Ben olsam böyle yapmazdım

Cocuklariniz arkadas degilse, sizle de samimi degilse neden cagirsin ki? Bence gayet yerinde bir davranis.

+1

Ya hu ne kadar alıngansınız, cagirmak zorunda mı sizi? Bir kere selam verdigim kisiyi çağırmaya utanırdım ben hediye istiyor gibi olmamak için. Neyin imasını yapacaksınız? Ne kadar komik bir konu .

Ben de apartmandaki herkezle samimiyim ama koronadan önce doğum günü vardı sade 3komşu çağırdım biri akraba zaten
Akrabalar da aynı şekilde onu çağırdı bana demedi falan diyo anlamıyorum bunu ben demem istediğini çağırır

Komşuculuk olayını sevmeyenlerdenim ben. Görünce merhaba nasılsınızdan öteye gitmez kimseyle samimiyetim. Dedikodu sıfır..yerli yersiz çat kapı gelen yok. Kendi arkadaşlarım yetiyor bana.

Nedir bu kk da çağırma gelme gitme konuları?
Sahiden normale döndünüz mü?
Covit yok mu sizin orda?
Biz neden hala evdeyiz neden hala dikkat ediyoruz, kimler kimler yüzünden de daha evde kalmaya devam edeceğiz.
Şu dönemde çağrılsanız bile gitmemeniz gerekirken alındığınız şeye bakın.
Çocuğumun doğum gününe komşumu neden çağırıcamki? Şöyle can ciğer oluruz emektar filan oluruz da neyse.
Ayrıca ben "beni niye çağırmadın" diye sormaya utanırdım, hadsizlik bana göre.

Ben gitmezdim zaten virüs olduğunun farkındayım en azından nezaketen söyleyebilir di
Çağırırlarsa gitmeyelim, cagirmazlarsa küselim kafasındasınız yani.

Hayat sizin icin zor, ona takıl buna takıl, Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…