Ben ortalık malı mıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla Türkiye o konuda daha ilerleyemedi malesef kafanıza göre çok zor bulursunuz oradaki erkeklerin amaç bellidir sohbet üzerine olmaz pek yani biz erkek arkadaşımla bir ara trol amaçlı çok takılmıştık uygulamaları kastediyorum tabi

Arkadaş edinmeye ne var ki ya edinilir herşey zamanla birde cana yakın biriyseniz, hele de dikkat çeken biriyseniz :)

İlla flört edeceksiniz diye birşey mi var? Ciddi olmasın diyorsunuz bir de. Ah ne hallere düştük ya

Kuzu tr de isin zor valla bide kucuk bir sehir diyosun.cookkk dikkatli olman lazım.artık heryer hanzo kaynıyor.senin istedigin seviyeli saygili duzenli iliski ama bu burda pek mumkun degil gibi.ama şansın yaver giderde bulursan ne mutlu.arkadaslar gibi bende kurs diyorum ozellikle dans tarihi yerleri gormek gezmek icin turlara katilabilirsin oralarda kaynasabilirsin ege ve civarlarda sahil ve doga kamplari oluyor oralara gidebilirsin..ayy benimde canım cekti simdi bi kamp olsa hayır demezdim

İnşallah istediğiniz gibi olur herşey psikologluk yapmaya karar verirseniz haberimiz olsun burdan çok müşteri çıkar size ben dahil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…