ben onunla olmalı mıyım??

galenia

matru$ka
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
2.466
754
363
önceki arkadşlar bilir çok büyük bi aşk acısı çekip atlatmışlığım var gerçi hala konuşuyoruz eskisiyle ama içimdeki sevgiyi bitirdim ve bu ilşkimin öyle olmaması için elimden geldiğince ağırdan alıyorum karşıma çıkan insanları sürekli deniyorum bi yalışında bırakıyorum eliyorum uzun zamandır peşimde biri vardı baştan çok gıcık olurdum bakışlarımla sinir oldugumu belli ederdim aylağın teki falan derdim umursamazdım çevremde begenilen bi kızım ve yaşadıgım yer semt olarak ufak oldugundan çalıştıgım yerde laf getirmemek açısından kimseye bakmaz gülmezdim bile zaten kuaförler erkekler tarafından hep merak edilen yer haline gelmiştir. sonra bu dediğim kişi bana facebooktan ulaştı ben hep tersledim hiç yüz vermedim buda benim tepkime göre davranıyordu numaramı falan istedi vermedim hep sorun çıkardım sonunda okuluma döneceğim zaman dedim ben gidiyorum işi bıraktım o sırada biri daha vardı benimle ilgilenen ortak arkadaşımız çok oldugu için evime falan bırakabiliyordu diğeride bunu gördü ve yanlış tanıdım seni falan dedi bana baştan demişti gerçekten sevdiğin biri yoksa konuşalım diye sonunda gideceğim zaman birden yanımda belirdi yürüdük konuştuk falan başından evlilik geçti mi sadece tahmin?? diye sordum şaşırdı ve evet dedi daha 24 yaşında hoşlanıyorum galiba ama aklımda çok soru işareti var ciddi bi beraberlğim olurmu nasıl olur tarzında bilmiyorum kafam karışık sizlerede sormak istedim evlenip boşanmış biriyle 19 yaşında biri olarak bi ilişki ne kadar ileriye dönük olabilir??

Canım oncellıkle bu konuda kendımı senın yerıne koymak ıstıyorum..Daha once evlılık yapmıs bır ınsanla beraberlıgı ben zor bulurdum yanı eskı esıyle bır kıyaslama olabılır ne bıleyım evlendıgınızde aılesı de bu gıbı ımalarda bulunabılır ben kıskanırım acıkcası yanı ben daha once evlenmıs bı ınsanla evlenmek ıstemem ıkınızın de ılk evlılıgı olması bence en ıyısı o evlılık heyecanını ılk defa bırlıkte tatmak baskadır dıye dusunuyorum..Bır dıger konu senın aılenın bu beraberlıge yaklasımı nasıl olur acaba?? en onemlısı bır adım atmadan once oncekı evlılıgını neden bıtırdıgını ıyıce ogren bu cok onemlı bence onun da yası 24 ne zaman evlenms kı bosanmıs bunları ıyı ogren canım ama evlılık konusu sana kalmıs ben kendı fıkrımı soyledım

ya bende aynı şeyleri düşünüyorum araştırdımda lafı ortaya attım daha ilk buluşmamızda oda hep cevapladı elimde büyüdü dedi kızı herkes biliyodu seviyordukta ben askerdeyken konuşulmuştu kızda baskı yaptı askerden gelincede evlendik babası ev verdi falan oldu yani ama çok kavga ediyorduk sonunda çok sinirlendim bi tokat attım öyle bitti dedi ben kendime yakıştıramıyorum aslında boşanmış briyle olmayı çünkü daha çok gencim ama içimden bi seste onunla mutlu olacağımı söylüyo ailem hiç bi şekilde izin vermez öğrenirse kafam çok karışık ben öyle sade sevgili olalım diye başlamam zaten hayatıma alacağım ikinci erkek olucak dikkatli olmak aynı hatalara düşmek istemiyorum :S

Anladım canım aynı hataları dusmemek konusunda haklısın ama sankı bu ılıskıde karsı taraf 1-0 maglup baslıyor o da bosanmıs olması ne yazık ki.. bence de yasın daha cok genc bunları etraflıca dusunmen lazım ben de kararsız kalırdım boyle bır durumda hem mutlu olacagnı hıssedıyorsun ama aılen ve senın acından da zorluklar olacak

evet zaten daha başlamadım ve her fırsatta deniyorum bunuda gözüne sokmadan ufaktan gösteriyorum buluşalım bile diyemiyo aylaksın boş boş geziyosun dedim çalışmaya başladı takıldıgın insanlar hep hapçı düşük kalitedeler falan dedim karşı bile çıkmadı şimdi onlarla takılmıyo şuan bulgaristandayım yeterki gel diyo tanırız birbirmizi sana hemen sevgilim ol demiyorum diyememde akıllı kızsın ama keşke benide yanlış değerlendirmesen azda olsa yüzün gülse diyo gönül kaçanı kovalar sen hiç durmucak mısın diyo? yani zor olmasaydım pes etseydm bi anlamı kalmıcaktı burdan bunu çıkardım güvenemiyorum ona bilmiyorum daha çok yeni tanıyıp deneyip görücem teşekkür ederim tavsiyelerin için cnm

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.

Canım eski konlarını da okudum ,bi aşk acın olmuş
Ve şuan güvenebileceğin,seni anlayabilecek birine ihtiyacın var
19 yaşında daha gencecik bi kızsın ve gerçekten de çok mantıklısın
Sadece mantıkla hareket edilecek olursa evlenmiş boşanmış biriyle biraz zor gibi görünüyor
Sonuçta sen herşeyin ilkini yaşayacaksın,evlilik maalesef kolay bi müessese değil
Senin duygularını gözardı etmek de bi o kadar yanlış
Hoşlandığını söylüyorsun ve buraya da konu açtığına göre bi şans vermek istiyorsun
Kalbinden gönlünden geçeni uygula derim canım
Hayat senin hayatın ve çok kısa..biz ne desek boş
Biz çocuğu tanımıyoruz belki de çok iyi bi insan
Belki, karşı taraftaki ayrılmış olduğu eşiyle frekansları tutmadı
Belki de hayatında mutlu olmadığın kadar mutlu olacaksın
Ama bunlar için en büyük şart :seni sevmesi,değer vermesi,ilgi göstermesi
ve en önemlisi de iyi bir işinin olması
Parasız samanlık seyran olmuyor canım
Etrafındaki arkadaşları da aylakmış,hapcı derken sanırım ilaç da kullanıyorlar
O zaman bi fedakarlık yapıp arkadaşlarıyla da ilişkisini kesecek
O tarz insanlarla görüşmesi demek evliliğinizi her zaman tehdit eder
Sizin ayarınızda insanlarla münasebete girersiniz
Sana zaten bu kadar görüşme içerisinde bişeyler hissettirmiştir canım
Olumlu veya olumsuz her ne hissediyorsan -ki senin kalp gözün açık-
Ona göre davran bebeğim
Diyeceğim o ki boşanmış diye kestirip atma ama bu yolun sonu bize yok diyorsan da hiç başlama
Zira yeni üzüntülerde katılmış olur hayatına
Hakkında hayırlısı canım

sen hrşeyin ilkini yaşamak istersen ailesine fazla geliceksin bikere yaptıkları şeyleri belki bir daha yapmak istemicekler. işsizdi iş buldu dedin bu senin gözüne girmek için yapmış olduğı bişey olabilir. işsiz gezen biri için işten ayrılmak aylak olmak zor değil. arkdaş deyip geçme bugün yoklarsa yarın en boşluktaki anında tekrar hayatına girebilir.
ama tam tersi olup ailesi seni sahiplenebilir gerçekten düzgün bi insan olup hayatını sana adayabilir.
ama bence bu büyük kumar. varsayımlarla olması çk kötü. hem yaşın daha çok küçük bence iyi düşün iyi taraflarını kötü taraflarını iyice düşün sonradan üzülmektense kafanda acabalar kalsın boşver. neden boşandı bunu öğren. belki adam çekilmez biri yada kadında sorun bilinmez. ama bi adam boşanmışsa ve eşi ölmemişse o adamdan ben korkarım.
dha kimler çıkar önüne süslü laflarına sakın aldanıp ona kapılma derim ben

canım iyi dileklerin için teşekkür ederim ama şöyleki dün buluştuk o hep aceleci oluyo dedi çok soğuk bi insansın daha çözemedim ben seni 3 aydır peşindeyim hala soru işaretlerini kafandan atamadım mı? dedi bilmiyorum sana güvenmiyorm dedim onada içimden bi ses mutlu olucağımı söylerken onun artılarını eksilerinide göz önünde bulundrmamı söylüyo boş boş sevgililiğe başlamak istemiyorum 7 aydır sevgilim yoksa zaman ayırdgımdan bunuonada söyledim oda aten hemen sevgili olalım demiyorum ama başkalarının laflarıyla değil beni kendin tanı dedi kafam çok karışık ama ona dün bundan sonra görüşmeyelim dedim galiba en hayırlsı ve en mantıklısı geleceğimin olmayacağını bile bile onada ümit vermem yalış olurdu

yok ya zaten hemen ilkten canım falan dedi bende bu tür şeyleri sevmediğimi söyledim o yüzden pek süslü cümlelere giremiyo ama zaten bi sonu olmadıgını bildiğimden bitirdim sanırım. ben bitirdimde onu bilmiyorum artık hayırlısı

offf aradı aklımı çok fena karıştırdı yine napıcağımı şaşırdım büyük abim gibi sevdğim insan var ona danıştım konuşuyorum dedim sakın ha sakın evlenip boşanmış adamla ne işin var dedi neden ayrılmış napmışta bitmiş evliliği sordun mu dedi evet anlaşamamışlar dedim o ne demek ya adam sana açıklama bile yapmıyo sakın yapma derim dedi çok pişman olursun iki güzel söz söylemekte rol yapmakta ne var kaptım çıtır gibi kızı diye hava atıcak yapmasada yaptım dicek uyarıyorum tamam yalnızlıktan sıkıldın ama güzel kızsın tek kişiyle çıkmışsın daha bi erkeğin arayıpta bulamayağı kdar safsın yazık etme kendine ölç biç tart dedi bende tamam ddim ama çocukla hala konuşuyoruz çok fena çıkmazdayım ( uzatmanın anlamı yok galiba ama bnu ona nasıl sölicem bilmiyorum

bence de ayrıldığın iyi olmuş sonuçt o bi çok şey yaşamış ve senin kıymetini bilmezdi
bi arkadaşın dediği gibi ailesi de sana hakettğin şeyleri yapmazlardı.bu arada diğer topiğe de yazdım canım özel mesaj atamıyorum 100 mesaj hakkım dolmamış sen cevabı bana atıversen ? :)

tamam canımm benim ya

kızlarrr yardım yaaaa ben bugün dolduruşa gelip çocuga lafları saydım arama sorma msj dahi atma dedim neden dedi sebep yok artık gerek yok dedim öyle olsun küçüğüm kalbimdesin dedi sonra kolyeni vereyim gel dedim hyr sende kalsın dedi bende kendin yoksan hediyeninde anlamı yok gel al dedim peki tamam son kez görmek için geliyorum dedi geldi verdm almadı bende cebine koydum neden dedi gözlerime baktı zaten gözleri doldu arkasını döndü bilmiyorum ama ısınmıştım sonra arkamı dönüp gittim ben yanlış yaptım onu yargıladım oda beni kalbine gömdü sabaha kadar içip seni dşünmek istiyorum dedi varsa bi çözüm bulalım tamam görüşmeyelim konuşmayalım ama yanımda oldgunu bileyim dedi sizce yanlış mı yaptım kızlarr

ya canım evlenmiş boşanmış diye onu yargılamak istemiyorum. ama evlenince bi tek onla evlenmiceksin ki, onun ailesi var, senin ailen var, eski eşinin ailesi var. mahalleli var. en önemlisi eski eşi var. ve her ne kadar haklı bi sebepten de olsa, eşine tokat atması beni biraz ürpertti. bi de hafif serserilik var dediydin. evlendiniz diyelim, onun neyiyle mutlu olcaksın? sadece aşkıyla diye cevap vermek, inan toz pembe olur. fıstık gibi kızsın. ve sadece bi kere çıkmışsın. ve yakın zamanda ondan ayrıldın. sakın onu unutmak için bunu yara bandı niyetine? olmasın sakın. yani boşluktasın ve çabuk etkilenebilirsin die düşünüyorum. ve tatlım sen hakkaten daha çok küçüksün. ablan sana bi tavsiye versin mi cnm, inan 25 yaşındayım, geçen sene yaptıklarım bile bana o kadar yanlış ve çocukça gelio ki, ister aşk konusunda olsun, ister iş, ister diğer insan ilişkileri. bi de 19dan bahsedioz. aklın havalarda olduğu yaş
onu üzmek te istemiyorsun biliyorum ama, en iyisi uzak durmak. o da unutur sen de.. ama yarın, ama öbürgün, ama 1 yıl sonra. kimler unutulmuo ki be gulüm.
ve ailene de danış derim, özellikle anneler, önsezileri çok kuvvetli olur.
daha çok küçüksün cnm. kim bilir kimler çıkçak karşına. belki çok mükemmel biri çıkçak? he? ne dersin?
hakkında hayırlısı olsun cnm ama bence vazgeç bu sevdadan.
koccaman öptüm.

ben evlenip ayrılmış biriyle birlikte olabileceğime inanmıyorum çünkü onun bir tecrübesi var iyi ya da kötü ilkler farklı ben yapamazdım
nitekim geçenlerde böyle biri benimle tanıştı falan birkaç gün konuştuk benden hoşlanmış benim de hoşlanmamı bekliyor neyse boşandım deyince bir daha konuşmayalım dedim hem ben kabul ettim desek ailem çevrem yadırgar uzun ve zor işler herkes dengini bulmalı

canım topiğinin sadece ilk msjnı okudum yorumları okumadım hissettiklerimden etkilenmemek için bazen benimde öngörüm açık olur arkadaşlara kahve falı bakarım aaa bildin, çıktı derler, attım tutmuştur derim:) bu hislerim bazen çok yoğunlaşır bazen hiçbirşey hissedemem ve asla kendime kahve falı bakamam anlayamam.. gelelim senin durumuna ben bu kişiyle senin aranda bir bağ kuramadım yani siz farklısınız, şuan sen bir boşlukta olabilirsin ve sana o kişinin yakın olduğunu düşünebilirsin ama sizin bir geleceğiniz yok zaten olmasında bence, üzülürsün.. ben senin diğer konunuda okudum, seni anlıyorum en azından biraz:) çünkü bazen bende kendimi bu şekilde öngörüler içinde buluyorum bazende sıfır noktasında hiçbirşey hissetmiyorum.. kahve fincanına çok az baktım orada öl kelimesi olarak görünen yerde iki insan var çok aşıklar ve karşılarında bir erkek.. şöyle bir yorum yapabilirim ya eski erkek arkadaşınla yeniden barışacaksın bir erkek aracılığıyla, yada yine bir erkek (bu kişi senin abin gibi biri) aracılığıyla tanışacağın kişi senin hayatının aşkı olacak ama kesinlikle kötü bir durum yok falında ve asla bu özelliğinden dolayı isyan etme bu tip özellikler allahın bir lutfudur.. hayırda şerde allahtandır deriz, o zaman böyle bir özelliği allahın sana verdiğini bil ve şükret.. kendine iyi bak ve hep mutlu ol..:)

haklısında ben bana balandıgını biliyorum o yüzden kendimi kötü hissettim belkide eski sevgilimin başkasıya nişanlanma düşüncesi beni boşluga soktu ama haklısın canım üzülsemde hayırlısı bu oda ailenle konuşucam diyip duruyo ben onla olamam zaten aşk olarak bakmadım bakamadım çünkü aklımda hala diğeri var bende çok öptüm canım saol içimi rahatlattgın için iyiki varsın

zaten bnm kalbimde başkası var cnm ama bilmiyorum sanırım boşluktan kaynaklandı yapmamam gereken bi görüşmeyi yaptım hem onu üzdüm hem kendimi ben galiba hiç mutlu olamıcamm (( keşke dediğin gibi hayatımın aşk çıksa yanlış yapmak istemiyorum :/ banada hislerinle bişiler desen daha süper olur ama çok saol cnm bnm sende in çok mutlu olursun

benim ailemde yadırgardı işin ciddilik boyutunda bi yönü yoktu tanışma evresinde bagları kopardım zaten cnm yorumun içn saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…