ben onunla olmalı mıyım??

sevgili galenia; kahve falına tekrar baktım çok bişey diyemicem çünkü fincanın tekbir yerini gördüm ama orda bir aşk alevlenecek ve bu bir erkek aracılığıyla olacak görünüyor ve bu aşk 5' li bir vakitte olacak .. 5. ay, 5 ay sonra vs.vs.. yani ayın 5. günlerine ve 5 ay sonraya veya 5. aya dikkat et.. daha çok küçüksün inan bana boşlukta olmak nedir bilirim, hele ki senin yaşlarını hep geçirdik.. önemli olan zamanını boş insanlarla geçirmek değil inan ki, önemli olan hayatını geçireceğin doğru insanı seçebilmek.. yanlışlar yapılır, yaşanır,herşeyin sonu gibi hissedilir oysa ki hayat yaşamaya o kadar değer ki yaptığımız yanlışların olması gerektiği için yaşandığını insan yaş ilerledikçe anlıyor.. umarım hayatını mutlu bir şekilde geçireceğin doğru insanı allah yakın bir zamanda karşına çıkarır.. umarım kalbinin temizliğinin mükafatını hayat sana en güzel armağanıyla verir..

:
nede güzel anlatmışsın canım yaaa ağzına dşüncelerine sağlık çok teşekkür ederim inan moral oldu ama o insanın üzülmeside bni üzüyo ben seni çok farklı bi yre koydum kalbimde öyle ki sen hayatımın dönüm noktası oldun herkesi silebilirdim senle hayallerim vardı ama dşüncelerin için teşekkür ederim küçüğüm sen yoksan hat telefon falanda anlamsız artık yine kabuguma çekilicem dedi ben herkesin dediğinden çok içindekini gördüm :/ ama hayırlısı buymuş zaten yedi aydır yalnızım bi okdar daha kalırım artık

19 yaşındaki biri olarak şu anki asıl gayen yalnız eğitimini tamamlamak
kendine bir hedef çizmek, hayatı ve insanları daha iyi algılamaya çalışmak ve buna odaklanmak olmalıydı diye düşünüyorum..

ama sen bunlardan ziyade kendi söyleminle yalnız kalmamak adına onu denedim, bunu denedim,bu bana uymadı
o bana uymadı demişsin..yani bütün gayen kendine bir sevgili bulmak mı!!deneye deneye mi bulacaksın doğru insanı...teorinin pratiği bu mu!!

kendi duygularından bile emin olamazken karşındaki erkeğin duygularından nasıl bu kadar emin olabilirsin beni seviyor diye
sevgi nedir sana göre...bitirdim derken bile keşke bir deneseydim anlamı var cümlelerinde...gönül işleri için bu kadar acele etme,hayatının en önemli sorunu sevgili bulmak değil bu yaşta..

evlilik için ya da ciddi beraberlikten kastın neyse onun için erken değil mi senin yaşındaki bir kız için...

hayat insanları yaşadıkça olgunlaştırır, günün birinde inşallah sende sana saygı duyan, seven ve değer veren biriyle evlenirsin ama
şimdilik sevgili işlerini hayatının en üst basamağına taşıma çünkü hayat bundan ibaret değil..

bu mantıkla hayatını sürdürmeye kalkarsan sana verilenleri yaşarsın kendi istediklerini değil...
yolun açık olsun
sevgiler

Son düzenleme:
öncelikle sadece danışmak istedim ablacım tAbiki doğru diyosunuz ama öncelikli hayatımda inanın eğitimde istediğim şeyleri kazanmış artık bi yol arkdaşımda olsa iyi olurdu diyerek başlamıştım yola ama olmadı bende bitirdim dediğim zaman zaten bitti saf biriyim ki keşke başlasaymışım anlamı ondan olabilir cümlelerim de şuan iyiki başlamamışım dediğim gibi.. tavsiyelerin için teşekkürler ama çevremdeki insanlar gibi değilim ki zaten 14 yaşında olsam bu eğitim ve dereceleri için söylenebilir ama çoğu şeyi bu yaştada görüp ölçüp tarttığımı düşünüyorum olgunlugun yaşla alakası yoktur bence ama fikrinize saygı duyarım tşkler sevgiyle kalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…