Ben öldükten sonra adaleti aramayın.

Nobodies

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
62
37
18
32
Nasıl başlayacağımı bilmiyorum.
boşanma sürecindeyim yarın mahkeme var. Ben şiddet gördüm küfürler hakaretler yedim beni tanıyanlar bilir belki. İşitme engelli biriyim mühendisim 28 aylık oğlum var. Uzaklaştırma kararı var. Mahkeme kararı 14.00-18.00 çocuğu bir keresinde kaçırmıştı bu cumartesi de geç getirdi gelmeden önce nerde kaldınız geciktiniz diye mesaj attık çocuk yeni uyandı terlemiş hemen çıkmadık şimdi yoldayız diye mesaj attı tamam dedik. Gelelim konuya.
Babam çocuğu verir ve teslim alır üçüncü kattayız aşağıya dış kapıya iner alır. Bende evin kapısında beklerim. Babama direk ben senle muhatap değilim böyle olmuyor diye üstüne yürüyerek yakasını tutarak yere düşürüyor babam kapıya çarpıyor ve üstüne tepiyor vuruyor tabi sesler gelince annem ben koştuk bağırdım Komşuların hepsi yetişti. Sağolsunlar kurtardılar. Babam inanın hiç bişey yapmadı dokunmadı bile torunum vardı. Birde annesi de vardı diye her türlü düşündü. Daha önce de yaptığı için şimdi bu durum olunca darp raporu alınarak şikayetçi olduk. Birde ne öğrendik eski eş de darp raporu almış ! Bu kadar yalancı b kadar sahtekarlık bu kadar edepsiz saygısız birini görmedim. Ve bunlar benim oğlumun gözü önünde oldu. Oğlumun travması tepkisi.. benim yaşadığım olaylar. Şahitler olsa da herkes psikopat diye yanaşmıyor e haliyle. Sizlerin duaya ihtiyacım var Rabbim büyük. Allahım kurtarsın hakim gerçekleri bilsin istiyorum kötülere de bişey olmuyor ki Allah onun bin türlü belasını versin

gecmiş olsun durusmanız ne zaman

Sizin daha önce şiddet gördüğünüz zaman darp raporunuzu aldınız mı? İnşallah almışsınızdır. Babanıza uyguladığı şiddete, İnsanlar şahitlik yapmak istemeseler bile olaya şahit olan kim varsa, hepsinin adını yazdırın.Onun darp raporu almasıyla bitmez o iş.Hakimler kimin kusurlu olduğunu gözünden bile anlıyorlarda, şahit ispat olursa, kararı vermeleri kolaylaşıyor.Daha önce sizede şiddet uyguladığı için uzaklaştırması varsa zaten, olay sizin lehinize neticelenir diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun. Allah hayırlısıyla başınızdan savuştursun bu belayı.

Valla oda benim salaklığım darp raporum yok, tehditlerden korktum kapıları kilitlerdi telefonumu alırdı ama ertesi işe falan gittikten sonra uğrayamadom cesaret edemedim aileme de söyleyemedim eve geri geldim de öyle açıkladım aileme. Ama şu da var alt komşum herşeyi duyduğu için şahitlik yapacagını söyledi. Allah onlardan bin kere razı olsun. Kolay değil valla.
aklım gerçekten almıyor evliyken zaten mutsuzdum ayrılırken de hiç rahat vermiyor uğraştırıyor büyüğüne de saygısı yok bu da yetmezmiş gibi yalandan babam yapmış gibi darp raporu alması. Cidden çok enteresan değil mi ya. Dünya mı zor benim bünyem mi kaldıramıyor

Şerefsiz pislik! Dualarım sizinle tez kurtulun. Babanız içinde çok üzüldüm çok yazık ys
Ya babam darp raporu almasaydı belki su an suçsuz yere hapis e girerdi sanki babam onu dövdü nasıl darp raporu aldı kendini mi dövdü birine mi dövdürdü bilemiyorum YAZIKLAR OLSUN ona. Serefsiz. İnanın duaya ihtiyacım var Rabbim selamete çıkarsın

Şerefsiz pislik! Dualarım sizinle tez kurtulun. Babanız içinde çok üzüldüm çok yazık ys
Ya babam darp raporu almasaydı belki su an suçsuz yere hapis e girerdi sanki babam onu dövdü nasıl darp raporu aldı kendini mi dövdü birine mi dövdürdü bilemiyorum YAZIKLAR OLSUN ona. Serefsiz. İnanın duaya ihtiyacım var Rabbim selamete çıkarsın

Yarından sonraki günleriniz aydınlık olsun inşallah. Mühim olan boşanmadan sonra kılınıza zarar gelmemesi...

Yarından sonraki günleriniz aydınlık olsun inşallah. Mühim olan boşanmadan sonra kılınıza zarar gelmemesi...
O korku maalesef yaşadığı sürece var olacak. Psikolojisi iyi değil insan olan bunları yapmazdı. Bir dediği bir tutmuyor zaten. Ah ah oğlumun babası böyle olduğuna utanıyorum çocuğuma ne diyeceğim oğluma nasıl kız verilir oğlumu hiç ama hiç düşünmüyor beni ailemi geç evladını da düşünmüyor ben çalışıyorum annem ve babam bakıyor sevgi muhabbetiyle sevip büyütüyorlar ama babasının yaşattığı duruma bakın ya

Evet salağız. Darp raporu almıyoruz. Sonra da ispat için uğraşıyoruz. Karşımızdaki insanlar üçkağıtçı. Şimdi yazacaklar ki lisans mezunu nasıl darp raporu almaz. Tamamen iftira. Her şeye hazır olun. Çocuğu vermiyor, sorun çıkarıyor da yazar. Her şeye hazır olun. Aynı durumdan bende muzdaribim. Adalet de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…