- 19 Temmuz 2007
- 4.372
- 5.620
- 773
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Herkesin fikrine saygı duymakla birlikte sezaryen bir doğum şekli değil kurtarma operasyonudur. Siz tercih etmeyebilirsiniz ama adı üstünde NORMAL olanı yok saymak yapmayın zaten demek doğru değil.Bos bos konusuyor işte. Çatı muaynesi falan mi yapmış? Tıp profesörü mü bu eltinin yengesi arkadaş?
Bu arada yapmayin zaten normal dogum ne gerek var ama esininde size yenge sende az kilo almışsın suna suna dikkat et tarzında kadin mubabbeti yapması bana cok tuhaf geldi. Yanlış anlamamışsınız ama muhabbet abes. Böyle konulardan erkelere ne?
Yok, orada kinaye var :)Potansiyel? :) Ya yapmayın nolur vajinal doğum ve sezeryan doğumda da anne oluyorsunuz. Annecik değil.
Başkasının size bu baskıyı yapmasına müsaade etmeyin.
Aynen oyle. Bebeğin paşa gönlü ne derse o olacak.Normal olunca ne olacak sezeryan olunca ne olacak?
Doğum şekline çok takmayın..
Çok net söylüyorum ona bebek karar verecek
Paşa gönlü karar verecek.
Valla benimde gece 2 de 37.haftada suyum geldi.Aynen oyle. Bebeğin paşa gönlü ne derse o olacak.
İlkim normal doğum oldu. ikincisinde suyum azalmıştı. 37 haftada 48 saat 2 gün sancı verdiler hem rahimden hem damardan. Çocuk içerde basınçtan delirdi ama gram açılmam olmadı. Hiiiç ama hiiç aklımda yokken sancım bağlı beklerken taşikardi oluştu çocukta çok basınç ve sancıdan dolayı hemen sezaryen oldum. Keyfi oyle istedi bebeğin.
Rabbim sağlıkla sıhhatle buyumelerini nasip etsin erkesin evladınıValla benimde gece 2 de 37.haftada suyum geldi.
Bebekte gelişim geriliği vardı zaten takipliydim.
Doktor baktı kilo 33 haftada boy 34.
Dedşm direkt sezeryanla alın.
Küçük zaten yormaya gerek yok.
Açılmamada hiç yoktu.
Sancı da öyle
kesinlikle katılıyorum burdan konu sahibine söylemek istiyorum.normal doğum yapmak bir ayrıcalık değil.süt vermekte bir ayrıcalık değil.bazı vasıfsız kadınlar bu konulardan kendilerini iyi hissetmeye çalışıyor.Birde eltiniizin sözüne inananbilirmisiniz bilmiyorum belki kendi içinden geöeni başkasının ağzından söylemiştir.Belki sizi sinir etmek için söylemiştir.Çok doğal gelmedi banaç.Normal ya da sezeryan dopum yapmak marifet değil Önemli olan bebeğin sağlıklı olması.
Normal doğum yapan bayanların bazıları bunu dünyanın en kudretli işini başarmak olarak gördüğü için bu şekilde davranıyorlar.
Hep söylerim doğum hiç bir şey asıl emzirme k çok zor gerçekten siz takılmayın bunlara hatta doğumdan ziyade emzirme eğitimi alın emin olun pişman olmazsınız
ayrıca ben hamile değilim şu an ve bütün programlarımı sezeryen doğum için yapıyorum.Normal doğum deidkleri de çok saçma bence bu devirdeEltimin söylemesini tasvip etmiyorum kesinlikle. Ben başta anlamadım birinden laf taşıyacağını. Ona da söyledim zaten kimse hakkında konuşmayalım diye. Hamile oldugum için ve normal dogumu istedigim için böyle söylemesi beni etkiledi. Sanki normal olmazsa mutlu olacakmış gibi hissettirdi.
Hayır,ben normal dogumu saçma görmüyorum. Ama marifet oalrak da görmüyorumayrıca ben hamile değilim şu an ve bütün programlarımı sezeryen doğum için yapıyorum.Normal doğum deidkleri de çok saçma bence bu devirde
Kalçalarım çok büyükKalçalarin dardir muhtemelen o yuzden normal doguramaz demistir. Halk arasinda oyle bir inaniş var dar kalcalilar doguramaz diye ama darlik legen kemigine bakarak anlasilan birsey degil bu yuzden çatı muayenesi diye birsey var. Çokta takmayin.
Kalçalarım çok büyükarkada ikinci göbek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?