- Konu Sahibi menekse_16
-
öküz, bildiğin öküz..
Ay süper yazmışsınız...Yazınıza şöyle bir başlık buldum....'Hürrem Sultan Taktikleri' :))
öküzmüüüüü.....ayol bu basbayağı öküzlerin efendisi...
benim eşim aynı değişmez o güzel yemekler yesin diye uğraştım kaç çeşit hazırladım zorlandım da daha doğrusu açıktım ezana az kala.işten geldi oyun başına.ben orda uğraşırım yardım eden mi var.nefes alamıycak duruma geldim bünyem zayıf benim.niye yardım etmiyorsun bana dedim yanımda oynuyo.sen misin bunu diyen öle böyle değil üstüm yırtıldı dayak yemekten.amcamları aradım gelicek yeter boşanıcam.ne beceriksizliğim kaldı ne mallığım okumuş da cahilliğim oruçluydum bi de.Allah biliyo kimseye beddua etmiycem ama rabbim ıslah etsin.
benim eşim aynı değişmez o güzel yemekler yesin diye uğraştım kaç çeşit hazırladım zorlandım da daha doğrusu açıktım ezana az kala.işten geldi oyun başına.ben orda uğraşırım yardım eden mi var.nefes alamıycak duruma geldim bünyem zayıf benim.niye yardım etmiyorsun bana dedim yanımda oynuyo.sen misin bunu diyen öle böyle değil üstüm yırtıldı dayak yemekten.amcamları aradım gelicek yeter boşanıcam.ne beceriksizliğim kaldı ne mallığım okumuş da cahilliğim oruçluydum bi de.Allah biliyo kimseye beddua etmiycem ama rabbim ıslah etsin.
canım bugün mü oldu.hem de oruçlu mu dayak yedingünahı çok büyük.. boşanmak konusunda iyice emin oldun . vur tekmayi arkana da bakma canım. bu hayattan daha güzel bir hayatın olur eminim
ben özürdileyecek bir şey yapmadım.ne ağzımdan kötü bir söz ne hakaret çıktı.hep büyüklük bende kaldı ne hale geldim yeter artık. o beni döverken yardım edin diye çığlıklarımı ben biliyorum artık dönüşü yok dudağımı patlattı öküz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?