Böyle şeylere takılmayın ima da etmeyin bence umursamamazliktan gelin sizde onu çatışmazsınız bu kadar basitArkadaşlar merhaba..
Biz apartman 4 karşı apartman dairesinde oturuyoruz apartmandakiler hepimiz yeni geliniz ve birer çocuklarımız var üsteki komşum hariç diğerlerine gittim davet ettiler tanıştık ettik üst komşumlada bir sorunum yok hatta geçen yaptığı şeyden ikram etti getirdi..
Ama bugün kızının doğum günü var sadece bizi çağırmadı hatta dün diğer komşum sizi de çağırdı değil mi dedi hayır haberim yok dedim ve bu yaptığı kırdı beni açıkçası üzüldüm ama hayli kalabalıklar belli ailesinden akrabalarından gelen gelene sesleri duyuyorum bizi neden çağırmadı anlamadım normalde selamlaşıp konuşuruz ben olsam böyle r ayrım yapmazdım sizce gördüğümde ima edeyim mi hiç bir şey olamamış gibi devam edim mi konuşmaya
Neye kırıldığını anlamadım. Sadece bir tabak ikram mevzunuz olmuş. Öyle olmasa bile çağırmak zorunda da değil. İmada bulunma, çok saçma olur.Arkadaşlar merhaba..
Biz apartman 4 karşı apartman dairesinde oturuyoruz apartmandakiler hepimiz yeni geliniz ve birer çocuklarımız var üsteki komşum hariç diğerlerine gittim davet ettiler tanıştık ettik üst komşumlada bir sorunum yok hatta geçen yaptığı şeyden ikram etti getirdi..
Ama bugün kızının doğum günü var sadece bizi çağırmadı hatta dün diğer komşum sizi de çağırdı değil mi dedi hayır haberim yok dedim ve bu yaptığı kırdı beni açıkçası üzüldüm ama hayli kalabalıklar belli ailesinden akrabalarından gelen gelene sesleri duyuyorum bizi neden çağırmadı anlamadım normalde selamlaşıp konuşuruz ben olsam böyle r ayrım yapmazdım sizce gördüğümde ima edeyim mi hiç bir şey olamamış gibi devam edim mi konuşmaya
Sizin oralarda korona yok galiba ya. Cagirmamasi daha iyi degil miArkadaşlar merhaba..
Ne 10 sanki düğün konvoyu var mübarek kapıdaFazla samimi değilseniz çağırmak istememiş olabilir.
Herkesin kendi evi kendi çocuğu sonuçta.
Da bu dönemde böyle organizasyonlar çok tehlikeli değil mi?
10 kişi falan olacaklar herhalde?
1 kısı yeter vıruseNe 10 sanki düğün konvoyu var mübarek kapıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?