Ben onun nişanlısıyım..

Şimdi .(x) 1. Erkek şahıs, Mb1 buna yazınca,
(x) 1. Erkek şahıs sanki kendi yazmıyormuş ta,
sanki nişanlıymışta , nişanlısı olan hatun Mb1'e yazıyormuş gibi "ben onun nişanlısıyım" diyor.

Mb1'cim de bunda etkileniyor ve bu cümle beyninde yer ediyor.
Gel zaman git zaman Mb1, platoniği olan (y) 2. Erkek şahıstan kurtulmak için aynı taktiği uyguluyor.
Yani ortada kesinlikle nişanlı olan kimse yok birileri birilerinden kurtulmak için numara yapıyor.

Fakat üstünden yıllar yıllar yıllar geçmesine rağmen Mb1 bu cümleyi unutamıyor ve sürekli tekrarlıyor
"Ben onun nişanlısıyım"

Peki bu nermin neden bunları yazdı ki? Sorunu tam olarak neymiş? Yardımcı olur musunuz

Bir şey dicem? Neden kendi kendine söylüyorsun? Hani evde dururken ben onun nisanlisiyim mi diyorsun yani? Diline takilmis şarkı sözü gibi mi yani?

Biri birinden kurtulmak için ben nişanlıyım diyebilir . Ama başkasının ağzından ben onun nişanlısıyım neden der ? Hadi dedin sonra o yalana inanmak mı istedin ? Konu gerçekten karmaşık ..bu bir takıntıdır. Başkasına aşık olduğunuzda geçer..

Bir şey dicem? Neden kendi kendine söylüyorsun? Hani evde dururken ben onun nisanlisiyim mi diyorsun yani? Diline takilmis şarkı sözü gibi mi yani?

O sapık gibi konuşan bana nisanlısıyım diyen çocuktan ben esasında kurtulmak istiyordum aklımdan çıksın istiyordum.. Ama bu çabalarım biraz ters tepti. Ben bu lafı aklıma getire getire sonra bu laf şimdi kendiliğinden aklıma geliyor.

O yalana inanmak niye isteyim..

O yalana inanmak niye isteyim..
Ben onun nişanlısıyım diye tekrar tekrar söylüyorsanız içten içe buna inanmak istiyor olabilirsiniz. Belki sapık olmasa beraber olabilirdik diye düşündünüz . Konunuzu anlayamadığımız için net bişey diyemiyorum :)

İçten içe inanmak istemek söz konusu değil o sapık konuşan arkadaş alkol kullanıayordu ben karşıyım. Aynı zamanda bütün kızlarla ilgileniyordu hem de ağzı bozuktu..

Ahmet nişanlıyım dememiş. Nerminden kurtulmak için ,ona kızdığından, ben Ahmet değilim onun nişanlısıyım demiş. Onun dışındakiler on numara bel yıldız olmuş.
nişanlısıyim yazmak istemistim de nisanliyim mi yazmisim. yanlis yazmisim.

Ben ne okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…