- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.652
- 798
Tinder annem. Adamların tek motivasyonu yatayım kalkayım bitsin![]()
Bir kere olmaz ama ben düzenli istiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tinder annem. Adamların tek motivasyonu yatayım kalkayım bitsin![]()
E anlaşırsanız düzenli devam eder zaten. Adamlar öyle sevgililik olmayan düzenli seksi bulmuş kaçırır mıBir kere olmaz ama ben düzenli istiyorum![]()
E anlaşırsanız düzenli devam eder zaten. Adamlar öyle sevgililik olmayan düzenli seksi bulmuş kaçırır mı
Senin de bir düzenin olur inşallah. Pun intended.
Ya çok teşekkür ederim şöyle senin gibi birkaç yorum yapan oldu, anladınız niçin paniklediğimi ve içim rahatladı açıkçası, sonuçta hayatımızın her yılı başkası için bir şey üretmek zorunda değiliz. Ben bu 2 yıl çok şey yaptım bence azcık tatili ve kendimi geliştirmeye odaklanmayı hak ettim:)![]()
Ahaha kahveyi iyi bağladın yahuE tamam bak haftaya kahve, önümüzdeki ay görücü gelip isteme. Ben farklı bir şey mi dedim K Kendinisevenbirii dediğim çıkmıyor mu ama ya?
Haftaya bu elemanla kahve içecek, seneye düğün, 2 seneye bebe.
Evlenmeeecem deme ama, tamam evlenmeden sebiş ama evlenmeden doğurmana hazır değil bu ülke![]()
Selam kızlar
Yurda dönüş yaptım, doktoraya başlayana kadar buradayım.
O da 2020ye tekabül eder en erken çünkü başvurular kışın açılıyor
Önümüzdeki 2 ay baya meşgulüm yine yurt dışı git-gel, bürokratik şeyler var halledilecek ancak...
3 derdim var, 3ünü de sizlere sormak istiyorum
1) Ben hiçbir yere ait hissedemiyorum. Yani önceden Türkiyeye gelince ben buraya aitim hissi olurdu, şimdi nereye gitsem ne oraya yabancı hissediyorum ne ait??? Sanki her yer aynı. Bu kötü bir şey mi, sanki benim yerim yurdum yok gibi.
2) Küçük bir şehre geldim, burada arkadaş edinmek istiyorum, nasıl yapabilirim? Etkinlik, festival vs de yok ki. E okulum/işim de yok nereden bulacağım arkadaş? Keşke eskisi gibi gidip "arkadaş olabilir miyiz" diyebilsek :))
Şu an için aklımda okçuluk ve spor salonu var belki oralarda edinirim diyorum, sizin var mı fikriniz? :)
Çalışmak için başka şehre gitmeyi düşündüm ancak o zaman da aldığım maaş zaten yeni ev açma, kira vb onlara gidecek. Zaten kendi mesleğimi yapma şansım da yok TRde.
Sizce 1 sene çok mu vakit kaybederim evde olarak, o arada diyorum programlama vs becerilerimi geliştirsem beni ileri atar başvurularda o tip şeylerle uğraşabilirim diye düşünüyorum, bir de hayalimdeki bedene kavuşma hedefim var : D
3) En son Türk bi' flörtüm/sevgilim olduğunda lisedeydim, onlar da ergenceydi zaten. Yetişkin hayatımda nasıl bulurum?
Büyük şehirde olsam bence aynı yurt dışı gibi olurdu amaAbsolutPromise şu kızçe dedi ki öyle yapma üstüne atlarlar burada?
O zaman nasıl tanışabiliriz, bir de ciddi bir şey çok istemiyorum yoksa çekip gitme olayı zorlaşır ülkeden
Napayım![]()
Neredesin belki buradan arkadaş çıkar?
Ahaha kahveyi iyi bağladın yahubakalım önce hanginiz evlenecek kiz
@Velvette önce seni evlendirmekten bahsetmeye başladı bak,durup durup önce senin başını bagliyomusuz bide ne gülerim ajsjahash
![]()
Tinder dan falan mı bulsan
Kız sana hayranliklar oluurrİkimiz de evlenmeyelim bu konu kapansın![]()
Hayatını orada devam ettireceksen mutlaka edinirsin bir-iki yıl içinde, benim geçici olduğu için daha zor, tam edineceğim yine huop taşınmaca:)
ooo bu hizmet çok ama kk için. ıban yazıyorum özeldenSelam kızlar
Yurda dönüş yaptım, doktoraya başlayana kadar buradayım.
O da 2020ye tekabül eder en erken çünkü başvurular kışın açılıyor
Önümüzdeki 2 ay baya meşgulüm yine yurt dışı git-gel, bürokratik şeyler var halledilecek ancak...
3 derdim var, 3ünü de sizlere sormak istiyorum
1) Ben hiçbir yere ait hissedemiyorum. Yani önceden Türkiyeye gelince ben buraya aitim hissi olurdu, şimdi nereye gitsem ne oraya yabancı hissediyorum ne ait??? Sanki her yer aynı. Bu kötü bir şey mi, sanki benim yerim yurdum yok gibi.
2) Küçük bir şehre geldim, burada arkadaş edinmek istiyorum, nasıl yapabilirim? Etkinlik, festival vs de yok ki. E okulum/işim de yok nereden bulacağım arkadaş? Keşke eskisi gibi gidip "arkadaş olabilir miyiz" diyebilsek :))
Şu an için aklımda okçuluk ve spor salonu var belki oralarda edinirim diyorum, sizin var mı fikriniz? :)
Çalışmak için başka şehre gitmeyi düşündüm ancak o zaman da aldığım maaş zaten yeni ev açma, kira vb onlara gidecek. Zaten kendi mesleğimi yapma şansım da yok TRde.
Sizce 1 sene çok mu vakit kaybederim evde olarak, o arada diyorum programlama vs becerilerimi geliştirsem beni ileri atar başvurularda o tip şeylerle uğraşabilirim diye düşünüyorum, bir de hayalimdeki bedene kavuşma hedefim var : D
3) En son Türk bi' flörtüm/sevgilim olduğunda lisedeydim, onlar da ergenceydi zaten. Yetişkin hayatımda nasıl bulurum?
Büyük şehirde olsam bence aynı yurt dışı gibi olurdu amaAbsolutPromise şu kızçe dedi ki öyle yapma üstüne atlarlar burada?
O zaman nasıl tanışabiliriz, bir de ciddi bir şey çok istemiyorum yoksa çekip gitme olayı zorlaşır ülkeden
Napayım![]()
Bugün tanışma kahvesi, yarın damat kahvesi.Ahaha kahveyi iyi bağladın yahubakalım önce hanginiz evlenecek kiz
@Velvette önce seni evlendirmekten bahsetmeye başladı bak,durup durup önce senin başını bagliyomusuz bide ne gülerim ajsjahash
![]()
Niye kız negzel evleneceksin bebe pırtlatacaksın işte.İkimiz de evlenmeyelim bu konu kapansın![]()
Dikkat et de çok tanıdıklarına denk gelme ashfhaValla hiç bulaşmak istemediğim bir şeydi ama dün indirdim artık![]()
ayy nerdesin cidden merak ettim özelden yazsanaİç Anadoluda değilim Ege tarafındayım yine durumlar biraz kurtarılabilir:)