Ben niye hamile kalamiyorum isyan etmek istemiyorum...

Ah inşallah çok teşekkür ederim eğer bir gün hamile kalırsam sizlere.bilgi vereceğim isteyen herkese nasip olsun diyeceğim inanın demeyi çok istiyorum

İnşallah canım şuan ezan okunuyor dua ettim senin için.

Pcosun tek sebebi kilo değildir. Zayıf insanlarda da pcos olabiliyor.

Pcos bende yokmuş kiii doktor her şey gayet yolunda dedi
Maşallah ne güzel
Bu kadar dert etmeden önce biraz fiili çaba gerekli. Eşiniz önce doktora gitmeli profa gidene kadar normal doktorlara gidip onların fikirlerini birleştirin tavsiyelerini değerlendirin
Belki ocağa kalmadan hamile kalacaksınız
Sanki el kol bağlanmış gibi düşünmeyin senelerce isteyen şehir şehir doktor doktor gezen insanlar var
Allah size bunları yaşatmadan kolayca nasip eder
Eşinizde sizde bireysel olarak bir sorun olmadığını öğrenirseniz daha birsürü yöntem var
Hem bir de profa gidene kadar değerleriniz tahlil sonuçlarınız görüntüleriniz kayıt altında olursa prof daha geniş bi açıdan bakabilir
Umutsuzluğa kapılmak için çok erken bence

Merhabalar. Öncelikle Rabbimize çocuk vermek hiç zor değil. Gecikiyorsa güzelleşiyordur öyle düşünün. Sabrımızı deniyor Yaradan. Bizim 7 sene olmadı çocuğumuz. Hatta tüp bebekle de olmadı. Doktorlara göre imkansızdı eşimden dolayı. Sonra ben hiçbir sorun yok dendiği halde çörekotu bal tarçın kürü yedim eşimde macun yedi. O ay gebe kaldım. Rabbimin izniyle tabii. Hatta açtığım konuya bakabilirsiniz. Çörekotu kürü, yumurtaların kaliteli olmasını sağlıyor ve düşüğe engel oluyor.

Pcos bende yokmuş kiii doktor her şey gayet yolunda dedi
Canım hacamat da çok faydalı hormonları düzenliyor, kan temizleniyor ve yumurtalar daha sağlıklı oluyor istersen deneyebilirsin.

Sakın isyan etme imtihanı kaybedersin. Bu bir imtihan. Saati vakti gelince o can dünyaya geliyor ya da o can dünyadan gidiyor. Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı özlem içindeyim 4 yıla yaklaşacak. Evliliğim 5.5 yıl olacak. Şura suresi 49. 50.ayetleri okuyup bir tefekkür et bakalım. Yapılması gereken Herşeyin henüz başındasın tıbbi olarak. Hsg çekilmek önemli. Sperm analizi önemli. Rahim değerlendirmesi önemli. Artı kaliteli yumurta için vitamin mineral takviyeler çok önemli. Psikolojik belirtiler hep olur kendimizi dinliyoruz malesef. Senin zamanındayken ben her an çok hevesli heyecanlı bekleyişteydim.:) çok üzüntüler ağlamalar hepsi boş. Çare değil. Bir de Hz. Musa ile çocuğu olmayan çiftin kıssasını bir bak derim. Allah hepimize tez vakitte nasip eylesin inşaAllah

Kesinlikle rahim filmi çekinmeniz lazım bence her şey normalse şayet

Konunun üstünden bir haftadan fazla geçmiş şimdi denk geldim. Ben de 3.5 yıldır evliyim ve biz de bir yıldır deniyoruz. Hormon testleri yaptırdım, eşim sperm testi yaptırdı, vajinal muayene oldum. Her şey normal görünürken yine de bir ihtimal diyerek bu ay hsg de çekildim. Çok şükür onda da bir problem çıkmadı. Takviye gıdalar vs de aldık. Adetime 5-6 gün var bu ayki sonuç ne bilmiyorum ama bence yine yoktur. Demem o ki canım bizde de boy kilo yaş hormon hiçbir sorun yokken her şey optimum görünürken bebiş olmuyor. Ben de ocak itibariyle tedavi düşünüyorum artık. Doktor hsg sonrası 2-3 ay ihtimal yüksek dediği için ocağı bekleyelim dedik.

Bazen ne kadar dikkat etsende sağlıklı beslensende temel sıkıntı farklı oluyor. Ben iki sene denedim olmadı rahim filmi çekindim eşim varokosel ameliyatı oldu ama hiç bir sorun bulamadılar. Kendiliğinden kaldım hiç bir tedavi olmadım. Ama 6. Haftada kaybettim. Sonra ikinci oldu onuda 10. Haftada kaybettim. Üçüncüyü 8. Haftada kaybettim ve hala sıkıntıyı bulabilmek değiliz. 1 sene olmuş herhangi bi doktora gittiniz mi öncelikle bu konu ile ilgili. Zaman kaybetmeyin derim

Evet biz de tam ocakta dolduğu için gitmek istiyoruz aslında tüm tahlilleri o zaman yaptıracağım . Niçin olmuyor diye az kalsın depresyona girecektim buraya da girmek istemiyorum inanın çünkü daha çok düşünüyorum

Evet gideceğim mutlaka sonuna kadar haklısınız.
Eşim de gitmek istiyor yapmam etmem diye bir kez demedi demez de istediğimizi biliyor çünkü. En kısa zamanda inslalah maddiyat durduruyor beni özel olduğu için çok pahalı

İnşallah . Gerçekten zaman çok hızlı ilerliyor ve yakınlarım kendi ailem vs hep bebek diyor benim psikolojim bir ara gitti resmen . Onlari da anlıyorum aslında rahatsizlar bir an önce görmek istiyorlar hayat ne getirir bilmiyorlar .umarım hiç hir sorun çıkmaz tüm her şeye baktiracagim. İçim biyle hiç rahat değil

Valla haklısın yani insan da zaman zaman o konuda kendi nefsine yenik düşebiliyor. Bir yandan elbette ki nasip, takdir-i ilahi ama bazen bizler de duygusal olarak daha zayıf olabiliyoruz. Özellikle adet dönemlerimiz yaklaştığında zaten hormonal olarak da duygusallaşıyoruz ve her ay da tam öyle dönemlerimizde öğreniyoruz hamile olmadığımızı. Zorlayıcı bir sınav. Yine de tevekkül etmek lazım. İnşallah bizim için yazılmış daha iyi bir hikaye vardır bu geçen zamanlara boşuna üzülmüşüz deriz

Benim annem çok yaşlı o da beni 34 35 yaşında doğurmuş ee toplum olarak geç evlenme var 30 ları buluyor. Annemin beni doğurduğu yaşını geçtim şimdiden sonra nasip olursa yaşlı anne kategorisine gireceğim. Bu psikoloji acayip tarifsiz duygu. İnsan neler neler düşünüyor. Tek kardeşim vefat etti çocuğu yok. Annem torun ondan görmedi benden de 5.5 yıl evlilikte görmedi ne desin biz ne diyelim Allah takdiri. Ama üzülüyorum tabi çok. Dışarıda bir çocuk gördüklerinde seviyorlar babamla mesela benim içim acıyor. Evcil hayvan besliyorum onları soruyorlar telefonda. Eşim tarafta öyle napıyorlar diye soruyorlar. Benden sonra evlenip 2. Çocukları olanlarında çocuklarını konuşuyorlar onlara hazırlık yaptılar böyle hep. Allah isteyene 10 tane versin bakacaksa ilk heves heyecan mutluluk bunları geçtim. Ben beklerken ilk bebekler büyüdü 2. Ler doğuyor kimi hamile her geçen gün 2. Bebek haberi alıyorum. Kendime ağlıyorum. Bugünde çok üzgünüm ağla ağla gözlerim perişan oldu. Eşimde bunaldı artık. Kimseyle konuşamıyorum bunları malesef. Hayırlısı Herşeyin. Baktırın herşeye tabi. Size tavsiye doğal olsun diye zaman kaybetmeyin. Bir sebep yok herşey normal doğal olacak diye beklemek yıpratıcı. Her aşamayı deneyeyim derken zaman uçup gidiyor. Şimdi ki aklım olsa direk tüp bebeğe giderdim diyorum.

Evet inanın tam olarak da bu yaşadığım durum yani. Zaten aşırı duygusala bağlıyorum anlatamadigim için de stres sıkıntı hırçın oluyorum . Bazen ilişki bile düşünmek istemiyorum zaten olmuyor diyorum içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…