hala hem ana hem babadır :)evet halaların hakkı çok yeniyor, teyzelere anne yarısı deniyor, halalar da anne ile olan gelin-görümce ilişkisindeki sorunlar yüzünden sevgisi yeğen ile bağı azımsanıyor.
çocuklar tek annenin ya da anne tarafının değil, allah herkese vicdan versin.
canı sağ olsun size de allah sabır versin, çok üzüldüm.
ben her gece yeğenimin sırtına konulan bezle uyuyorum. hep diyorum yeğen böyleyse evlat nasıldır diye.
abim canımdı, anne babadan önce en sevdiğimdi ama meğer ben abimi sevmemişim. :)) yeğen sevgisi başkaymış...
ne bileyim ona olan sevgimi ifade edemem ki...
yasal olarak baba harıc kımsenın gorme yetkısı yok mahkeme yoluyla halledemezler yanı bu sorunu
görümcenle ilgili sıkıntın mı varAllah Allah yeğenlerini bu kadar sevenler herhalde kendi evladı olmayanlar.. kendi evladı olunca yeğenin pabucu dama:)) yeğenini bu kadar seven görümceler yeğeninizin annesini de sevin olur mu o zaman yeğeniniz sizi daha çok sevecek
Evet özlem dolu bugün onun doğum günü, ama göremiyorum, annesi izin vermiyor 10 senedir
15,yaşına girdi bursada yaşıyor anneannesinin yaninda,(şunu belirtiyim ayrılma sebebi aldatma ex gelinimizde eski erkek arkadaşıyla evlendi ,çocukları var ilişkisini kesmemis hiç,, takip sonuçu ayrıldılar annesinin benimle hiç bir sorunu yoktu) çok ama çok özledim kokusunu o kar içime çekmisimki hala hissedebiliyorum hemcinslerime sesleniyorum sizler ayrıla bilirsiniz ama cocuklari, da Bizden ayırmayın
siteminden evet :) her şey gönlünce olsun inş :)Çok belli oldu dimi
benım boyle bır mevzum olmustu mahkemede hakım oyle bır hakları yok dedı baba gorurse gorur demıslerdı bosanırkenVar cute
Hala değil de nine dedelerin var kulağında bulunsun
Seni o kadar iyi anlıyorum kiEvet özlem dolu bugün onun doğum günü, ama göremiyorum, annesi izin vermiyor 10 senedir
15,yaşına girdi bursada yaşıyor anneannesinin yaninda,(şunu belirtiyim ayrılma sebebi aldatma ex gelinimizde eski erkek arkadaşıyla evlendi ,çocukları var ilişkisini kesmemis hiç,, takip sonuçu ayrıldılar annesinin benimle hiç bir sorunu yoktu) çok ama çok özledim kokusunu o kar içime çekmisimki hala hissedebiliyorum hemcinslerime sesleniyorum sizler ayrıla bilirsiniz ama cocuklari, da Bizden ayırmayın
benım boyle bır mevzum olmustu mahkemede hakım oyle bır hakları yok dedı baba gorurse gorur demıslerdı bosanırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?