- Konu Sahibi siyahiimavi
-
O zamana musaitlik bulduk profesör bizimkisi o yüzden özel kliniği varNeden Ocak?
Yok çektirmedim gideceğim aklımdaRahim filmi cektirdinizmi? Eşiniz bir an önce test versin
Evet tabikii dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor her gece her gece resmen okuyorumMeryem suresi okuyorlardı yanılmıyorsam okudun mu
Aslında doğru söylüyorsun en azından düşünmem sıkıntı vardır der geçerimEşinde doktora gitmeden bence gebelik beklentisine girme yıprandığın süreci azaltmış olursun
Yani ben olsam buraya konu açacak kadar istediğim çocuk için o kadar beklemem. Alt tarafı bir test. Tanı yok bir şey yok prof olsunO zamana musaitlik bulduk profesör bizimkisi o yüzden özel kliniği var
çok alakası var sağlıklı beslemeyle yok diyemezsin. ben 104 kg kadar cıktımipco vardı adet bile olmuyordum .2 sene önce çölyak hastası cıktım ve glutensiz beslenmeyle 20 kg verdim adetlerim düzene girdi ve 7 yıldır kalamadıgım gebelik oldu.tabi erken dogum oldu o başka.ama emin olun özelikle pco hastası kadınlara tek tavsiyem dengeli beslenmek.ben devlet hastanesine gittiğimde doktor kilo ver gel diye bas bas bağırmıstı.Sağlıklı dengeli beslenmekle alakası yok. Doktora gitsen mi? Eşinde sorun olabilir binbir çeşit sebebi var.
E önce bir eşiniz de gitsinEşim ornek vermedi ben gittim gayet iyiyim
çok alakası var sağlıklı beslemeyle yok diyemezsin. ben 104 kg kadar cıktımipco vardı adet bile olmuyordum .2 sene önce çölyak hastası cıktım ve glutensiz beslenmeyle 20 kg verdim adetlerim düzene girdi ve 7 yıldır kalamadıgım gebelik oldu.tabi erken dogum oldu o başka.ama emin olun özelikle pco hastası kadınlara tek tavsiyem dengeli beslenmek.ben devlet hastanesine gittiğimde doktor kilo ver gel diye bas bas bağırmıstı.
çok alakası var sağlıklı beslemeyle yok diyemezsin. ben 104 kg kadar cıktımipco vardı adet bile olmuyordum .2 sene önce çölyak hastası cıktım ve glutensiz beslenmeyle 20 kg verdim adetlerim düzene girdi ve 7 yıldır kalamadıgım gebelik oldu.tabi erken dogum oldu o başka.ama emin olun özelikle pco hastası kadınlara tek tavsiyem dengeli beslenmek.ben devlet hastanesine gittiğimde doktor kilo ver gel diye bas bas bağırmıstı.
konu sahibi için yazmıyorum,genel olarak yazdım.pco sadece kilolularda olacak diye bir şey yok. düzenli beslenmek hamile kalmayı kolaylaştırıyor sonuç itibariyle.Konu sahibinin kilo problemi mi var?
Hayır boyum 60 kilom 55Konu sahibinin kilo problemi mi var?
Evet dengeli düzenli besleniyorum kızlar .. inanın faydası var yediğimiz içtiğimiz her şeye engel çünkükonu sahibi için yazmıyorum,genel olarak yazdım.pco sadece kilolularda olacak diye bir şey yok. düzenli beslenmek hamile kalmayı kolaylaştırıyor sonuç itibariyle.
Evet dengeli düzenli besleniyorum kızlar .. inanın faydası var yediğimiz içtiğimiz her şeye engel çünkü
Evet haklısınız ikimizde o yüzden ben tüplere baktirip hsg cektircem eşim de urolojiye gidecekYa ben diyorum ki belki de bunla alakalı değil diye hemen önemsiz demişim ki konuşuluyor.
İnsanın eşinde de problem varsa kadın ne yaparsa yapsın olmaz.
Evet haklısınız ikimizde o yüzden ben tüplere baktirip hsg cektircem eşim de urolojiye gidecek
Ah inşallah çok teşekkür ederim eğer bir gün hamile kalırsam sizlere.bilgi vereceğim isteyen herkese nasip olsun diyeceğim inanın demeyi çok istiyorumİnşallah istediğiniz gibi gider herşey hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?