• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben olmadan evlendirilebilirmiyim? acil lütfen

:)
boşverin kızlar hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için.Allah kötülerle karşılaştırmasın hiç kimseyi.yarın işimiz halledince yazarım buraya hoşçakalın

:)
boşverin kızlar hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için.Allah kötülerle karşılaştırmasın hiç kimseyi.yarın işimiz halledince yazarım buraya hoşçakalın

10 gün diyosun bacım ne kalmıs demekki ciddi sorunlar:delphin:
neyse amin Allah gönlüne göre versin artık ne diyelimyerimseniben

10 gün kala ayrılık tüm hayaller bi anda bitmiş öncelikle Allah yardımcın olsun kolay değildir.
gelinsiz nikah da arkadaşların dediği gibi çok çok zor, ancak sana benzeyen bi kız bulup, onu ikna edip vs vs imkansıza yakın boşa telaş etme bence, ama yinede eşşeği sağlam kazığa bağlamak lazım:)

ayrılık nedeni de baya gizemli geldi böle daha çok merak ediyo insan kaydirigubbakcemile3 elbette senin özelin kurtulmuşsun diyelim yol çok çok yakınken..

Evrakları iptal ettir için rahat etsin canım.
Biz kk hatunları da ne meraklıyız he kaydirigubbakcemile3

ben arkadaşı tanıyorum ,nişanlısıyla büyük sorunlar yaşadılar ,adam beyaz kadın ticareti yapıyomuş ,araya siyah kadın karışınca çıkmış herşey ortaya ,deeeeerrrrmişim :))))))))) valla şimdi bende merak ettim :))

kıyılamaz. eğer öyle birşey olursa imze sana ait olmadığına dair mahkeme açarsın iptal edilir.

ben arkadaşı tanıyorum ,nişanlısıyla büyük sorunlar yaşadılar ,adam beyaz kadın ticareti yapıyomuş ,araya siyah kadın karışınca çıkmış herşey ortaya ,deeeeerrrrmişim :))))))))) valla şimdi bende merak ettim :))

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :hulya:

"hiç kimsenin baskısı ve tesiri altında kalmadan"sorusunu kime soracaklar canım :)

sakın takılma buraya derim! zira bu soru yalnızca nikah salonlarında yapılan törenlerde sorulur.abim eşiyle evlenmeye gittiğinde ben de sormuştum böle sordular mı die.."yok be ne sorması şuraya imza atın dediler imzaladık çıktık o kadar "demez mi çoook şaşırmıştık salona gitmediler onlar ..

Back
X