Ben özlem dolu halayımmm

çocuğun sosyal platformlarda hiç hesabı yokmu ordan ulaşsanız önce, sonrasındada bir görüşme ayarlasanız belki oda sizlerle görüşmek tanışmak istiyordur.

Evelenene kadar hergün gördüğüm yeğenimi evlendikten sonra ancak haftada bir görüyorum çalıştığım için.O bile nasıl koyuyor.Yeğen sevgisi başkadır bunu ancak sahip olan anlar Allah yardımcınız olsun belki yetişkin bir yaşa geldiğinde kendisi size ulaşır bir şekilde

evet halaların hakkı çok yeniyor, teyzelere anne yarısı deniyor, halalar da anne ile olan gelin-görümce ilişkisindeki sorunlar yüzünden sevgisi yeğen ile bağı azımsanıyor.
çocuklar tek annenin ya da anne tarafının değil, allah herkese vicdan versin.
canı sağ olsun size de allah sabır versin, çok üzüldüm.

hala hem ana hem babadır :)

keşke benım görumcem olsaydın sen yaaa ben nerdeyse 5 aydır surda yatıyorum hamıleyım bısaat uzaklıkta ve bı kere arayıp bı ıhtıyacın var mı dememıstır tuvalete zor kalkıorum o kadar zor durumdayız ne yaptın desen bişey yok 5 yıldır evlıyım geldıgımden berı bızi okutmadılar senın kocanı okuttular bız okuyabılsek senın gıbı maaşımız olurdu senın kocan yuzunden bız cok ezıldık dıyıp duruyo

ben her gece yeğenimin sırtına konulan bezle uyuyorum. hep diyorum yeğen böyleyse evlat nasıldır diye.

abim canımdı, anne babadan önce en sevdiğimdi ama meğer ben abimi sevmemişim. :)) yeğen sevgisi başkaymış...

ne bileyim ona olan sevgimi ifade edemem ki...

Allah Allah yeğenlerini bu kadar sevenler herhalde kendi evladı olmayanlar.. kendi evladı olunca yeğenin pabucu dama:)) yeğenini bu kadar seven görümceler yeğeninizin annesini de sevin olur mu o zaman yeğeniniz sizi daha çok sevecek

arkadaşım ne güzel yazmışsın yeğen sevgisini tatmayanlar anlayamaz bu duyguyu

çok duygulandım 5 yaşında en tatlı zamanda ayrılmışsınız

çocuğu göstermeyip üstüne çocuğa halandan hayır yok.arayıp sormuyor derler beklerim bu insanlardan.

Babası istese görürdü, size de gösterirdi bence..
En kolay iş evlendin olmadı boşan, çocuğu da kadınlara bırak. Allah böylelerini baba yapmasın asıl.
Eşten boşanılır ama evlattan boşanılmaz.

Var cute

Hala değil de nine dedelerin var kulağında bulunsun
benım boyle bır mevzum olmustu mahkemede hakım oyle bır hakları yok dedı baba gorurse gorur demıslerdı bosanırken

Seni o kadar iyi anlıyorum ki
Yigeerimi öyle severim ki kendi çocuğum olsa bu kadar severdim herhalde
Çocukları koz olarak kullanmak yaptıkları en büyük cahillik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…