Ben özlem dolu halayımmm

kayra66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
733
563
73
Almanya
Evet özlem dolu bugün onun doğum günü, ama göremiyorum, annesi izin vermiyor 10 senedir
15,yaşına girdi bursada yaşıyor anneannesinin yaninda,(şunu belirtiyim ayrılma sebebi aldatma ex gelinimizde eski erkek arkadaşıyla evlendi ,çocukları var ilişkisini kesmemis hiç,, takip sonuçu ayrıldılar annesinin benimle hiç bir sorunu yoktu) çok ama çok özledim kokusunu o kar içime çekmisimki hala hissedebiliyorum hemcinslerime sesleniyorum sizler ayrıla bilirsiniz ama cocuklari, da Bizden ayırmayın

Kıyamam ya ,yeğenini bu kadar sene görmeyip özlemle anan bir hala hiç görmemiştim,3 sene sonra bireysel karar verdiği zaman sizinle görüşür belki

Babası çocuğuyla görüşmüyor mu? O arada siz de görüşseniz?

Yegenimi birak 10 sene gormeyi 10 gun gormesem delice ozluyorum.
Ne cur'etle gostermez!!
Kadinin aldattigindan emin misiniz? Tam anlayamadim orayi..

Ben de oyle kadinlara sinir oluyorum. Siz, birinin aklinca hayatindan cikardigi bir gorumcesiniz. Eski esi, gecmisi guya...
Insanlar kocasindan bosaniyor da cocuklarini en yakin akrabalarindan hangi hakla ayiriyor anlamiyorum. Yegeninizi gormek en dogal hakkiniz. Yegeninizin annesinin yaptigi insanliga sigmaz bence.
Peki cocugun babasi gormuyor mu cocugunu?

E="aclya, post: 43043359, member: 73766"]Kıyamam ya ,yeğenini bu kadar sene görmeyip özlemle anan bir hala hiç görmemiştim,3 sene sonra bireysel karar verdiği zaman sizinle görüşür belki[/QUOTE]
Böyle özel günlerde,özlem dahada artıyor bende 18 yaşını bekliyorum özlem sona erer insallah

Kuzularım..
O kadar bağlı gibi görünmem aslında, ama kokuları içime çektikçe çekesim gelir.
Görememek çok zor olmalı...

"sevde_, post: 43043454, member: 273059"]Ben de oyle kadinlara sinir oluyorum. Siz, birinin aklinca hayatindan cikardigi bir gorumcesiniz. Eski esi, gecmisi guya...
Insanlar kocasindan bosaniyor da cocuklarini en yakin akrabalarindan hangi hakla ayiriyor anlamiyorum. Yegeninizi gormek en dogal hakkiniz. Yegeninizin annesinin yaptigi insanliga sigmaz bence.
Peki cocugun babasi gormuyor mu cocugunu?[/QUOTE]
Avukatı aracaligi ile,kaçırır diye

Bilgece, hanim kardeşim dedektif tarafından kanıtlandı biz yurt dışında yaşıyoruz, bu her iki ayda Tr giderdi annemi özlüyorum diye ama ona gidiyormuş ( oğlan kardeşimin durumu ,iyiydi para sorunn degildi) karşına çok güveniyordu

ee mahkemeye veerseniz bize göstermiyor diye bunca zamana kadar vermişsinizdir belki ama

abınız ya da kardesınız cocugu goruyormu?

sıze yasal olarak gostermek zorunda degıller yasal olarak , insanı olarak bilemem
siz neler yaptınız görmek için?

ilginç ve üzücü... gerçekten
cocuktan anne baba esıt oranda sorumlu
aıle buyuklerıne yasal olarak surec yojk
velev velayet bende sende halasısın ben sana verdım cocugu 2 saatlıgıne gerı getırmezsen
bende sucluyum cunku ben sana neden teslım ettım hemen anneye kamu davası acılıyor cocugun haklarını ve fızıken koruyamadıgın ıcın . ondan sonra kayıp ılanıyla cocuk aranıyor
malesef dıyemıyorum yasalar bence suanda olagan nereden bılebılırız herkesın ıyı nıyetlı oldugunu

Kanuni boyutunu arkadaş yazmış zaten de siz artık çocuk sizinle görüşmek istiyorsa görüşebilirsiniz.Yeğene bu kadar düşkünlüğü de ben anlamıyorum kan mı çekiyor acaba yeğenim olmadığı için anlamıyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…