abiniz/kardeşiniz asıl problemli ben olsam ben de beni aldatan adamın ailesine çocuğu göstermezdim... size bunu yaşatan ex gelininiz değil yaşamanıza sebep olan, kardeşiniz...
karakterine ailesine sahip çıksaydı, görürdünüz
Dün bayağı dugyusaldim, doğum günü olduğu için, mahkeme kararı sadece babasıyla avukat yanında görüşüyor sade ona izin var, kardeşim evlenmed halen, kardeşim, hem canından ,hem malindan oldu
gelin herseyi planlamış ,konu çok uzun bunu geline çevirmek istemiyorum,
ben sadece ayrılanlar nolur sizde aýriliyorsunuz ama yigenlerimizden ayırmayın bizi Teyze leri ,hala lari ben ona olan özlemimi dile getirmek istedim , meleğimi çok seviyordum, Rabbim o zamana siğdirmış sevgimi ona hasret gidecekmişim, arkadaşlar bana şaşardı, bizde Halayıź senin kadar düşkün değiliz derdi,
samimi arkadaşlarımın,çocukları bana hala derler, TR yaşamıyorum sade yaz tatilde geliyorum, başka şehirdeyiz görmeyı, denedim ,kaçkere gittim göremedim ,ama sade resimden taniyorum
hepinize çok teşekkür ediyorum, arkadaşlar , beni yanlız birakmadiğiniz için
Evet özlem dolu bugün onun doğum günü, ama göremiyorum, annesi izin vermiyor 10 senedir
15,yaşına girdi bursada yaşıyor anneannesinin yaninda,(şunu belirtiyim ayrılma sebebi aldatma ex gelinimizde eski erkek arkadaşıyla evlendi ,çocukları var ilişkisini kesmemis hiç,, takip sonuçu ayrıldılar annesinin benimle hiç bir sorunu yoktu) çok ama çok özledim kokusunu o kar içime çekmisimki hala hissedebiliyorum hemcinslerime sesleniyorum sizler ayrıla bilirsiniz ama cocuklari, da Bizden ayırmayın
yasal olarak baba harıc kımsenın gorme yetkısı yok mahkeme yoluyla halledemezler yanı bu sorunu
Allah sabır versin
Yeğen nasıl sevilir bilirim, bambaşkadır yeri
Ayrılan hanımlar bazı detayları kaçırıyorlar
O çocuklara akraba lazım, hala da lazım, amca da lazım, dede, nine de lazım
Akraba, aile bağı kuvvettir çocuk için, dayanabileceği yerdir
Annem boşandıktan sonra bizi de görüştürmedi baba tarafı akrabalarımızla
Babam öldükten sonra eşyalarının içinde buldum amcamın telefonunu, başka bir şehirde yaşıyormuş, gittim görmeye, bi sarıldım ahhh babam gibi kokuyor. Ama araya girmiş 25 yıl, tabiki ayrılmamış gibi olmuyor, mesafeler kapanmıyor. Ben de kardeşlerimde, annemiz öldükten sonra tamamen ailesiz kaldık. Belki zamanında görüşülseydi böyle olmazdı, eşimin kocaman bir ailesi var ama beni isteyecekleri bir büyük yoktu, kapısını çalıp biz geldik diyeceğimiz bir aile büyüğü yok benim tarafımdan. Annemin akrabaları da çok sorumsuz, teyze anne yarısı derler, bizim ki yılda bir ancak ses verir. Off çok içim dolmuş =( Rabbim sabır versin, inşallah bir gün kavuşursunuz, sarılırsınız.
halasınız annesı ızın vermıyor ne demek....çok ıstıyor musunuz görusmek...o halde dava acın...şahsı munasebetın tesısı davası..mahkeme kararıyla mecbur gösterecek
Canim ne guzel bir HALAsin sen
Benim de 2 cocugum var.
Biri 10ağır basi9 yasinda.
Biz evliykenden tutundahalaciklari vma asamasindan sonra,
Yegenlerini aramayan, 2 tane halaciklari var.
Bu cocuklar oldu mu? Kaldi mi? Sormazlar bile.
Hadi benle alakan yok, o cocuklar senin kardesinin cocugu, Insan merak etmez mi?
Ama nerdeeeee??
Ne mutlu ki sen; insanliktan nasibinj almissin.
Insallah yegenin resit olunca gelir, bulur seni.
Auk atla çok uğraştık avukatlar sadece paralarını aldılar pes ettik, sadece baba görüyor ,
dişli bır avukata denk gelememıssınız ben olsam peşini bırakmazdım....
bu arada sosyal medya vs ulaşın bır sekılde derım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?