- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Kesinlikle ölünecek bir mevzu degil ama benim üzerimden kendini üstün görüp tatmin etme hazırlığında olması beni çok rahatsız ettiEltinizin kardesiyle oturup, cocugunuzu nerenizden cikaracaginizi mi tartisiyormus?
Ne avam muhabbetler.
Ayrica normal dogurdum diye ovunenler aşırı komik degil mi, insanlik binlerce yildir normal doguruyor, sezaryenin yayginlasmasinin gecmisi 50 yil bile degildir, tarih boyunca milyarlarca kadinin sifir hijyen, sifir tibbi yardimla, kendi kendilerine evde, tarlada, magarada yaptigi bir sey için, ay ben de yaptım diye ovunmek neyin kafasidir?
İşte insanlar totosu yetmedi diye haz alıyor. Böyle garip tipler var yani
Çok teşekkür ederim. Ben de kendim ve tum hamileler için hep aynı duayı ediyorum.Normal doğum yapmıs biri olarak yazıyorum. Normal olunca başın göğe ermiyor :)) ya da sezeryan yapınca bir yerin eksilmiyor. Bununla övünen bir tayfa var. Anlamıyorum ben onları. Bana da burun kıvırıp " ayy sen normal mi dogurdun" diyorlar. Sanki adam doğramışım:)) Hamilelik hormonlarından takmışsın biraz ama salla gitsin. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Hakkında hangi doğum hayırlıysa o şekilde dünyaya gelsin bebeğin. Ben kendim için hep bu duayı ettim, cevremdeki hamile kadınlara da aynı duayı ediyorum.
Premses doğum sezeryan mi oluyorduprenses doğum yapacağim ben deseydin eltine o ona soylerdi
simdi bayanlar arasinda cok meshur ay sen sancimi cektin o kadar saat kocam bana kiyamadi paraya kiydi piremses dogum yaptirdi bana dersin havali havali
hayir sancisiz normal dogum epiduralle sanci hissetmeden sadece ikinarak dogumPremses doğum sezeryan mi oluyordu
Hmm ona mı diyorlarmış. Terchim degil ama gıcıklığına denebilir :)hayir sancisiz normal dogum epiduralle sanci hissetmeden sadece ikinarak dogum
Hmm ona mı diyorlarmış. Terchim degil ama gıcıklığına denebilir :)hayir sancisiz normal dogum epiduralle sanci hissetmeden sadece ikinarak dogum
aynen maksat giciklik olsun işteHmm ona mı diyorlarmış. Terchim degil ama gıcıklığına denebilir :)
Canim turkiyede herkesin catisina dar deniyor,yasadigim yerde minnacik citi piti kadinlar cati mati demeden dogruyor.Ay daha çatı muayenem de olmadı. (korkuyorum) Bebegime odaklanmak istiyorum, Elaleme degil. Oysa ben millet ne der diye takan biri de degildim. Kendimi bir yarısın içinde hissediyorum resmen
Normal doğumu bile sidik yarışına çevirdiniz. Normal doğuran noluuur sezaryen yapsan nolur.
Cidden bazen çok saçma şeylerle uğraşıyor insan ya.
Ben de keşke tiksinip geçebilsem ama biraz daha yoğun yaşayıp saç diplerime kadar sinir öfke doluyorum. Sanırım biraz daha tiksinip geçmeyi öğrenmem gerek.Ben böyle boş kadın muhabbetlerinden tiksiniyorum. Hele de doğum çocuk üzerine olanlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?