hıc sanmıyorum ya gercekten oyle bı yasamı varDava açarlarsa var
boşanma davasında olmaz ama şimdi dava açabilirler
Ayrilan ciftler cocuklari ailelerden neden saklar hicc anlamiyorum
Eski gelininize hic ulasmaya calistinizmi ?
Konusaniz cocuklari görmek istediginizi söyleseniz izin vermezmi ?
çocuğu göstermeyip üstüne çocuğa halandan hayır yok.arayıp sormuyor derler beklerim bu insanlardan.
Allah Allah yeğenlerini bu kadar sevenler herhalde kendi evladı olmayanlar.. kendi evladı olunca yeğenin pabucu dama:)) yeğenini bu kadar seven görümceler yeğeninizin annesini de sevin olur mu o zaman yeğeniniz sizi daha çok sevecek
Pgelininizin bu kadar katı olmasının altında kesin güçlü sebepler vardır. ondanda dinlemek lazım olayı. belki boşanma aşamasında çok yıpratılmıştır aile tarafından. durduk yere kimse çocuğunu bu şekilde gizlemez.
bence sizde yeğen sevgisini çok abartmayın derim yani. yıllardır görmemişsiniz insan alışırdı heralde yokluğuna.
gelininizin bu kadar katı olmasının altında kesin güçlü sebepler vardır. ondanda dinlemek lazım olayı. belki boşanma aşamasında çok yıpratılmıştır aile tarafından. durduk yere kimse çocuğunu bu şekilde gizlemez.
gelininizin bu kadar katı olmasının altında kesin güçlü sebepler vardır. ondanda dinlemek lazım olayı. belki boşanma aşamasında çok yıpratılmıştır aile tarafından. durduk yere kimse çocuğunu bu şekilde gizlemez.
bence sizde yeğen sevgisini çok abartmayın derim yani. yıllardır görmemişsiniz insan alışırdı heralde yokluğuna.
hıc sanmıyorum ya gercekten oyle bı yasamı var
bızımde soz konsu olabılecegını yanı bır kere dede laf arasında taleple degıl gormeye hakları oldugunu soyledı bızde avukata fılan sorduk amcasıda avukatın hakımdı yok onların cocuk gorus gunlerı ınsanıyete baglı demıstı
Evet özlem dolu bugün onun doğum günü, ama göremiyorum, annesi izin vermiyor 10 senedir
15,yaşına girdi bursada yaşıyor anneannesinin yaninda,(şunu belirtiyim ayrılma sebebi aldatma ex gelinimizde eski erkek arkadaşıyla evlendi ,çocukları var ilişkisini kesmemis hiç,, takip sonuçu ayrıldılar annesinin benimle hiç bir sorunu yoktu) çok ama çok özledim kokusunu o kar içime çekmisimki hala hissedebiliyorum hemcinslerime sesleniyorum sizler ayrıla bilirsiniz ama cocuklari, da Bizden ayırmayın
Evet özlem dolu bugün onun doğum günü, ama göremiyorum, annesi izin vermiyor 10 senedir
15,yaşına girdi bursada yaşıyor anneannesinin yaninda,(şunu belirtiyim ayrılma sebebi aldatma ex gelinimizde eski erkek arkadaşıyla evlendi ,çocukları var ilişkisini kesmemis hiç,, takip sonuçu ayrıldılar annesinin benimle hiç bir sorunu yoktu) çok ama çok özledim kokusunu o kar içime çekmisimki hala hissedebiliyorum hemcinslerime sesleniyorum sizler ayrıla bilirsiniz ama cocuklari, da Bizden ayırmayın
siz yanlış anlamışsınız aldatan gelin hanım yani hem suçlu hem güçlü cinsindenabiniz/kardeşiniz asıl problemli ben olsam ben de beni aldatan adamın ailesine çocuğu göstermezdim... size bunu yaşatan ex gelininiz değil yaşamanıza sebep olan, kardeşiniz...
karakterine ailesine sahip çıksaydı, görürdünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?