Ben özlem dolu halayımmm

Dava açarlarsa var

boşanma davasında olmaz ama şimdi dava açabilirler
hıc sanmıyorum ya gercekten oyle bı yasamı var
bızımde soz konsu olabılecegını yanı bır kere dede laf arasında taleple degıl gormeye hakları oldugunu soyledı bızde avukata fılan sorduk amcasıda avukatın hakımdı yok onların cocuk gorus gunlerı ınsanıyete baglı demıstı

Ayrilan ciftler cocuklari ailelerden neden saklar hicc anlamiyorum
Eski gelininize hic ulasmaya calistinizmi ?
Konusaniz cocuklari görmek istediginizi söyleseniz izin vermezmi ?

Ayrilan ciftler cocuklari ailelerden neden saklar hicc anlamiyorum
Eski gelininize hic ulasmaya calistinizmi ?
Konusaniz cocuklari görmek istediginizi söyleseniz izin vermezmi ?

Evet çalıştım senelerce, araya kişileri de koduk,ama malesef Nuh diyor, Peygamber demiyor

Acaba çocuğun size karşı yaklaşımıda sizin gibi mi ? Belkide annesi karışmasa bile çocuğun içindede size karşı bi bağ yoktur..
Her şeyi geçtim babasıylada mı görüşmüyor bu çocuk ? Babasıyla görüştüğü bi sırada sizde gidin yanlarına..
Ha yok babasıylada görüşmüyorsa demek ki çocukta istemiyor.. Çünkü 15 yaş o kadarda küçük değil. Babasını görmek istese değil annesi bütün dünya bir araya gelse engel olamaz yani..

çocuğum yok ama çocuğum olursa inşallah yeğenlerimin sevgisi de azalmaz, tabi ki en çok evladımı severim ama yeğenlerimin yeri değişmez. insan bebekliğini gördüğü komşu çocuğunu bile sevip unutmuyor...
görümceler tabi ki geline önyargılı olmasın ama bazı gelinler de kocası ana baba kardeşle bağlarını kessin azaltsın istiyor.
herkes birbirine anlayış gösterse hiç sorun çıkmaz ama illa ki bir taraf suistimal edecek, kullanacak, sadece alacak hiç vermeyecek. dünyanın düzeni bu ne yazık ki :/

bende halayım kuzucuğumu göremediğimi düşündüm bian baya büyükmüş yanına gelebilir yada araayabilir annesi dolduruyomuki

Dün bayağı dugyusaldim, doğum günü olduğu için, mahkeme kararı sadece babasıyla avukat yanında görüşüyor sade ona izin var, kardeşim evlenmed halen, kardeşim, hem canından ,hem malindan oldu
gelin herseyi planlamış ,konu çok uzun bunu geline çevirmek istemiyorum,

ben sadece ayrılanlar nolur sizde aýriliyorsunuz ama yigenlerimizden ayırmayın bizi Teyze leri ,hala lari ben ona olan özlemimi dile getirmek istedim , meleğimi çok seviyordum, Rabbim o zamana siğdirmış sevgimi ona hasret gidecekmişim, arkadaşlar bana şaşardı, bizde Halayıź senin kadar düşkün değiliz derdi,

samimi arkadaşlarımın,çocukları bana hala derler, TR yaşamıyorum sade yaz tatilde geliyorum, başka şehirdeyiz görmeyı, denedim ,kaçkere gittim göremedim ,ama sade resimden taniyorum

hepinize çok teşekkür ediyorum, arkadaşlar , beni yanlız birakmadiğiniz için

facesi kesin vardir.ordan da olsa iletisimde olun. resit olmasina 3 yili var

bende halayım yeğenim daha 3 aylık , kardeşimler, gelinin ailesiyle karşılıklı oturuyor, onla her gün görüyo çatkapı evdeler, kardeşimle araları bozuldu şimdi kardeşim demiş bu kadar çok gelmesinler gelinde bana dedi abla sizinkilerde siz de gelmeyin benim ailemi istemiyor ben de onun ailesini istemiyorum diye, zaten uzakta en son bayramda gördüm, çocukta kavgaları hissediyo tabi fotolarda hep durgun gülmüyo neşesi gitmiş, gelin hanım bilerek üzülelim diye hep üzgün fotolarını atıyo çocuğum olsa bu kadar severdim ama artık uzun bir süre sadece fotolardan görücez, annemlerede anlattım durumu çok üzüldüler. çocuk olduktan sonra böyle severken uzaklaştırmalarına çok üzülüyorum (

Rabbim en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah...

Allah yardimciniz olsun. Cok zor. Hem halayim hem de anne. Ikisi de evladim benim. Ne yazik ki bizimkiler de bosanmak uzere ve gelin hanim cocugu daha simdiden sakliyr gostermiyr. Bayram da bile sehir disina kacirdi cocugu. Abimi de mahvetti. Abim istedi ayrilmayi, baya sorunlar olmus. Kadin sadece para kaynagi olarak goruyr abimi. Allahim insallah ayni aciyi bize de yasatmaz. Daha 3 yasinda kuzum. Kara balım. Oglumla da cok iyi anlasip oynuyorlar. "Abim geliyorum" diyr ogluma canim yigenim. Gulusu ömre bedel kuzumun. Gozlerim doldu yine ;(

Allah kotu insanlardan herkesi korusun. Cidden bizleri de kotu gormesinler. Biz ne zaman isterse o zaman gideridk evine. 7ay gitmemisligimiz var. Hadi gelin deyip, daha yoldayken arayip gelmeyin geri dönun demisligi bile var. Yani biz sevdik gelini de. Ama olmayinca olmuyor ne yazik ki.

gelininizin bu kadar katı olmasının altında kesin güçlü sebepler vardır. ondanda dinlemek lazım olayı. belki boşanma aşamasında çok yıpratılmıştır aile tarafından. durduk yere kimse çocuğunu bu şekilde gizlemez.

bence sizde yeğen sevgisini çok abartmayın derim yani. yıllardır görmemişsiniz insan alışırdı heralde yokluğuna.

P

Paslaşmiştım ön siralarda,,o kendini sağlama almak için çocuk yapmış kardeşim guneniyordu aldığı evleri kardeşlerin üzerine yapmış çocuguna sermaye olarak görmüş, nasıl olsa nafaka ödeniyor,kandırilan damat lar varya işte öğle ,
kimi yürekten,kimi yalanciktan, zorda olsa ister istemez alisiyorsun

Var canım bu konuda yüksek lisans tezi hazırlıyordum

Kaç tane örnek olay gördüğümün ise sayısını bile hatırlamıyorum

Eskiden Yargıtay uygulama ile bu durumu kabul etmişti 2002 değişikliği ile yasaya da girdi

abiniz/kardeşiniz asıl problemli ben olsam ben de beni aldatan adamın ailesine çocuğu göstermezdim... size bunu yaşatan ex gelininiz değil yaşamanıza sebep olan kardeşiniz...
karakterine ailesine sahip çıksaydı, görürdünüz

abiniz/kardeşiniz asıl problemli ben olsam ben de beni aldatan adamın ailesine çocuğu göstermezdim... size bunu yaşatan ex gelininiz değil yaşamanıza sebep olan, kardeşiniz...
karakterine ailesine sahip çıksaydı, görürdünüz

siz yanlış anlamışsınız aldatan gelin hanım yani hem suçlu hem güçlü cinsinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…