• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben pismiyim ki :(

canım o arkadasın kokuyodur emin ol! temizlik imandan gelir ben hergün yıkanıyorum hergün çorabımı çamaşırlarımı o gün giydiğim pijama dahil atıyorum kirli torbasına. hergün vucut parfümümü sürüyorum roll onumu suruyorum banyo sonrası. en son normal parfümümüde sıkıp öyle çıkıyorum. kokma şansım sıfır yok imkansıx. bu arada bende anormal terlerim aşırı aşırı ama hiç kokmuyorum yukarda saydıklarımdan dolayı.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kuaföre para verdi just yikanir mi hic:1:
Ben topuz yaptirmistim da 3 ay yikamamistim sacimi o kadar para verdim boşa mi gitsin.:19:
Ter önleyiciler çok zararli kullanmayin diyor doktorlar .:26:

iyi de tam çappo işi ya :9:

iyi seninki de böceklenmemiş :37:

ter önleyicilerin zararlı olması da doğal sonuçta terlemek de vücudun nefes almasına yardımcı olan doğal bir süreç :26:

bende çok terlerim. kk'da öğrenmiştim. duş aldıktan sonra karbonat sürmeye başladım koltuk altıma. oh miss.
terliyorum ama koku yok. ayaklarımı da aynı şekilde haftada bir karbonatlı su da dinlendiriyorum.

5gün aynı çorabı giymekte ayrı bir fantaziymiş:53:

Ben de terlemem hic. Yazin bile kol altlarimin islandigi cook nadirdir. Fakat buna ragmen 5 gun ayni kiyafet arkadasiniz abarmis yani. Sirf terledigi icin degismez ki kiyafet disari cikiyoruz sokagin tozu yeter.

Bu arada terleyemedigimi soylemistim ya ben hasta falan oldugumda bir ter atayim da iyileseyim durumum olamiyor hic. Elektrikli battaniye arti kac kat battaniye banamisin demiyor. Dua et ki terleyebiliyorsun...

Ben de sizin grubunuzdayım...
Cildim ve saçlarım çok yağlı...
Ve saçlarımı gün aşırı yıkamak zorunda kalıyorum..
Aslında doktorlar bunu önermiyor ama mecburum çok kötü görünüyorlar maalesef:50:
Ama vücut temizliği konusunda sizin kadar dertli değilim, terim kokmaz çok şükür.
Fakat bir gün giydiğim çorabı diğer gün giymem; direkt kirliye:8:
Eve gelince de kıyafetlerimi muhakkak havalandırırım ki ertesi güne rahatça giyebileyim.
Belki fikir olmuştur size; sevgiler:34:

Herkese cevaplarindan dolayi cok tesekkur ederim.karbonatla deo tak mantikliymis hemen uygulamaliyim.bide yaz geldi ufff

Fazla maydanoz tuketince ter kotu kokmuyormus boyle bir sey duydum ama dogru mu bilmiyorum. Ben de cok terlerim cok sinir bozucu bi durum

Kizlar canima tak etti artik.saclarim cok yagli hergun yikamam gerek.iki gun ara versem ucuncu gun bir hafta yikanmamis gibi oluyor.cok asiri terliyorum.hergun kiyafet degistirmek zorundayim.ayaklarim normalde kokmaz.ama isten eve gelince bakiyorum kokmus hemen yikiyorum.bugun bi arkadasla sohbet ettik o bi corabi 4-5 gun giyiniyormus gomlegini falanda bi hafta ama kokmuyor kiz.tamam bende pis kokmam ama terliyorum ve hergun o kazagi degismem lazim.is arkadaslarimda erkek kiyafetlerini isyerinde degistiriyorlar.iki haftadir uniformalarini eve goturdukleri yok ama cocuklar ter falan kokmuyorlar.ben deo kullanmadigim gun resmen ter kokuyorum ve hemen dusa giriyorum.icinizde benim gibi olan varmi ya.gunluk temizlikte ne yapiyorsunuz.

CAnım koltuk altı kararması sorunu için araştırma yaparken bir karışım öğrendim henüz denemedim ama açıklamasına göre kararmayı önlediği gibi kötü koku yapan bakterilerin oluşmasını da önlüyormuş doğal deodorant gibiymiş istersen dene bir terlemek önlenemez ama en azından kötü koku oluşmaz karışım şu:
Limon suyu, bal ve yoğurt. Bunları karıştırıp koltuk altına sürüyorsun ve 20 dk bekledikten sonra iyice duruluyorsun. Umarım işe yarar...

Saç yağlanmasına gelince yağlı saçlar için olan şampuanları kullan ve saç kremi kullanma ne durulanan ne de durulanmayan hiçbirini kullanma. BEnim de 2 gün zor dayanırdı 2.gün muhakkak parlardim yağdan :) saç kremi kullanmayınca daha uzun dayanıyor saçlar

Ayak kokusu için de lapitak kullan. Bir arkadaşım vardı ayakkabısını çıkardığı an burnumuzun direği kırılırdı ölürdük kokudan o dereceydi yıkasa bile geçmezmiş kokusu garibim... sonra lapitak ayak kokusu giderici kremini kullandı bir daha hiç kokmadı :)

Son düzenleme:
bende çok terlerim. kk'da öğrenmiştim. duş aldıktan sonra karbonat sürmeye başladım koltuk altıma. oh miss.
terliyorum ama koku yok. ayaklarımı da aynı şekilde haftada bir karbonatlı su da dinlendiriyorum.

5gün aynı çorabı giymekte ayrı bir fantaziymiş:53:

Koltukaltına Karbonatı sulandırıp mı sürüyorsunuz?

bende çok terliyorum 1 gün giydiğim kıyafetin 2. gün giyilcek hali kalmıyo zaten terden kokudan.. hele yazın durduğum yerde koltuk altlarım sırılsıklam :53: o kadar reklam yapılıyo rol on deodorantlarla ilgili sarı leke yapmaz iz bırakmaz falan filan hiç bi iişe yaradığı yok ayrıca bide ter ve deodorant kokusu birleşince daha iğrenç oluyo :25: bilenler vardır yeni doğan bebekleri tuzlarlar kokmasın terlemesin diye annem biz seni tuzladıkta sen niye bu kadar terliyon diyo :9:
ama saçlarım öyle her gün yağlanmaz her gün yıkamama gerek yok

iyide biz dikkat ediyoruz bu vucütla ilgili bir durum temizlikle ilgili bir durum değil yani.

tamam işte aynı şeyi diyorum temizlik = hijyen (latin kökenli bir kelime)

İSTER PİS OLSUN İSTER OLMASIN MAKUL OLANI GÜNLÜK YIKANMA GÜNLÜK ARINMADIR.. DİNEN BİLEM 5 VAKİT ABDEST SEBEBİ AYNI
GENETİK MİRAS TA ÖNEMLİ...GÜNLÜK DUŞ ALMIYORUM 3 GÜN SONRA KOKUYORUM DİYORSAN O ZAMAN ÇOK FAZLA DİKKAT EDİLDİĞİ SÖYLENEMEZ
BENİM DEMEK İSTEDİĞİM ŞARTLAR VUCUT VB VB NE OLURSA OLSUN BİREYİN KENDİNE DİKKAT ETMESİ

Koltukaltına Karbonatı sulandırıp mı sürüyorsunuz?
Elimi ıslatıp karbonata değdiriyorum. Zaten duştan yeni çıktığım için koltuk altımda ıslak oluyor. Bazıları biten roll-on'un içine karbonat su karıştırıp kullanıyormuş. Onu denemedim nina'cım belli daha pratiktir öyle.

Bende yazin çok yerlerin.
Ama çok şükür hic kokmaz terim.
Zamanim olmasa bile basimdan asabi sadece su dokerim .
O bile yeter .
En azından rahatlarim.

bir deodorant eğer terlemeyi engelliyorsa bilin ki zararlı... normalde vücuttan atılması gereken şeyin vücut içinde kalmasına neden oluyor demek ki...

içerisinde aluminyum, paraben vs. olmayan bir roll-on kullanın. çoğu bilinen markada var bunlar ne yazık ki.

ben gratiste buldum bi tane doğal içeriği var. CRYSTAL markası...

yine de saçı hergün yıkamasak da, vücudumuzu her gün yıkamak 15 dk.mızı alır.

ayaklarını da sirkeli suda bekletebilirsin.

Deodorant kullanmak zorundayız hepimiz. Deodorantlar terlemeye mani olmaz ama kokuyu engeller. Deodorant kullanın lütfen. :(
Rexonanın stick deodorantları en iyisidir. Roll-onlar genelde başarısız kokuyu engelleme konusunda. O yüzden stickler daha iyidir. Hatta stick artı sprey deo da kullanılırsa ekstra kalıcı olur. Banyo yapmak, tertemiz olmak ter kokusunu önlemede etkin değil ne yazık ki. Deodorantsız olmaz. Her sabah kol altına sürün tamamdır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Pudralı deo yada rollon kullanabilirsin. ayrıca deotak da muhteşemdir,kokuyu önler. karbonatı duydum ama nasıl kullanıldığı hakkında bir fikrim yok.
Terledin diye pis bir insan sayılmazsın. Ne insanlar var ne deodorant kullanıyor ne temizliğine dikkat ediyor. Sen dikkat ettiğin halde hala rahatsızsan temiz bir insansın :34: En azından çoraplarını 5 günde 1 değiştirmiyorsun. ıykk :37:

bir arkadaş koltuk altına deodorant sür demiş.sakın bunu yapmayın.parfüm ve deodorant tene temas ettirilmemelidir hele de koltuk altına. lenf kansrine sebep oluyor.en güzeli akşam yatmadan önce veya sabah kalkınca bir duş almaktır.ben banyoda koltuk altıma hacı şakir sabunlardan sürüyorum bolca sonra da duş jeli döktüğüm lifle iyice ovuyorum.ayaklarınızı da aynı şekilde yıkarsanız koku falan oluşmaz.bir giydiğimi ertesi gün giymem koyun makineye kısa programda yıkansın.ne kadar dikkat etsek de toz hava kirliliği vs üsütmüze siniyor.

Back
X