Ben olsam böyle yapmazdım

Kurban olduğum Rabbim bana da üst komşumun çağırmaması derdinden ver artık

Ben gitmezdim zaten virüs olduğunun farkındayım en azından nezaketen söyleyebilir di
bende buna tav oluyorum
zaten gıtmeyecekmıssınız
kı buna ınanmadım
cagırsada zaten gıtmeyecektım dıye kırılmıslıgınızı ort bas edıyorsunuz da
neyse konu o degıl
sızı cagırmak zorunda degıl
samımıyetınız yok
sankı sırf hedıye ıcın cagırıyormus gıbı bıle olurdu
nıye bu kadar hassassınız yanı dogru durust tanımadıgınız komsuya kırılacak kadar ? noluyor kı bu kadar kırılıyorsunuz bu kadar mı onemlıydı sızın ıcın

Çok yakın değilseniz çağırmak istememiş olabilir.
Ek olarak, corona sadece bizemi var ya. Ne organizasyonu ne doğum günü ben markete gitmeye korkuyorum yürekmi yediniz siz? Kimde virüs var yok nerden bileceksiniz? Hicmi korkmuyorsunuz arkadaş ya.

İma etme normal yasamıba devam et. Herkesin herkesle paylasacagı konu, her zaman her durum farklıdır.

Ne gerek var.. bu dönemde kalabalıkta cocuklu çocuklu ne isiniz var..

Ya arkadaşlar söyler misiniz bu yeni gelin süreci tahminen ne zaman bitiyor? Ne kadar süre sonra yeni gelinden kıdemli geline terfi ediliyor?
Ayrıca selamlaştınız diye sizi çağırmak zorunda değil. Samimi değilsiniz, neden çağırsın ki?

Ben gitmezdim zaten virüs olduğunun farkındayım en azından nezaketen söyleyebilir di
Sizinle hicbir samimiyeti yoooook, size boyle gereksiz bir sey icin nezaket gostermesine gerek de yok bana gore. Aslinda bu nezaket de degil de neyse. Ustelik samimi olunmayan insanlarin hediye goturmeli kutlamalara cagirilmasi gorgusuzluktur. Ust komsunuz gayet gorgulu bir kadinmis ozetle, gereksiz aliniyorsunuz.
Cagirsa da gitmezdim demenizi (yukarda bir uye daha yazmis) yemedim ben de bu arada

Bir de cocuklu olup yeni gelin olmak nasil bir sey biraz anlatsaniza bize de

hazir onu anlatirken boyle gereksiz seylere alinarak yasamanin zorluklarindan bahsedin lutfen, hepimiz aydinlanalim

Son düzenleme:
Bir hastalik var dunyayi sarmis insanlar maskeyle dolasiyorlar ismi covid.bazi insanlar ölüyor cogu öldü dikkat edin derim

Samimiyetiniz olmadığı birinden neden davet bekliyorsunuz ki. Alınacak bir şey göremedim.

Bence fazla abartiyorsunuz sizinle yakın değildir cagurmamistir gayet normal bişey.

Davet edilmedim diye kırılmak anca kardeşe aileye falan olur. Geri kalan insanlar, özelllikle bu uzaklıktaki komşu mesela, davet beklemeniz garip degil mi? Etmediyse bi nedeni vardir der gecerim ben hic takilmam. Insanlarin yaptiklarina kırılıyoruz tamam bide yapmadiklarini takip mi edecegiz?

Covid mevzusuna ise hic girmiyorum bu durumda doğum gunu organizasyonu yapmamıştır insallah komsunuz

Ya bir yere davet edilmedi diye alınan insanlardan nefret ediyorum. Kimse sizi her etkinliğine çağırmak zorunda değil ki. Belki koltuk/sandalye hesabi yaptı birilerini elemek zorunda kaldı, belki evi yeterince kalabalık,sıkış tepiş olmasın diye birilerini elemek zorunda kaldı. Belki denk gelmediniz ayaküstü çağırmaya, Belki aklına gelmediniz.
Yani ne var bunda, siz bir etkinlik yaparken yedi duveli iyice düşünüp cagirir misiniz? Öyle bile olsa cagirmadiginiz birileri kalır elbet. O da size gönül koysun..
Ben şahsen iş arkadaşlarım bensiz haftasonu tatil planları yapmışsa onlara uygun otel ararım, yakın arkadaşım bensiz kizkiza çıktıysa güzel ciktigi storisine ateş atarım, ailem bensiz gezmeye gittiyse anahtarla eve girip TV'ye Netflix bağlar evin tadını çıkarırim... Kimsenin beni davet etme zorunluluğu olmadığını çok iyi biliyorum çünkü. Bu sevgisizlikle ilgili falan da değil. Her plan cumbur cemaat yapılmaz çünkü. Siz de boşuna gereksiz yere kendinizi doldurmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…