Ben olsam böyle yapmazdım

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
551
53
Arkadaşlar merhaba..
Biz apartman 4 karşı apartman dairesinde oturuyoruz apartmandakiler hepimiz yeni geliniz ve birer çocuklarımız var üsteki komşum hariç diğerlerine gittim davet ettiler tanıştık ettik üst komşumlada bir sorunum yok hatta geçen yaptığı şeyden ikram etti getirdi..
Ama bugün kızının doğum günü var sadece bizi çağırmadı hatta dün diğer komşum sizi de çağırdı değil mi dedi hayır haberim yok dedim ve bu yaptığı kırdı beni açıkçası üzüldüm ama hayli kalabalıklar belli ailesinden akrabalarından gelen gelene sesleri duyuyorum bizi neden çağırmadı anlamadım normalde selamlaşıp konuşuruz ben olsam böyle r ayrım yapmazdım sizce gördüğümde ima edeyim mi hiç bir şey olamamış gibi devam edim mi konuşmaya

Selamlastiniz diye dogum gunune cagirmak zorunda degil ki ne hakla ima edeceksiniz? Birakin da insanlar evlerine kimj cagiracaklarina kendileri karar versin. Butun apartmani cagirmak zorunda degil kimse.

Yeni gelin olup birer cocuklu nasil bisey oluyor onu da anlamadim.

Böyle şeylere takılmayın ima da etmeyin bence umursamamazliktan gelin sizde onu çatışmazsınız bu kadar basit

ınsanlara evıne nıye davet etmedın dıye sıtem edılmez veya surat asılmaz yakın dostunuz kardesınız yakın akrabanız olsa ve boyle bırsey yapsa sorgulamanızı anlarım ama altı ustu komsu yanı cagırsa ne cagırmasa ne ustelık ısabet olmus su vırus ortamına gırmeye nıye bu kadar can atıyorsunuz kı sız ölmeyı bayılmak sanıyorsunuz galıba

Benimde aynı şey başıma geldi virüs zamanı falanda değildi..hiç bozulmadim..etkilenmedim bu durumdan çünkü samimi değiliz yeni tanisiyoruz kendisi bilir.trip yapmanız olgun bir davranış olmaz

Neye kırıldığını anlamadım. Sadece bir tabak ikram mevzunuz olmuş. Öyle olmasa bile çağırmak zorunda da değil. İmada bulunma, çok saçma olur.

Benim oturduğum apartmanda 4 yıllık komşumuz vardı annemle filan can ciğerlerdi..her Allahın günü bizdeydi vs. Sonra annem kendi yaşadığımız şehrine döndü ben 2 yıldır tek kalmaya başldım kadının o can ciğerliğinden eser kalmadı.Eşinin ölüm yıldönümünde bir şeyler yapmıştı,tepsiyle tüm apartmana dağıttı,bir tek ben ve karşı dairemdeki kız öğrenciler hariç...2 hafta önce karşısına taşınan Afgan gençlere bile verdi,ama bizi es geçti..İki tabak şeyde değilim asla her yer pastane dolu en alası alınır ama kadınla bunca yıllık samimiyetimiz varken bunu yapması insanı ister istemez kırıyor haklı olarak...Bu senede ben yüzüne bakmıyorum selam bile vermiyorum çünkü arkamdan annemlere benimle ilgili ne iftiralar atmış..Sizin komşunuzla bir de bu kadar samimiyetiniz vs. de yokmuş takılmayın bence,selamınızı verin geçin.Şu korona döneminde çok daha hayırlı olmuş sizin için.

Sizin oralarda korona yok galiba ya. Cagirmamasi daha iyi degil mi

Ya size yaptığı şeyden ikram etti die, hemen arkadaş mı oldunuz da Sizi kızının doğum gününe çağırsın. Demekki diğer komşularınızla o samimiyeti var ki çağırmış. Böyle şeylere neden takılıyorsunuz ki.

Bir çocuğu olan artık yeni gelin olmaz ki üstelik selamlaştınız diye evine çağırmak zorunda değil. İma etmekte anlamsız bence sanki aranızda bir bağ vardı bir şeyler paylaştınız da kırılıyorsunuz. Zaten virüs var demek ki gel deseler koşarak gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…