Ben ona layk deilim

• Konu Sahibi Konu Sahibi sude__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşım bir uzmandan yardım almalısın bence...
ınan bana bunları dert ettiğine üzüleceksin sonradan.
Kaybettiğin günlere, boşuna kendine eziyet ettiğine şaşacaksın.
Allah çaresiz dert vermesin cnm.
Erkek inanki çoookk. Sen kendine değer ver. Senin gibi başka yoookkk.

canım yazdıklarına üzüldüm düşüncen çok yanlış.
O insan zaten seni kabul etmiş sen kendini komplekse sokmussun iyice.
Dış görünüş önemli degil önemli olan iç guzelligin bunuda ona yansıtmıssın ki hala yanında .
Saç ektir dişlerinde problem varsa yaptır neden olması hepsi zamnla olur maddi açıdan müsit oldukça kendine bişeyler yapmaya çalış ama kendin için bi başkası için degil kötü düşüncelrden kurtul bence arkdaşım

canım arkadaslarım dedıgıne katılıyorum olumlu dusun senı kabul etmese nedne ustune dussun neden senınle bırlıkde olsun kı ? kendıne hayatı zehır etme kımse ıcın yasamıyorsn bu hayatı bunları belkı hemen kafandan atamazsın ama zamanla duzelırsın elınden gelenı yap ve muhakkak psıkologa gıt cok faydasını gorursun ben 7 senedır gıdıyorum benımde bu tarz kaygılarım vs durumlar vardı duzelmeye basladım hadı psıkologa gıdemedın kendı kendını ıyo hısstercek seyler yap bırseyler oku aktıvıte edın kı kafan dagılsın kıymetını bıl keske bnm partnermde senın gıbı boyle nazık ve ılgılı olsa :))) sıkma ltfen canını derdın bu olsunn sadece ıstersen asarsın sen bence akıllı bır kızsın en azından sorunun,sorunun sende oldugnun bılıncındesın,bunları farkedebılıyrsan kendınıde duzeltebılırsın.. grss opt

canım benim ya okurken çok kötü oldum,:1no2:
canım zaten erkek arkadaşın dişlerini görüyor,problem yapmış olsaydı senle birlikte olmak istemezdi diye düşünüyorum,ama sen yinede dişlerinden rahatsız oluyorsun,
rahatsız oluyosan ilerde para biriktirip yaptırırsın,saç olayı için ne diyeceğimi şaşırdım,yani arkadaşın gerçek saçın sanıyor,gerçek saçın olmadığını öğrense,söylemediğin için kızabilir,ama sonuçta seni saçların toplu ve dişlerinle seviyor,saç içinde tedavi olarak kurtulabilirsin sonuçta,saçların kendiliğinden dökülmüyor,seyrelmiyor,sen yoluyorsun,arkadaşların dediği gibi bir süre yolmadan durabilirsen,kendine geldikten sonra saçlarını kısacık kestirirsin,canım biraz kendine güvenin olsun,biz de süper güzel değiliz yani,ezik durma güzel güzel giyinip problem ettiğin ufak tefek sorunlarını kapatabilirsin.ama öncelikle saç yolma hastalığı için tedavi olmalısın

sen sevgilinin seni çıtçıtsız gördüğünde ne yapacağını düşünerek korkuyorsun , bu sıkıntıların o yüzden.

işe şöyle başla arkadaşım:

git kuaföre, atv de ki haber spikeri bir bayan var. sarı ve kısa saçlı . öyle kestir. saçların sarı değilse sarıya boyat.

sevgilinede saçlarım çok yıprandı hergün fön fön, kestirmek zorunda kaldım. dersin.

valla bana yakışacağını bilsem anında saçımı kısacık kestiririm.hem sarı hem kısacık saça bayılıyorum hep. çok çekici duruyor bence.

dişerine gelince git dişçiye. eğri olan dişlerin yerine yeni diş taktır. tek tek takılanlardan. maaşında var. kredi kartına taksit bile yaptırırsın.

çözümü olan bir problemin var şükürler olsun..

ve bu çözümü yapmakta sana kalmış.

ah canım güzel arkadaşım kendine neden bu eziyeti yapıyosunki öncelikle doğal olmak istiyosan erkek arkadaşına dürüst ol ve herşeyi açıkla ondan sonra ayrılma kararını ver olurmu ayrıca yapacak bişeyim yok diyosun ben senin yerinde olsam aynanın karşısına geçer kendimle konuşurum çok iyi bi terapidir herşeyi olumlu bi yönden düşün nasıl düşünürsen öyle olur kendinin değerini önce kendin anla sonrada başkalarına ispatlamak istersen ispatla sitem etmişsin derdin ufağı küçüğü büyüğü olmaz bencede herkesin kendine göre derdi var ama sen bunu aşabilirsin bi kere aldıtıldın diye hepsi aynı olcak diye bi kural yok ama korktuğun herzaman başına gelir o yüzden hiç bişeyden korkma hayata güçlü bakki karşısında dimdik durabilesin kolay değildir mutlaka ama bence bunu sen yaparsın şimdi kendine tek bi şans ver ve bunu çok iyi kullan olurmu :)))) hayata herzaman gülümsemen temennisiyle canım

canım bence burda dişlerinden ve saçından önce daha önemli bir konu var o da psikolojin...acilen psikiyatriye görünmen gerekiyor senin...saçlarını yolduğunu söylemişsin buda psikolojik bir rahatsızlıktan kaynaklanıyor...diş faln problem değil....bunlar çok kolay düzeltilebilecek şeyler....ama önce ruh sağlığın önemli...depresyonda geçirmişsin...lütfen ama lütfen bunu yabana atma...sonra daha kötü olursun....

saçlarına gelince bunu ondan saklamana gerek yok....bi arkadaşta demiş kuaförde yandı dersin çıtçıt kullanıyorum dersin....ayrıca adam seninle birlikte olduğuna göre sana değer veriyor demkki...bak kendinde diyosun eğitimli kültürlü bakımlı bir erkek diye...e böyle bi adam seninle birlikteyse demekki seni kendine layık görüyor...bence bu tamamen senin psikolojinden kaynaklanan bi durum...sen ona layık olmadığını kendin düşünüyorsun ama aslında öyle değilyerimseniben

dediğim gibi inan sen bi psikolojik tedavi görsen bak nası değişecek herşey....kendinin farkına varcaksın değerini farkedeceksin....şuan hissettiğin herşeyin temelinde bu yatıyor...

sakın ihmal etme canım sakın....

bu konuyu okudugunuzu soyluyorsunuz ama ben yeni uye oldum ve ilk basligim mayista uye olmussunuz sizde konuyu ne zaman okudunuz bilmiyorum bana linkini verirseniz bende faydalanmis olurum

üye olmadanda okunabiliyor konular biliyorsunuz değilmi arkadaşım?polemik için yazmadım yanlış anlamayın beni..

o yazıdaki arkadaşta memurdu..bir benzerlik olabilrmi diyorum ama yazılar aynı nerede ise..belkide siz gibi olan başka birisi idi..eğer öyle ise yalnız değilsiniz demektir..a.s.

geçmiş olsun..bir yerlerden başlamazsan ileride daha kötü bir psikolojiye bürünebilirsin,arkdaşın dediği gibi kısa saçlı olmakta çok güzel..valla eşim kızmasa ben kısacık kestirebilirim
..:1rolleyes:

canım ya kendine eziyet ediyosun gerçekten...bi kendine gel silkelen bakim! önce kendine güven ben böyleyim milletin işine gelirse de seni seven olduğun gibi sevsin böyle nereye kadar tut sevgilin evlenme teklif etti sırf bunun için hayır deyip onu mu kaybedeceksin,güzellik göreceli bir kavramdır ...o çok güzel dediğin kızları beğenmeyende vardır belki beğenmeyecek olanlardan biride sevgilindir ..o seni seçmiş demekki sende bişey varki onu çeken senle kimse kimsenin kara kaşı kara gözü için çekmez bu devirde tatlım kendine daha fazla haksızlık etme lütfen kafandan at bunları gerekirse dr yardımı al ve sevgilinede açıkla durumu eminim anlayışla karşılayacaktır,durumunu anlat sen samimi olunca oda sebeplerini çok iyi anlıcaktır ....

sanırım kompleks var biraz sende.arkadaşların dediklerini iyi oku bence.saç ektirebilirsin,dişlerini düzelttirebilirsin,bunları bir sürü insan yapıyor.
saçlarını bir süre iyi bi bakımdan geçir.saçalrın kendine geldiği zaman güzelce bi kesim yaptır.sonra da kestirmek istedim kestirdim falan dersin bir daha da çıtçıtlarını takmassın,ya da daha sonra yeni aldım takıyorum dersin.

yaa bi de cnm özel deilse yada eğer cevaplamak istemessen anlarım da,,saçlarını neden yoluyorsun,ne düşünerek yoluyorsun?
yapma bunu kendine

Back
X