- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Teşekkürler, inşallah siz de saglıkla alın bebişinizi kucağınıza.Yani insan bir düşünür söylemeden önce acaba bu kız buna üzülür mü kafasına takar mı diye.
Size iyilik etmemiş.
İnşallah vajinal doğum yaparsınız.
Gönlünüzden geçen olur.
Sizin anlattığınız karakterdeki insanlar asla tatmin olmaz. Siz normal doğursanız, bu sefer "oh acı çekti, sancı çekti." diye yine sevinecek bir saçmalık bulur.Valla cok doğru söyledin. Keşke bi de takmasam
Şimdi sanki normal olmazsa eksiklik gibi
Allah korusun bebegim saglıklı olsun da.senı kıskanıyor canım ,
sakın kadına kızıp normal dogurmak için ugraşma ınat etme
Evet dogru tespit. Gelirlerini hiç sevmez bunu da onun yanında bile her yerde belli eder.Eltiniz kötü görümcelik yapmış, belli ki aralarında sorun var, sizin de olsun istiyor.
Hiç kafaya takılacak durum yok. İkisi de saçmalamış.
Nasıl doğum yapacağınız bir noktadan sonra hiç önemli olmuyor inanın.
Elbette herşeyin normali doğalı makbul ama olmazsa olmaz, nedir yani? Sezaryen de normalleşti artık, kıyas etmek tamamen cahillik.
Sağlıkla doğurun ikiniz de kurtulun da, o bebeğin nasıl çıkacağı kimseyi ilgilendirmez.
Hele böyle elin adamı ağzına alamaz benim doğum şeklimi.
Dert etmeyin. Sağlık olsun.
Amacına ulaşmış yani.Aslında konuyu açınca farkettim. Ben zaten dediginiz gibi yaparken bu kızın lafıyla ya olmazsa korkusu sardı. Çok kızgınım
Gelinleri olabilirben şeye takıldım, sizi kıskanan elti mi? gelinleri mi?
Bu hiç aklıma gelmemişti. Nasip olursa ve böyle bir şey yaşarsam yapıcam bunuSizin anlattığınız karakterdeki insanlar asla tatmin olmaz. Siz normal doğursanız, bu sefer "oh acı çekti, sancı çekti." diye yine sevinecek bir saçmalık bulur.
Çatlasın köpek, sezaryen olursa da "prenses gibi kadınım, narinim. Dayanamam, parayı bastırdım yaptırdım. Ohh sefam olsun." deyin. Onların anladığı dil bu.
Gelinleri olabilir
Kocaman bi totom var. Biraz narinlik olabilir. Bilemedim :)Bence laf arasında kalçanız falan küçükse eski kadınlar gibi yapamaz demiştir yada çok narin biriyseniz art niyetli olduğunu sanmam tabi bunlarla normal doğumun alakası yok kafanıza takmayın
Duyunca kendimi tutamayıp ortalığı yıkacagımı bildigi için. Ama yemin ettigim içim kimseye demedimelti üstüne basa basa kimseye söyleme dediği için belki gelin böyle bir şey demedi ama elti siz normal doğumu çok istediğiniz için böyle saçma bir yalan uydurdu? bilemedim valla insanlar keşke şu çirkefliklerini bir kenara bıraksa
Duyunca kendimi tutamayıp ortalığı yıkacagımı bildigi için. Ama yemin ettigim içim kimseye demedim
Yani bir aksilik olmadıgı sürece en iyisi bu gibi geliyor. Hem kendim hem bebegim için. Adı üstünde normal, vajinal dogum. Ama olmazsa tabiki sıkıntı degil. Birileri yarısa girmese daha güzel olacak her şeyAmacına ulaşmış yani.
Lütfen kafanızı dağıtın. Vesveseye kapılmayın. Normal doğum olmazsa olmaz. Neden korkuyorsunuz? Siz ve bebeğiniz sağlıklı olun da ha sezeryan olsun ha normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?