeşit sebebi var.
çok alakası var sağlıklı beslemeyle yok diyemezsin. ben 104 kg kadar cıktımipco vardı adet bile olmuyordum .2 sene önce çölyak hastası cıktım ve glutensiz beslenmeyle 20 kg verdim adetlerim düzene girdi ve 7 yıldır kalamadıgım gebelik oldu.tabi erken dogum oldu o başka.ama emin olun özelikle pco hastası kadınlara tek tavsiyem dengeli beslenmek.ben devlet hastanesine gittiğimde doktor kilo ver gel diye bas bas bağırmıstı.

Konu sahibinin kilo problemi mi var?

Obez arkadaşım 2 gebelik yaşadı buna ne diyorsun kişiden kişiye değişir hanımefendi öncelikle bir muayene olsun neyden sebeb diye?

Evet dengeli düzenli besleniyorum kızlar .. inanın faydası var yediğimiz içtiğimiz her şeye engel çünkü

Ya ben diyorum ki belki de bunla alakalı değil diye hemen önemsiz demişim gibi konuşuluyor.
İnsanın eşinde de problem varsa kadın ne yaparsa yapsın olmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…