• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ona duygusal bir şekilde yaklaşırken onun niyeti farklıymış.

scaleswoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
26
6
88
31
Üniversite 2. sınıftayım ve hazırlık sınıfından bu yana konuştuğum bir çocuk vardı. İlk başta ona karşı bir şey hissetmiyordum ama geçen yaz bana sürekli aşk şarkıları yollamaya başladı, böyle sürekli mesaj falan atıyordu haliyle ben de kendimi kaptırdım ona. İkimizde açılmadık birbirimize ama arkadaşlarımız bizim sevgili olacağımızı düşünüyordu. En azından onun tavırları o yöndeydi. Çocuk biraz sinirli birisi ve ailesiyle sorunları var. Ben bu özelliklerini bile göz ardı etmeye başlamıştım ta ki benden çıplak fotoğrafımı isteyene kadar. Mesajı okuduğum anda yaşadığım şoku anlatamam. Hiçbir konuşmamızda böyle bir durum ortaya çıkmadı, lafı bile geçmedi yani. Ben kabul etmeyip neden böyle bir şey istediğini sorduğumda bana, benimle sadece cinsellik yaşamak istediğini söyledi ve dünyam başıma yıkıldı. 21 yaşındayım ve ilk kez birine aşık oldum ve acı çekiyorum. Erkeklere güvenemez oldum sayesinde. Ne yapmamı tavsiye ediyorsunuz? Sağlıklı düşünemiyorum çünkü. :(

Üniversite 2. sınıftayım ve hazırlık sınıfından bu yana konuştuğum bir çocuk vardı. İlk başta ona karşı bir şey hissetmiyordum ama geçen yaz bana sürekli aşk şarkıları yollamaya başladı, böyle sürekli mesaj falan atıyordu haliyle ben de kendimi kaptırdım ona. İkimizde açılmadık birbirimize ama arkadaşlarımız bizim sevgili olacağımızı düşünüyordu. En azından onun tavırları o yöndeydi. Çocuk biraz sinirli birisi ve ailesiyle sorunları var. Ben bu özelliklerini bile göz ardı etmeye başlamıştım ta ki benden çıplak fotoğrafımı isteyene kadar. Mesajı okuduğum anda yaşadığım şoku anlatamam. Hiçbir konuşmamızda böyle bir durum ortaya çıkmadı, lafı bile geçmedi yani. Ben kabul etmeyip neden böyle bir şey istediğini sorduğumda bana, benimle sadece cinsellik yaşamak istediğini söyledi ve dünyam başıma yıkıldı. 21 yaşındayım ve ilk kez birine aşık oldum ve acı çekiyorum. Erkeklere güvenemez oldum sayesinde. Ne yapmamı tavsiye ediyorsunuz? Sağlıklı düşünemiyorum çünkü. :KK43:

şu anda yapman gereken şey tabi ki arkada bırakmak
ama benim özellikle vurgulamak istediğim şu ki
bu yüzünü, niyetini bu kadar erken gördüğün için çok şanslısın
seviyorum deyip de cinsellik yaşamaya çalışmadığı için de şanslısın
Hoppa

Bir daha
- Aşk şarkıları ve mesajla işe başlamayın
- Birbirinize açılmadan, arkadaşlarınızın lafıyla duygularınızı yönlendirmeyin
- Karşı taraftaki saçma sapan olumsuz olumsuz özellikleri sakın göz ardı etmeyin
- Saçma sapan insanların saçma sapan istekleriyle şok olmayın o kadar, böyle şeyler onlar için normal.
- Erkeklerin tamamından ümidinizi kesmeyin.
- Aşk acısı yaşamakta normal ama geçecek, merak etmeyin, ilk deneyimin kötü olması hiç bir şeye işaret değildir.

Bir daha
- Aşk şarkıları ve mesajla işe başlamayın
- Birbirinize açılmadan, arkadaşlarınızın lafıyla duygularınızı yönlendirmeyin
- Karşı taraftaki saçma sapan olumsuz olumsuz özellikleri sakın göz ardı etmeyin
- Saçma sapan insanların saçma sapan istekleriyle şok olmayın o kadar, böyle şeyler onlar için normal.
- Erkeklerin tamamından ümidinizi kesmeyin.
- Aşk acısı yaşamakta normal ama geçecek, merak etmeyin, ilk deneyimin kötü olması hiç bir şeye işaret değildir.
Haklısın elbette, o an bunları farkedemedim. Tecrübe oldu bana da acı bir tecrübe :(

ne desem bilemiyorum çünkü onu çevrede tanıyan hiçkimse böyle bir şey diyeceğini bile tahmin etmez, çevresinde gayet efendi bilinen birisidir
Aslında şimdi, ee, bunu 'sapkınlık' olarak görmemek de lazım, efendi olmakla çok bağdaştırmamak, yani.
Yani nasıl desem, hadi açık yazayım. Adam size sapık bir 'eyes wide shut' ayini teklif etmemiş, sapkınca işemeli s.çmalı sevişelim falan dememiş.
Efendi insanların da seks hayatı olacak illa, değil mi?
Yani bir kadını yalnızca bedenen arzulayabilir de insan pekala.
Bakışınız uyuşmamış diyelim sadece.
S shot bunlar senin işlerin, gel, ter döktüm yani.

Haklısın elbette, o an bunları farkedemedim. Tecrübe oldu bana da acı bir tecrübe :KK43:

Acı tecrübe falan demeyin tecrübe işte, bundan sonra takılı kalmayın sadece dersinizi alıp yola devam edin, bu işler de şans işi işte, bazılarımız zor yoldan öğreniyor bazılarımız hazıra konuyor :) Ama kesinlikle öğrenilen bir şey gönül işleri. Bir daha farketme konusunda ne kadar dikkatli olursanız o kadar sorun çıkmaz.

Go scaleswoman go derim.
Bu adamla konuscagin bir kelimeden bile rahatsız olcaksin o yüzden kacabildigin kadar kaç bu heriften.

Aslında şimdi, ee, bunu 'sapkınlık' olarak görmemek de lazım, efendi olmakla çok bağdaştırmamak, yani.
Yani nasıl desem, hadi açık yazayım. Adam size sapık bir 'eyes wide shut' ayini teklif etmemiş, sapkınca işemeli s.çmalı sevişelim falan dememiş.
Efendi insanların da seks hayatı olacak illa, değil mi?
Yani bir kadını yalnızca bedenen arzulayabilir de insan pekala.
Bakışınız uyuşmamış diyelim sadece.
S shot bunlar senin işlerin, gel, ter döktüm yani.
Evet seks hayatı illaki olacaktır bu konuda hemfikiriz, o bana duygusal olarak hiç yaklaşmamış aslında. Sadece böyle bir yol izlemiş beni ikna etmek için, en baştan niyeti cinsellik yani.

Bunda bişey yok ki niyetini açık net koymuş ortaya sevgili moduna girip istediğimi rahat alırım diye düşünmemiş ?

Sen arkadaşlarının fikrini felan boş ver kendi düşüncene bak

Ünivetsite ortamı zaten gençsiniz ciddi ilişki düşünmez çoğu kişi üni.de istisnalar vardır cinsel hayatta sağlıklı her insanda vardır. Kaldır başını biraz bak millet gençliğini yaşıyordur çoğunluk ile zaten

Acı tecrübe falan demeyin tecrübe işte, bundan sonra takılı kalmayın sadece dersinizi alıp yola devam edin, bu işler de şans işi işte, bazılarımız zor yoldan öğreniyor bazılarımız hazıra konuyor :) Ama kesinlikle öğrenilen bir şey gönül işleri. Bir daha farketme konusunda ne kadar dikkatli olursanız o kadar sorun çıkmaz.
bundan sonra daha seçici olacağımdan emin olabilirsiniz :)

Bunda bişey yok ki niyetini açık net koymuş ortaya sevgili moduna girip istediğimi rahat alırım diye düşünmemiş ?

Sen arkadaşlarının fikrini felan boş ver kendi düşüncene bak

Ünivetsite ortamı zaten gençsiniz ciddi ilişki düşünmez çoğu kişi üni.de istisnalar vardır cinsel hayatta sağlıklı her insanda vardır. Kaldır başını biraz bak millet gençliğini yaşıyordur çoğunluk ile zaten
niyetini en başından belli etmedi ki üç sene birbirimizi tanıyıp, konuştuk.

Normal mesajlar yazarken bayağı bir zorlanmıştır bu ama.
Yazık bak üzüldüm şimdi..

Sil, engelle, selamlaşma bile.
Unutursun bu arada, olay yeni diye böyle hissediyorsun..
hayatımdan çıkardım bile, sadece nasıl niyetini anlamadım diye kızıyorum kendime

niyetini en başından belli etmedi ki üç sene birbirimizi tanıyıp, konuştuk.

3 sene de tanıyamadın mı yani bilmiyormusun huyunu suyunu ?

Sen tanımamışsın daha bu insanı necidir nedir nerelere takılır vs vs bilmiyon

3 sene de tanıyamadın mı yani bilmiyormusun huyunu suyunu ?

Sen tanımamışsın daha bu insanı necidir nedir nerelere takılır vs vs bilmiyon
Evet tanıyamamışım çünkü böyle bir niyeti olduğunu hiçbir zaman belli etmedi, beni esas üzen şey bu zaten onun asıl amacını görmeyip kendimi kaptırmışım.

Back
X