Ben normal doğum yapamazmışım

Herkes çocuğun kimin neresinden çıkacağı ile ilgili endiseler tasiyacagina, nasil ahlakli, durust, sevmeyi bilen cocuk yetistirecegini dert etse, ohoooooo neler olacak..

Sizin de kafa eltinizin didisinin didisi kafasından sanırım ki bunu dert ettiniz.
Sezaryen olursam sevinecekler gibi aptalca bir şey okudum aralarda, allah aşkına kendi işinize bakin.
Çocuğunun sağlığı ile imtihan olan anneler var, çocuk sahibi olmak isteyip olamayan kadınlar var. Biraz şükür, biraz eğitim sizin derdi çözer.

Normal olunca ne olacak sezeryan olunca ne olacak?
Doğum şekline çok takmayın..
Çok net söylüyorum ona bebek karar verecek
Paşa gönlü karar verecek.

Doktorum cok fazla kilo alırsan normal dogum olmayabilir dedigi için belirttim. Görümcem de ödem nedeniyle otuz kilo Aldıgı için normal olmadı. Ben de kilo ile az çok ilgisi vardır diye yazdım.
Evet az çok var ama tek etken değil kilolu olanlarında normal Doğum yaptığı oluyor çok mu kilo aldın

Çok şükür eğitimsiz biri degilim. Her anlamda kendimi hazırlıyorum bebegime. Ama bazen insan bilse de uygulayamaz. Psikolojik veya başka sebepler bunu tetikler. Egitim yetmiyor her zaman. Ben bu psikolojie girsem de bunu normal bulmadığımı da ifade ettim aralarda.
Evet sevinecek gibi gelmesi beni rahatsız ediyor. Rahatsız olmam ölümüne normal yapacağım takıntısı anlamına gelmiyor

Amaaan şu normal doğum manyakları bi bitmedi gitti. 9 ay türlü zorluklarla karnınızda taşıdıktan sonra isterseniz ağzınızdan çıkarın çocuğu kime ne. Ben normal doğum yaptım 12 saat sürdü çok zordu, hatta doktora sezaryen olmak istediğimi söyledim. Doktor sezaryen doğuma gerek yok çok iyi gidiyorsun falan deyince o gazla normal doğum yapmış oldum. Ama çocuk doğuran herkesin bildiği gibi doğum ne kadar zor olursa olsun bir çocuğu bi sefer doğuruyor insan. Asıl zor olan cocuğa bakmak.

Sezaryen tercih de olabilir, elde olmayan sebeplerden de bu şekilde gelişebilir. Ben en başından beri böyle düşünüyorum. Bir aksilik olmadıgı sürece de normal istiyorum. Olmaz da yeter ki ben ve bebegim saglıklı olalım diyorum. Ama cıkıp da birilerinin kendisi normal yaptı diye bunla övünüp beni bu yarısın içine sokması da gerçekten cok rahatsız etti. Huzurumu bozdu

eltini sevmedim, laf taşıyor ve bunu tek taraflı yaptığını sanmıyorum.laf yapan x kişisini de takmayın cevap vermeyin susar zamanla.öyle dedikoducu patavatsızlara en iyi cevap cevap vermemek.bebek sağlıklı, sıhhatli doğsun da isterlerse ağzımdan çeksin çıkartsınlar bunun yarıştırması mı olur ya.

Yani ben şimdi normal doğuramazsam, helal olsun bana ben normal doğurdum o beceremedi, diye sevinecek heralde. Beni Böyle iğrenç bir şeyin içine soktuğu için iğreniyorum. Eltim zaten laf taşıyan biri. Daha önce de bu olayda da uyardım onu.

Bunu mu takıyor sunuz. Ben de doktor dedi zannettim. İster Sezeryan ister normal. Hangisı hayırlıysa o olsun. Gereksiz insanlara değil bebeğe ve kendinize odaklanın

Hiç gerek yok huzurunuzu bozmaya. Bazı insanlar çocuk sahibi olunca sanki dünyada ondan başka kimse doğurmamış, herkes çocuğu manavdan almış da sadece kendi doğurmuş sanıyor. Bu bitse başka saçma sapan birşeyle öne çıkmaya çalışacak. Zaten bu çabaları asıl kıskanan kişinin kendisi olduğunu gösteriyor.

Normal doğum yapmadım ,çünkü korktum ,sorana da sizden önce söyliim totom yemedi diye geyik yapıyorum

Ama emzirmede üzerime tanımam o konuda övünebilirim,sütün gelmiyor bebek mıkırdanıyor diyenlere inat sadece emzirdim

Ha ödülü emzirdiğim için değil mahalle baskısına karşı çıktığım için istiyorum yanlış anlaşılmasın,o neydi öyle ya

O kadını doğuma çağır el atsın bari belli ki bildiği bişiler var

Eltinizin kardesiyle oturup, cocugunuzu nerenizden cikaracaginizi mi tartisiyormus?
Ne avam muhabbetler.
Ayrica normal dogurdum diye ovunenler aşırı komik degil mi, insanlik binlerce yildir normal doguruyor, sezaryenin yayginlasmasinin gecmisi 50 yil bile degildir, tarih boyunca milyarlarca kadinin sifir hijyen, sifir tibbi yardimla, kendi kendilerine evde, tarlada, magarada yaptigi bir sey için, ay ben de yaptım diye ovunmek neyin kafasidir?

İşte insanlar totosu yetmedi diye haz alıyor. Böyle garip tipler var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…