• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ortalık malı mıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ev-len-meee-ceeem :63:

Ben kendime date buldum bile haftaya kahve iççem :KK70:
E tamam bak haftaya kahve, önümüzdeki ay görücü gelip isteme. Ben farklı bir şey mi dedim K Kendinisevenbirii dediğim çıkmıyor mu ama ya?

Haftaya bu elemanla kahve içecek, seneye düğün, 2 seneye bebe.
Evlenmeeecem deme ama, tamam evlenmeden sebiş ama evlenmeden doğurmana hazır değil bu ülke :D

Türkiye'ye gelmek ve burada sevgili yapmak hele de Türkiye'ye yerleşmeyi düşünmek gibi bir hata yapma.
Bu konularda yurt dışı ülkeleri ve Türkiyenin zihniyetini kıyasa bile sokmak istemiyorum.
Neticede nefes alan her canlıya seks objesi gibi bakilabilen bir ülke burası.
Kaçmış kurtulmuşsun ne âlâ. Sırf bu şeylerden ötürü ülkeyi yakıp yanarken karşısına geçip bir sigara eşliğinde izlerim.:eğlence::KK14:

Hahah ilk soruma ithafen yazdım onu :)

Kurslar var, onları düşünüyorum, aklımda ilk olanlar okçuluk yapıyordum zaten yurt dışında şimdi ona devam edeceğim, bir de spor salonu düşündüm.
Öyle sinsice yaklaşıp laf mı atayım pusuya yatıp da :KK70:
Arkadaşlık için yani

Ay son yazdığınız için teşekkürler, işte o da kafamı kurcalıyor benim zaten araştırma önerisi yazmam lazım, programlama üzerine çalışmam lazım, bir de tekrar doktora ve dil sınavı vermeyi düşünüyorum dolayısıyla alanım olmayan bir işe başlamak fikri çok lüzumsuz gibi geliyor. Üstelik para da biriktiremem, biraz içim rahatladı başka birisi de bu düşüncemin mantıklılığını görünce. Boş gezenin boş kalfası olmak istemiyorum ama şartlar...

Giriş kısmını okurken anladım zaten çok yanlış geldiğimi :KK53:

O psikolojiyi anlayabiliyorum.
İşe girmemekle tembellik ediyormuş gibi hissediyorsunuz, içiniz rahat değil. Ama yapmanız gereken başka şeyler var, boş duruyor değilsiniz.
Maddi açıdan sorun yoksa hem yapmanız gerekenlere odaklanmış olursunuz hem de kendinize, hobilerinize zaman ayırdığınız güzel bir süreç olur, güzel olur bence :)
Çok sıkılırsanız yaşadığınız yerde yarı zamanlı bir iş bakarsınız ama 1 sene için başka şehirde ev açmak boşa masraf olur.

Arkadaş konusunda bir şey diyemiyorum.
Dans kursunda, öyle neşeli bir ortamda bile hocam "soğukluğundan öleceksin, kanımı donduruyorsun" diyordu.
Kaynaşmaya zahmet etmek huyum değil.
Mesela ben spora gitsem "off ne uğraşacam bunlarla" moduna girip sporumu yapar çıkarım.
Dans ederken mecburen kaynaşıyorsun :KK48:
Okçuluk dışında, grup halinde yapılan aktivitelere de bakın. İlla ki kafanıza göre bir şey vardır.

3) En son Türk bi' flörtüm/sevgilim olduğunda lisedeydim, onlar da ergenceydi zaten. Yetişkin hayatımda nasıl bulurum? :KK70:

Büyük şehirde olsam bence aynı yurt dışı gibi olurdu ama @AbsolutPromise şu kızçe dedi ki öyle yapma üstüne atlarlar burada? :KK70:

Napayım :KK45:
Bende sana diyorum kiğğğ
Gezme ceylan bu dağlardaaaa seniğğğğ avlarlar. Anayydann babaydann yardan ayrı koyarlarrr :KK70: :KK53:

E tamam bak haftaya kahve, önümüzdeki ay görücü gelip isteme. Ben farklı bir şey mi dedim K Kendinisevenbirii dediğim çıkmıyor mu ama ya?

Haftaya bu elemanla kahve içecek, seneye düğün, 2 seneye bebe.
Evlenmeeecem deme ama, tamam evlenmeden sebiş ama evlenmeden doğurmana hazır değil bu ülke :KK70:

Seni evlendiricem önce görürsün sen :D

Bende sana diyorum kiğğğ
Gezme ceylan bu dağlardaaaa seniğğğğ avlarlar. Anayydann babaydann yardan ayrı koyarlarrr :KK70: :KK53:

Evet bugün depar attı çocuk zaten evinde kahve içcekmişiz ya iki laflasaydık :110:
Seks olmasın demedik ama bu kadar da mal kaçırır gibi olmaz ki :D
Neyse ufaktan uzadım arkamdan 8 mesaj atmış bu ne ısrar :110:

Türkiye'ye gelmek ve burada sevgili yapmak hele de Türkiye'ye yerleşmeyi düşünmek gibi bir hata yapma.
Bu konularda yurt dışı ülkeleri ve Türkiyenin zihniyetini kıyasa bile sokmak istemiyorum.
Neticede nefes alan her canlıya seks objesi gibi bakilabilen bir ülke burası.
Kaçmış kurtulmuşsun ne âlâ. Sırf bu şeylerden ötürü ülkeyi yakıp yanarken karşısına geçip bir sigara eşliğinde izlerim.:eğlence::KK14:

O yüzden sevgili olmasın dedim canım yaa, sonra işin içine hisler girer falan ben yine çeker giderim ama üzücü olur yani, kalp kırıklığı istemiyorum, kariyerime ket vurur. Bir yerleşik hayata geçeyim o zaman olur ama:)

Giriş kısmını okurken anladım zaten çok yanlış geldiğimi :KK53:

O psikolojiyi anlayabiliyorum.
İşe girmemekle tembellik ediyormuş gibi hissediyorsunuz, içiniz rahat değil. Ama yapmanız gereken başka şeyler var, boş duruyor değilsiniz.
Maddi açıdan sorun yoksa hem yapmanız gerekenlere odaklanmış olursunuz hem de kendinize, hobilerinize zaman ayırdığınız güzel bir süreç olur, güzel olur bence :)
Çok sıkılırsanız yaşadığınız yerde yarı zamanlı bir iş bakarsınız ama 1 sene için başka şehirde ev açmak boşa masraf olur.

Arkadaş konusunda bir şey diyemiyorum.
Dans kursunda, öyle neşeli bir ortamda bile hocam "soğukluğundan öleceksin, kanımı donduruyorsun" diyordu.
Kaynaşmaya zahmet etmek huyum değil.
Mesela ben spora gitsem "off ne uğraşacam bunlarla" moduna girip sporumu yapar çıkarım.
Dans ederken mecburen kaynaşıyorsun :KK48:
Okçuluk dışında, grup halinde yapılan aktivitelere de bakın. İlla ki kafanıza göre bir şey vardır.

Ya çok teşekkür ederim şöyle senin gibi birkaç yorum yapan oldu, anladınız niçin paniklediğimi ve içim rahatladı açıkçası, sonuçta hayatımızın her yılı başkası için bir şey üretmek zorunda değiliz. Ben bu 2 yıl çok şey yaptım bence azcık tatili ve kendimi geliştirmeye odaklanmayı hak ettim:) :KK200:

O yüzden sevgili olmasın dedim canım yaa, sonra işin içine hisler girer falan ben yine çeker giderim ama üzücü olur yani, kalp kırıklığı istemiyorum, kariyerime ket vurur. Bir yerleşik hayata geçeyim o zaman olur ama:)
Burada arkadaş kalalım ama duygusal bir bağımız olmasını da kabul etmezler. Adamı harcarlar valla yavrum :P Burası Türkiye welcome to cehennemmm yoyeyaaa

En sevdikleri şey ama ben zihniyetten bahsettim. Dediğin kriterleri kabul edip sülük olmayacak erkek sayısı bir elin parmak sayısını geçmez:p

Hahah o kötü ya.
Yapışma versiyonu da kötü veya da cinsel bir şeyler yaşıyorsun diye sana kötü kadın muamelesi yapan da, bunun bir ortası varsa talibim ona :D

Hahah o kötü ya.
Yapışma versiyonu da kötü veya da cinsel bir şeyler yaşıyorsun diye sana kötü kadın muamelesi yapan da, bunun bir ortası varsa talibim ona :KK70:
Öyle birisi varsa gönderin gölgesinde piknik yapalım kralımızın :P
Şaka falan bir yana gideceğin müite göre değişir bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X