Ben ortalık malı mıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1-zamanla neresi olsa alışırsın o büyük bir dert değil bence çevre yaptıkça işler kolaylaşır

2-spor salonu en garanti arkadaş edinme yolu bence kurs falan kafa dengin çok bulamazsın zaten

2/1-1 sene 26 yaş için asla vakit kaybı değil kendini inanılmaz geliştirir kariyerine büyük katkıda bulunup aynı zamanda kafa dinlersin (canım kaldı resmen keşke bende 1 sene her şeye ara verebilsem)

3- sosyalleş şekerim spordu kafeydi bardı açıl yani kendiliğinden gelir zaten acele etme ama hakikaten üstüne atlayan çok olur

kapanış: yeni hayatında başarılar dilerim istediğin cevaptan başlayabilirsin

Evlenme teklifi mi? Sebişme teklifi olur en fazla, evlenen adam mı kaldı bu devirde

Selam, burcum yay benim
Bazen öylesi daha güzel geliyor zaten ama bazen de hep yolculuk modunda hissediyorum gerçi öyleyim de zaten şu gelecek ay uçak firmalarına harcayacağım paranın limiti yok ya
Eskişehirmiş sizin baktım, orası eğlencelidir diye duydum aslında ama öğrencisi çok falan:)
Maalesef değilim orada...
Dündür denedim, çok ısrarcı buldum apptekileri valla
Yavaş yavaş edinilir ya bence de dimi, o zamana kadar da apptekilerle falan muhabbet ederim kk ya takılırım

Kendi mesleğim nörobilimcilik, araştırmacılık
Psikoloji diplomam da var ama pek istemiyorum açıkçası danışmanlık veya psikologluk yapmak
Dolayısıyla araştırma için de doktorayı bitirmem lazım
Bizde hiç endüstride var mı nörobilim bilmiyorum açıkçası
Üniversitelerde var ama onlar için de doktora diploması lazım işte

Aman deyim evlilik falan en son öyle işlere kalkışıp ben burada kalıcam moduna geçtiğimde, en son yaşadığım ülkedeydim kendime gelince napıyordum diye etrafta koşturdum panikten

O da doğru aslında kimden ne çıkacağı belli olmuyor. Ummadığın insanlarla yakınlaşıyorsun veya bir anda kopuyorsun. Geçen sefer TR deyken çok kaçmıştım flört etmekten, diyordum birine bağlanırım falan şimdi kaçıp gidemem.

Bugün tanışma kahvesi, yarın damat kahvesi.

Yok ben evlenmem kolay kolay.

Niye kız negzel evleneceksin bebe pırtlatacaksın işte.

Dikkat et de çok tanıdıklarına denk gelme ashfha

Görmeyeli baya değişmiş ortam

Eve yakın havacılık okulu var artık düşenleri sen düşün ben üniformaları gördükçe şey oluyorum

Peki spor salonunda öyle selam versem konuşmaya girsem olur mu

Çünkü bir arkadaş da spor salonunda olmaz herkes sporunu yapıp çıkıyor dedi, ben kuduruk ille kaynaşıcam insanlarla

Ben de yine boş durmamak adına programlama becerilerimi geliştirmeyi düşünüyorum doktorada çok lazım olacak

Ahahah çok şekersiniz son cümlenizle:)

Evlenme teklifi mi? Sebişme teklifi olur en fazla, evlenen adam mı kaldı bu devirde
Kız öyle deme Türkiyeyi bi benimse sen hele görürsün her telden çalan var sebişmede teklif edeer evlenme de sen hep ilk teklifi seç tabi şimdilik ikincisi gün gelir olur sikmayalim şimdi seni

Görmeyeli baya değişmiş ortam

Eve yakın havacılık okulu var artık düşenleri sen düşün ben üniformaları gördükçe şey oluyorum
Ahaha ya tinderdakiler fazla direkt, ben sevmedim hiç tinderı. Tamam amaç belli ama insan iki laf eder, bunlar direkt are you sex diye geliyorlardı

Happn ve okcupid var bak bir de. Onlar daha naif daha cici Happn'da belli bir menzil içinde karşılaştığın, yakınından geçen insanları gösteriyor o yüzden güzel oluyor. Okcupid daha da minnoş, daha matchmaking temelli. Ama appten tanıştığın adamlara da güven bir yere kadar

Kardeş bunun daha şey versiyonu bumbledı ama orada da başıma gelenler malum, olanları biliyorsun adı-lazım-değille
O yüzden applere toptan kılım ben
Happn denemedim ama okcupid denedim, sıkılmıştım
Tipler daha kötüydü bir de

Bumble bizde yok, o batının ahlaksızlığı olduğu için almıyoruz

Applere kılım deyip şahı olan tinderı yüklemen şahane çelişki ahdhah ama insan bi umut diyor di mi

Bumble bizde yok, o batının ahlaksızlığı olduğu için almıyoruz

Applere kılım deyip şahı olan tinderı yüklemen şahane çelişki ahdhah ama insan bi umut diyor di mi

Kendi içimde gel-gitler yaşıyorum akajsakajskajs

Ya napayım? Kuruyayım mı 1 sene

Bu arada şaka bir yana nereden ne çıkacağı hiççç belli olmuyor.

Birkaç sene önce bir arkadaşım kendisine pro üyelik gelsin diye benim telefonuma bir dating apii yüklemişti, profil falan yapmış bir de. Silmek için elime aldım baktım birisi mesaj atmış. Yanıtladım konuşmaya başladık derken bayağı iyi arkadaş olduk, 3 senedir yakın arkadaşım. Üstelik onun hobisine katıldım ben de ve yepyeni bir arkadaş grubum oldu. Cidden değişik kafalar

Yaa arkadaş da olur tamam mesela frekanslar uyuşmasın ama beni arkadaşlarına tanıştırsın çocuğu boşver sonra ahajshajahs
İrkek mi bu

Yaa arkadaş da olur tamam mesela frekanslar uyuşmasın ama beni arkadaşlarına tanıştırsın çocuğu boşver sonra ahajshajahs
İrkek mi bu
Erkek tabii, dating appinde kadınlarla mı matchleşeyim ahdhaf

Bilemiyorum en son verdiğim 2 aylık aralıkta ölücem sandım ölücek gibiydim bilemiyorum
Artık ben de düzenli sebişme istiyorum hayatımda
Hepimize bir düzen lazım kardeş

Bilemiyorum en son verdiğim 2 aylık aralıkta ölücem sandım ölücek gibiydim bilemiyorum
Artık ben de düzenli sebişme istiyorum hayatımda
Ay o en sonki aşk adamına ne oldu yaa. Nasıl kıydın bıraktın onu oracıklarda. Bu aşkı nasıl yıktın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…