ben onun yanında olmuştum ama... sorun hep mi ben de?

yalnizkus_

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
766
693
303
Diğer
Ülke olarak yaşadığımız zor zamanlardan ötürü çok üzgün ve endişeliyim. Bunun verdiği ayrı bir stres, travma ile birlikte çok yalnız, çaresiz hissettiğim zamanlar oluyor. Bunun getirdiği bir mevzu oldu iş yerinde. Abla kardeş gibi gördüğüm bir yakınım işinde tenzil edilmişti. Aslında terfi almasına ramak kala, yerine başkasına verilmişti terfi. Yerine verilen kişi üstümüz olduğu halde onu savunmuştum, yanında olmuştum. Fakat ben biriyle bir mevzu yaşadığımda tamamen sessiz kaldı. Takıştığım kişi de onun sevdiği bir arkadaşıydı ama haklı olduğumu biliyordu. İkimize karşı da duruşu aynı oldu. Bu durumda kırılmam, yalnız hissetmem normal mi? İnsanlar hep böyle midir?

Son düzenleme:
Ülke olarak yaşadığımız zor zamanlardan ötürü çok üzgün ve endişeliyim. Bunun verdiği ayrı bir stres, travma ile birlikte çok yalnız, çaresiz hissettiğim zamanlar oluyor. Bunun getirdiği bir mevzu oldu iş yerinde. Abla kardeş gibi gördüğüm bir yakınım işinde tenzil edilmişti. Aslında terfi almasına ramak kala, yerine başkasına verilmişti terfi. Yerine verilen kişi üstümüz olduğu halde onu savunmuştum, yanında olmuştum. Fakat ben biriyle bir mevzu yaşadığımda tamamen sessiz kaldı. Takıştığım kişi de onun sevdiği bir arkadaşıydı ama haklı olduğunu biliyordum. İkimize karşı da duruşu aynı oldu. Bu durumda kırılmam, yalnız hissetmem normal mi? İnsanlar hep böyle midir?
Tartıştığınız tarafın haklı oldugunu yazmışsınız yazım hatası yok degil mi?
Ortak arkadaşınızın taraf olmaması ikinizi kaybetmek istemediğinden olabilir.

Normal, çünkü o adam senin gibi vefalı ve düzgün bir insan değil işine geldiği gibi davranan bir insan. bazı insanlar ilkeli ve dürüst, bazıları ise güvenilmeyecek türden. Dünya böyle bir yer, çok sayıda 2.türden insan var (Türkiyede bolca o tür var :KK51: ) genel olarak son 10 yılda memlekette koskoca bir ahlak erozyonu var bence, sözüne güvenilir, dürüst, net insna sayısı çok azaldı. O yüzden insanlara çok da güvenme.

Tartıştığınız tarafın haklı oldugunu yazmışsınız yazım hatası yok degil mi?
Ortak arkadaşınızın taraf olmaması ikinizi kaybetmek istemediğinden olabilir.
keşke haklı olsaydı, içim yanmazdı. Yazım hatası oldu, düzelttım :)

diğer tüm yorumlara teşekkür ederim, diyecek birşey bulamasamda.

İnsan olarak herşeyin doğrusunu yapmak istiyoruz.Haklı olanın yanında olabilmek gibi.
Ama bazen karşımızda ki insanlar haklı olduğumuz halde bunu yapamıyor.Diğer tarafa da gönül bağı olabilir bilemiyorum.O yüzden size tavsiyem iş yerinde kimsenin tarafını tutmayın,politik davranın,abla-kardeş ilişkisine girmeyin.Böylelikle üzülmezsiniz.

Lütfen kimseye iyilik yapmayın. Gerçekten hepsi hayal kırıklığı

Back
X