- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Doktorum cok fazla kilo alırsan normal dogum olmayabilir dedigi için belirttim. Görümcem de ödem nedeniyle otuz kilo Aldıgı için normal olmadı. Ben de kilo ile az çok ilgisi vardır diye yazdım.Normal Doğum yapmanın kilo almakla vermekle alakası yok bunu sana doktor seni muayene edip söyleyebilir hem normal olsa ne olur sezeryan olsa ne olur niye bu yarış akışına bırak nasıl olursa olsun kimseyi takma
Tabiki de Allah'ın yarattığı yol bu. Anne ve bebek icin daha iyi ama korktugunuzla imtihan olursunuz. Sizi rahatlatmak istedim sadece.Yani bir aksilik olmadıgı sürece en iyisi bu gibi geliyor. Hem kendim hem bebegim için. Adı üstünde normal, vajinal dogum. Ama olmazsa tabiki sıkıntı degil. Birileri yarısa girmese daha güzel olacak her şey
Bilsem...Doktor mu kendisi? Nasil karar vermis dogumun sekline?
Çok nadir görüşürüm ikisiyle de çok şükürEltiden de o arkadaştan da uzak dur benden sana tavsiye.Ömür törpüsüdür bu tip insanlarAğzının bağını tutamayan insanlardan oldum olası tiksinmişimdir.Uzak durmakta fayda var
Tabiki, farkındayım,teşekkür ederim. Sadece neden diye sordunuz ya onu ifade etmek istedimTabiki de Allah'ın yarattığı yol bu. Anne ve bebek icin daha iyi ama korktugunuzla imtihan olursunuz. Sizi rahatlatmak istedim sadece.
Bence olabilir ama çok sık görüşmüyoruz zaten. Ama şunu farkettim, ortamda onu taşlamak için beni övme yöntemiyle kullanıyor resmen.sizin onlarla aranızın iyi olmasını mı istemiyor acaba? yani anlam veremiyorum bir insan neden gelip bunu söyler?
bu aralar çok fazla müge anlı izliyorum, bu kadar sorgulamam ondan kusura bakmayın :)))
Benim için önemli ama Allaha bırakıp lafa yormadıgım bir konuyken içime dert olduNormal doğum yapsan ne yapmasan ne bu mu takılacak şey? laf taşıyan elti falan niye herkes bu kadarher şeyin içinde
İşte aklıma bu geldi ama acaba ben mi fesatım diye düşündümCok fazla kilo almamışsın takma belli ki kiskanıyor ve eşinin öyle demesini kiskanmış
Bence olabilir ama çok sık görüşmüyoruz zaten. Ama şunu farkettim, ortamda onu taşlamak için beni övme yöntemiyle kullanıyor resmen.
Ben de çaktırmam zaten içimde taştığı için buraya yazdım. Hatta olur da sezeryan olursa, ha bi de yaşamak nasip olursa, sezeryan diye ezilip büzülmemBana da bi arkadaşım demişti aynen o cümleyi
İnsanın gücüne gidiyor
Hem de iki üç kere dedi
Kızarak, dalga geçerek demedi aslında ama gerçelten itici bir durum
Ben ne yaptım
Karşısında salak salak üzülmedim
Bence de, sezeryana alırlar herhalde diyip tebessümle geçiştirdim
Siz de öyle geçin gitsin
İnanın hayatımda birilerinin bunu yarış halime getirdiğini farkedene kadar böyle bir derdim yoktueltinizle diğer kadın bir güzel dedikodunuzu yapmışlar eltiniz bi de üstüne kalkıp bunu sana anlatmış voov! ayrıca her doğum kendine hastır normal olur sezeryan olur şu olayları aşın artık normal doğum yapan kraliçe sezeryan yapan ezik zihniyetini atın kenara her şeyin önceliği anne ve bebek sağlığı sizin bebeğinizin doğumda kalp atışları yavaşlarsa doktor acil sezeryan derse ne diyeceksiniz aa olmaz bana normal yapamaz dediler mi? e o zaman takacak ne var anlamıyorum bu konuda konuşmak kimin haddine yaa hamile olan sensin doğuracak olan sensin insanlar ne acayip olmuşlar
Aslında birkaç haftalık olay da günler yaklaştıkça bir tuhaf oluyorum :)Oo isterseniz normal doğum isterseniz sezeryan hatta isterseniz bebeği içinizde tutarsınız onlara ne acaba :).
Bence çok takmayın, muhtemelen çekememezlikten boş laf etmiş
vallahi yarışacak olan beyniyle yarışsın boşversenize böyle insanları evinizden kendinizden uzak tutunİnanın hayatımda birilerinin bunu yarış halime getirdiğini farkedene kadar böyle bir derdim yoktu
İkisi de sıkıntıBence o kızı değil laf taşıyan elini dert et.
Uzak durmak yada politik davranmak lazım o zamanİkisi de sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?