Ben normal doğum yapamazmışım

Normal Doğum yapmanın kilo almakla vermekle alakası yok bunu sana doktor seni muayene edip söyleyebilir hem normal olsa ne olur sezeryan olsa ne olur niye bu yarış akışına bırak nasıl olursa olsun kimseyi takma
Doktorum cok fazla kilo alırsan normal dogum olmayabilir dedigi için belirttim. Görümcem de ödem nedeniyle otuz kilo Aldıgı için normal olmadı. Ben de kilo ile az çok ilgisi vardır diye yazdım.

Yani bir aksilik olmadıgı sürece en iyisi bu gibi geliyor. Hem kendim hem bebegim için. Adı üstünde normal, vajinal dogum. Ama olmazsa tabiki sıkıntı degil. Birileri yarısa girmese daha güzel olacak her şey
Tabiki de Allah'ın yarattığı yol bu. Anne ve bebek icin daha iyi ama korktugunuzla imtihan olursunuz. Sizi rahatlatmak istedim sadece.

sizin onlarla aranızın iyi olmasını mı istemiyor acaba? yani anlam veremiyorum bir insan neden gelip bunu söyler?

bu aralar çok fazla müge anlı izliyorum, bu kadar sorgulamam ondan kusura bakmayın :)))
Bence olabilir ama çok sık görüşmüyoruz zaten. Ama şunu farkettim, ortamda onu taşlamak için beni övme yöntemiyle kullanıyor resmen.

Ben de çaktırmam zaten içimde taştığı için buraya yazdım. Hatta olur da sezeryan olursa, ha bi de yaşamak nasip olursa, sezeryan diye ezilip büzülmem

eltinizle diğer kadın bir güzel dedikodunuzu yapmışlar eltiniz bi de üstüne kalkıp bunu sana anlatmış voov! ayrıca her doğum kendine hastır normal olur sezeryan olur şu olayları aşın artık normal doğum yapan kraliçe sezeryan yapan ezik zihniyetini atın kenara her şeyin önceliği anne ve bebek sağlığı sizin bebeğinizin doğumda kalp atışları yavaşlarsa doktor acil sezeryan derse ne diyeceksiniz aa olmaz bana normal yapamaz dediler mi? e o zaman takacak ne var anlamıyorum bu konuda konuşmak kimin haddine yaa hamile olan sensin doğuracak olan sensin insanlar ne acayip olmuşlar

Oo isterseniz normal doğum isterseniz sezeryan hatta isterseniz bebeği içinizde tutarsınız onlara ne acaba :).

Bence çok takmayın, muhtemelen çekememezlikten boş laf etmiş

İnanın hayatımda birilerinin bunu yarış halime getirdiğini farkedene kadar böyle bir derdim yoktu

Elti de bi değişik, hamile kadına böyle birşeyi söyleyip de "aman kafana takma" demesi ahmaklık... ama bende merak ettim nasıl anlamış acaba normal doğuramayacağınızı müneccim b.ku yemiş herhal... sağlıkla gelsin de isterse amuda kalkıp doğurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…