19 yaşındaki biri olarak şu anki asıl gayen yalnız eğitimini tamamlamak
kendine bir hedef çizmek, hayatı ve insanları daha iyi algılamaya çalışmak ve buna odaklanmak olmalıydı diye düşünüyorum..
ama sen bunlardan ziyade kendi söyleminle yalnız kalmamak adına onu denedim, bunu denedim,bu bana uymadı
o bana uymadı demişsin..yani bütün gayen kendine bir sevgili bulmak mı!!deneye deneye mi bulacaksın doğru insanı...teorinin pratiği bu mu!!
kendi duygularından bile emin olamazken karşındaki erkeğin duygularından nasıl bu kadar emin olabilirsin beni seviyor diye
sevgi nedir sana göre...bitirdim derken bile keşke bir deneseydim anlamı var cümlelerinde...gönül işleri için bu kadar acele etme,hayatının en önemli sorunu sevgili bulmak değil bu yaşta..
evlilik için ya da ciddi beraberlikten kastın neyse onun için erken değil mi senin yaşındaki bir kız için...
hayat insanları yaşadıkça olgunlaştırır, günün birinde inşallah sende sana saygı duyan, seven ve değer veren biriyle evlenirsin ama
şimdilik sevgili işlerini hayatının en üst basamağına taşıma çünkü hayat bundan ibaret değil..
bu mantıkla hayatını sürdürmeye kalkarsan sana verilenleri yaşarsın kendi istediklerini değil...
yolun açık olsun
sevgiler