• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ortalık malı mıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya çok teşekkür ederim şöyle senin gibi birkaç yorum yapan oldu, anladınız niçin paniklediğimi ve içim rahatladı açıkçası, sonuçta hayatımızın her yılı başkası için bir şey üretmek zorunda değiliz. Ben bu 2 yıl çok şey yaptım bence azcık tatili ve kendimi geliştirmeye odaklanmayı hak ettim:) :KK200:

Rica ederim 😊
Bence de arada bir soluklanmak lazım. Akışına bırak, tadını çıkar :KK68:

E tamam bak haftaya kahve, önümüzdeki ay görücü gelip isteme. Ben farklı bir şey mi dedim K Kendinisevenbirii dediğim çıkmıyor mu ama ya?

Haftaya bu elemanla kahve içecek, seneye düğün, 2 seneye bebe.
Evlenmeeecem deme ama, tamam evlenmeden sebiş ama evlenmeden doğurmana hazır değil bu ülke :KK70:
Ahaha kahveyi iyi bağladın yahu:halay:bakalım önce hanginiz evlenecek kiz:KK70:@Velvette önce seni evlendirmekten bahsetmeye başladı bak,durup durup önce senin başını bagliyomusuz bide ne gülerim ajsjahash :KK70:

Selam kızlar
Yurda dönüş yaptım, doktoraya başlayana kadar buradayım.
O da 2020ye tekabül eder en erken çünkü başvurular kışın açılıyor
Önümüzdeki 2 ay baya meşgulüm yine yurt dışı git-gel, bürokratik şeyler var halledilecek ancak...

3 derdim var, 3ünü de sizlere sormak istiyorum :KK70:

1) Ben hiçbir yere ait hissedemiyorum. Yani önceden Türkiyeye gelince ben buraya aitim hissi olurdu, şimdi nereye gitsem ne oraya yabancı hissediyorum ne ait??? Sanki her yer aynı. Bu kötü bir şey mi, sanki benim yerim yurdum yok gibi.

2) Küçük bir şehre geldim, burada arkadaş edinmek istiyorum, nasıl yapabilirim? Etkinlik, festival vs de yok ki. E okulum/işim de yok nereden bulacağım arkadaş? Keşke eskisi gibi gidip "arkadaş olabilir miyiz" diyebilsek :))

Şu an için aklımda okçuluk ve spor salonu var belki oralarda edinirim diyorum, sizin var mı fikriniz? :)

Çalışmak için başka şehre gitmeyi düşündüm ancak o zaman da aldığım maaş zaten yeni ev açma, kira vb onlara gidecek. Zaten kendi mesleğimi yapma şansım da yok TRde.

Sizce 1 sene çok mu vakit kaybederim evde olarak, o arada diyorum programlama vs becerilerimi geliştirsem beni ileri atar başvurularda o tip şeylerle uğraşabilirim diye düşünüyorum, bir de hayalimdeki bedene kavuşma hedefim var : D

3) En son Türk bi' flörtüm/sevgilim olduğunda lisedeydim, onlar da ergenceydi zaten. Yetişkin hayatımda nasıl bulurum? :KK70:

Büyük şehirde olsam bence aynı yurt dışı gibi olurdu ama AbsolutPromise AbsolutPromise şu kızçe dedi ki öyle yapma üstüne atlarlar burada? :KK70:

O zaman nasıl tanışabiliriz, bir de ciddi bir şey çok istemiyorum yoksa çekip gitme olayı zorlaşır ülkeden :KK45:

Napayım :KK45:

Tinder dan falan mı bulsan

İkimiz de evlenmeyelim bu konu kapansın :63:
Kız sana hayranliklar oluurr:KK53:aşık olanlar oluurr:KK70:Türkiye de kaç tane evlilik teklifi alacağın belli değil bilmiyosun ki :deli::KK53:hele bı açıl saçıl hayranlar çoğalır açarsın bı konu:KK76:Dersin hayranlar çoğaldı :KK70: o zmn görürüm:rolleyes: şimdilik kapatıyorum bu konuyu ama bence sen açıcan yeniden gör bak:KK70:
Boyleleri çıkar demedi deme:KK70:
Screenshot_20190614-132404~2.webp

Burcunuz ikizler mi :KK48: yakın hissettim:KK53:
Alışırsınız bence zamanla olduğunuz yere. Ait hissetmeyin ne güzel dolanın öylesi daha güzel gelirdi bana.
Küçük şehir derken hangisi acaba, okuduğum şehirdeyseniz güzel arkadaş olabiliriz gibi geldi :rapci:
Türk olanlara yaklaşırken bence dikkatli olun, abazalıkları görseniz şaşarsınız. Hele hele ciddi birşey istemediğinizi asla söylemeyin :KK70:
Zamanla herşey oturur bence sizde bu arada bir kursa falan gidebilirsiniz bir hobi edinebilirsiniz :KK24:

1- hiçbir yere ait hissetmemek, hem heryere kolay uyum sağlamanızı, hem de heran bir yeri terkedip gidebilme rahatlığı da sağlar o yüzden bu güzel birşey olabilir

2- kendi mesleğiniz nedir, trde neden iş bulamayasınız, küçük bir şehirdeyim demişsiniz aileniz mi orda, yıllarca yurtdışında yaşayınca küçük yer bir zaman sonra sizi sıkmaya başlayabilir, çünkü bir zaman sonra herşey aynı gelmeye başlayacaktır ve sanıyorum bu da size göre değildir

3- okuçuluk, spor vs. güzel yapılabilir, tam olarak nerde yaşadığınıza göre yapabileceğiniz aktivitelerde değişir
son olarak arkadaş bulmak vs. zor değil zamanla kendiliğinden gelişen durumlar bunlar

belki de evlenip kalırsınız hiç belli mi olur
ama doktoranızı yapın kesinlikle :KK9:

Hayatını orada devam ettireceksen mutlaka edinirsin bir-iki yıl içinde, benim geçici olduğu için daha zor, tam edineceğim yine huop taşınmaca:)

Bak bunu sakın sakın böyle düşünme hayatta ne olacağı kimin hayatında kalıcı olacağı belli olmaz.

Uzun bir süre kendi şehrimde arkadaşsız kaldım, birine bağlanmak istemediğimden sevgili edinmedim. Çünkü her hafta sonu şehir dışındaydım, hafta içi zamanım bana kadardı. O yüzden hiçbir ilişki türüne yatırım yapasım gelmiyordu.
Baktım ki böyle olacak gibi değil kendimden ödün veriyorum, burada hayat kuramıyorum, istediğim kursa bile yazılmıyordum ki bir bağım olmasın rahatça gidip geleyim diye. Bende gitmelerimi azalttım, hem o taraftaki arkadaşlarımla iletişimimi koparmadım hemde burada kendime yeni bir düzen kurdum.

Selam kızlar
Yurda dönüş yaptım, doktoraya başlayana kadar buradayım.
O da 2020ye tekabül eder en erken çünkü başvurular kışın açılıyor
Önümüzdeki 2 ay baya meşgulüm yine yurt dışı git-gel, bürokratik şeyler var halledilecek ancak...

3 derdim var, 3ünü de sizlere sormak istiyorum :KK70:

1) Ben hiçbir yere ait hissedemiyorum. Yani önceden Türkiyeye gelince ben buraya aitim hissi olurdu, şimdi nereye gitsem ne oraya yabancı hissediyorum ne ait??? Sanki her yer aynı. Bu kötü bir şey mi, sanki benim yerim yurdum yok gibi.

2) Küçük bir şehre geldim, burada arkadaş edinmek istiyorum, nasıl yapabilirim? Etkinlik, festival vs de yok ki. E okulum/işim de yok nereden bulacağım arkadaş? Keşke eskisi gibi gidip "arkadaş olabilir miyiz" diyebilsek :))

Şu an için aklımda okçuluk ve spor salonu var belki oralarda edinirim diyorum, sizin var mı fikriniz? :)

Çalışmak için başka şehre gitmeyi düşündüm ancak o zaman da aldığım maaş zaten yeni ev açma, kira vb onlara gidecek. Zaten kendi mesleğimi yapma şansım da yok TRde.

Sizce 1 sene çok mu vakit kaybederim evde olarak, o arada diyorum programlama vs becerilerimi geliştirsem beni ileri atar başvurularda o tip şeylerle uğraşabilirim diye düşünüyorum, bir de hayalimdeki bedene kavuşma hedefim var : D

3) En son Türk bi' flörtüm/sevgilim olduğunda lisedeydim, onlar da ergenceydi zaten. Yetişkin hayatımda nasıl bulurum? :KK70:

Büyük şehirde olsam bence aynı yurt dışı gibi olurdu ama AbsolutPromise AbsolutPromise şu kızçe dedi ki öyle yapma üstüne atlarlar burada? :KK70:

O zaman nasıl tanışabiliriz, bir de ciddi bir şey çok istemiyorum yoksa çekip gitme olayı zorlaşır ülkeden :KK45:

Napayım :KK45:
ooo bu hizmet çok ama kk için. ıban yazıyorum özelden :KK50:

Ahaha kahveyi iyi bağladın yahu:halay:bakalım önce hanginiz evlenecek kiz:KK70:@Velvette önce seni evlendirmekten bahsetmeye başladı bak,durup durup önce senin başını bagliyomusuz bide ne gülerim ajsjahash :KK70:
Bugün tanışma kahvesi, yarın damat kahvesi.

Yok ben evlenmem kolay kolay.

İkimiz de evlenmeyelim bu konu kapansın :63:
Niye kız negzel evleneceksin bebe pırtlatacaksın işte.

Valla hiç bulaşmak istemediğim bir şeydi ama dün indirdim artık :KK70:
Dikkat et de çok tanıdıklarına denk gelme ashfha :D

Böyle app tasarımı, programlama tarzı bir halk eğitim kursu diyorum. Üniversite mezunu işsiz türk erkeği kaynıyor oralar. Ortak wp grupları etkinlikler derken yürür gidersin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X