Ben ortalık malı mıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bölümleriniz çok güzel aslında çalışmak isterseniz psikoloji alanında iş bulmak kola gibi
Ama nörobilim daha spesifik bir alan araştımak lazım endüstri alnında illaki iş alanınız vardır, bu kadar donanimliyken bunları degerlendirmemek yazık olmaz mı

Sizin yaş grubu ne bılmıyorum ama çevremdeki insanların çoğu yanı benım arkadaslarım istedıgınız tarz ilişkiler yaşıyor birbirinin üstünü de kim atmıyor.
Bence spor salonu iyi fikir.
Kendiniz gibi olmanız yeterli

Ben de bu kadar ilerlemişken harcamak istemem ama doktora şart işe girebilmek için :/
Sırf yüksek lisansla pek bir işe yaramıyor nörobilim diplomam, klinik psikolog olarak saydırıp öyle bir şey yapabilme şansım varmış ancak psikologluk da beni sarmıyor
Ayrıca teşekkür ederim, inşallah güzel bir yerde doktoraya başlarım da 2020de

Yurt dışında benim de yaşıyorlardı ama Türkiyede nasıl ilerleteceğime dair bir fikrim yok işi
Yani "ya benimsin ya kara toprağın" moduna da girmesin ama sevişiyoruz diye "vay bilmem ne" de demesin.
Düzgün olsun ya saygılı olsun...

Hayır ya anlatıldıgı gıbı degıl cevremde o kadar çok var ki bazıları söylemeyi tercıh etmıyor ya da saklanıyor

Maddi kaygilarin yoksa bu süreçte dinlen, yoga yap, hem güzel şeyler ye hem de kilo ver. :) Evet işin kariyerin için bir şeyler yap ama kendin için de üretken ol. Genis dusun. Mesela dikiş dikmeyi öğrenmek veya atıyorum aikido ğrenmek gibi. Hatta ikisini de öğren.

Hayır ya anlatıldıgı gıbı degıl cevremde o kadar çok var ki bazıları söylemeyi tercıh etmıyor ya da saklanıyor

Sen de küçük bir yerde mi yaşıyorsun peki?
Büyük şehir olsa daha rahat olurdu gibime geliyor ama belki dediğin gibi ben bilmiyorum.

Maddi olarak rahatım bu yıl, evet.
Bünyemiz çalışmaya, koşturmaya programlanmış sanırım iki durup hayatın tadını çıkarınca bi' suçluluk hissi:)

Sen de küçük bir yerde mi yaşıyorsun peki?
Büyük şehir olsa daha rahat olurdu gibime geliyor ama belki dediğin gibi ben bilmiyorum.
Ya arkadasşlarıyla yaşıyor çoğu böyle ilişkileri sorun olur diye saklıyorlar.Bir de ünideyiz ünide her tipten insan var

Ya arkadasşlarıyla yaşıyor çoğu böyle ilişkileri sorun olur diye saklıyorlar.Bir de ünideyiz ünide her tipten insan var

Aa ondan işte, üniversiteye gidiyor olsam arkadaş/flört edinmek ikisi de kolay olurdu ama şu an ne çalışıyorum ne üniversiteye gidiyorum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…