Ben öldükten sonra adaleti aramayın.

Adaletsizliğe dair destan yazabilirim...
Uzun zaman önce adalete olan inancımı kaybettim. Artık herşeyi oluruna bırakan bir Nil'im.

Senin durumunda eski eşin sahte darp raporu da arp olsun musiki notalariyla dağılsın evrene... Dilerim herşey gönlünce olsun.

Çok geçmiş olsun, belki bir kamera görüntüsü falan vardır, apartmanınızda varsa, ya da cevrede bir dükkan kamerası çekmiş olabilir. Daha iyi ispatlarsanız. Ama inşallah insafa gelir di cem ama onun için çok zor, gerçekten psikopat tavırları var. Öfkesini kontrol edemiyor. Bir dahakine biriniz kameraya alın olmazsa. Inşallah böyle bir şey yeniden yaşanmaz.

Malesef. Yaşayan insanlar anlıyor tamam darp raporu almadım buradaki salsklığımı kabul ediyorum ama karşıdaki insanın yalanı dedikodular iftiraları hazmedemiyorum defol işte boşa gitsin niye uzatıyorsun iki yakası bir araya gelemesin sürünsün

Keşke alınan eğitimlerin karaktere de bı getirisi olsa çok geçmiş olsun babanıza da size de .Allah kurtarsın sizi

Üzüldüm gecmis olsun tez zamanda kurtulursun insallah o pislikten. Adamcagizi dövdüğü yerde hic mi kamera yoktu? Belki bi acidan gören bi tane vardır. Hic mi şahit yok dava acsaniz kuru kuruya rapor almak zaten iki taraf icin de dava acmadikca bi ise yaramaz sen bosanma davana mi eklicen yoksa baban kocana ceza davasi mi acacak?

Ne yaptınız? Bugünkü mahkeme duruşması nasıl geçti?

Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. Adalate güven

Yahu neden evinize kadar gelşyor bu herif, benim boşanma aşamasında olan arkadaşım var, çocuğunu karakoldan alıp yine karakola teslim esiyor, sıkıysa orada yapsın yapabiliyor mu? Herkes karakolda buluşup o şekilde alınıp veriliyor çocuk, böylece adamın çocupu kaçırma, geciktirme bahanesi olmuyor

Aslında iyi fikir. Ben de bu şekilde talep edeyim. Gerçi artık baba kişisi araba bekleyecek abisi alıp verecek kardeşine. Aynı şekilde de teslim edecek.

Ne yaptınız? Bugünkü mahkeme duruşması nasıl geçti?
İleri bir tarihe ertelendi nafaka bağlandı çocuğun görme saati 10.00-14.00 olmasına karar verildi. Bir sonraki mahkemeye tanık ve deliller istendi. İlk duruşmaydı zaten bugün. Çekişmeli olunca uzayıp gidecek böyle.

Valla kamera yok sitede yok. Komşular gördü ama adam psikopat benim de kocam çocuğum var deyip çekiliyor kurtardılar eyvallah ama şahitliğe gelince bir iki üç tıp. Napabilirsin. Allah’a sığınmaktan başka bir şey var mı.

Polisi aramadınız mı hemen kamera yok mu binada?

Polisi aramadınız mı hemen kamera yok mu binada?
Malesef kamera yok bina da sitede. Babam hastaneye gitti darp raporu ve polis. Ama eski es deli olan babam değmediği halde erkek organıma tepti vurdu kasıklarıma vurdu kendi düştü yere diyerek şikayetçi olmuş bu kadar da iftira ve yalanlarında boğulsun inşallah.

Allah ıslah etsin onu eli ayağı kırılsın

Hayırlısı olsun. Babanızla ve sizinle böyle şiddet ve darp sebebiyle husumeti varken, çocuğu nasıl gelip görecek, kiminle muhatap olacak şimdi? Siz ve babanız muhatap olmamalı, karşı karşıya gelmemelisiniz.Bu konuda size yardımcı olacak, onunla muhatap olacak başka kimse var mı? Bu konuyu varsa, avukatınıza bir danışsanız iyi olur.

Amin inşallah bende bu gidişle inancımı kaybettim ama Rabbim büyük. Şimdilik bişey yok dava ertelendi ama Rabbimin adaleti var bu adaleti kaybetsem de Rabbim onu bir yerden çıkaracağına eminim başka bir şey bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…