• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben pismiyim ki :(

Elimi ıslatıp karbonata değdiriyorum. Zaten duştan yeni çıktığım için koltuk altımda ıslak oluyor. Bazıları biten roll-on'un içine karbonat su karıştırıp kullanıyormuş. Onu denemedim nina'cım belli daha pratiktir öyle.

Çok sağ ol denicem hemen. Deodorant gibi kimyasallardan iyidir sonuçta.

Ayyy ben burda okumuştum çok önce galiba koltuk altınıza karbonat sürün parmağınızı değdirip sürün koltuk altınıza.. Ben önce inanmadım dedim yok canım.. Deneyim dedim .. Denedim inanmayarak veeee evet .. Terliyorum ama kokmuyorum .. Her an sürebilirsiniz ben ev hanımı olduğum için dışarda okadar zor durumda kalmıyorum ev hanımıyım .. Ama yinede dikkat etmek lazım :) işe yarıYor görceksiniz..

tamam işte aynı şeyi diyorum temizlik = hijyen (latin kökenli bir kelime)

İSTER PİS OLSUN İSTER OLMASIN MAKUL OLANI GÜNLÜK YIKANMA GÜNLÜK ARINMADIR.. DİNEN BİLEM 5 VAKİT ABDEST SEBEBİ AYNI
GENETİK MİRAS TA ÖNEMLİ...GÜNLÜK DUŞ ALMIYORUM 3 GÜN SONRA KOKUYORUM DİYORSAN O ZAMAN ÇOK FAZLA DİKKAT EDİLDİĞİ SÖYLENEMEZ
BENİM DEMEK İSTEDİĞİM ŞARTLAR VUCUT VB VB NE OLURSA OLSUN BİREYİN KENDİNE DİKKAT ETMESİ

3 gün sonra demedim bu birincisi, ikinciside yazın hergün duş alınıyor kışın hergün alamıyorum malesef. ve sadece 1 gün geçiyor aradan. Oda hastalığımdan dolayı... Neyseeee herkes kendine göre temizdir ama unutmayın bazı şeyler insanın elinde olmuyor. :47:

Bende alimunyumsz roll on kullanirdm iyi gibiydi ama en fazla dort saat kadar dayaniyodu gun icinde yine terden kokuyodum.
Bir arkadas maydanoz tuketince ter kokmaz diye duydum diyor doğru olablir çünkü kokan terimiz değil aslinda yediklerimizin yansimasiymis tere.
O yuzden bol baharatlı beslenince ter daha cok kokarmis maalesef bahart hastasiymdir.
Bir ara cemen alip yemistm ve cidden terim daha cok kokmaya baslamsti. Maydanoz ağız kokusuna da cok iyi gelir icten etki ederse tere de olablir bence
Karbonati bende denedim blogtan okumstm arastrdm burada kullananlari gorunce denedim basta inanmamiatm ama gerçekten mucize koltuk altim sırılsıklam ama birazcik bile kokmuyor.
Hem hos kokmasini ve antiseptik ozellikte olmasini istiyosaaniz bitmis krem kutusuna biraz karbonat biraz gül yağı katip bunu da kullanablirsinz hem pratik olur.
Karbonat ayaklarda da ise yariyor canm seninle sorunumz ayniymis benmde ayaklarm kokar. Banyodan sonra ayaklarima karbinat serpiyorum ve corabimi giyiyorm disari ciksam gun icinde havalandiramasam da kokmuyor..ustelik ayakkabin kokarsa ayakkabina da karbonat serpip havalandirablirsin
Karbonat mucize gibi

Saç yağlanması bendede var canım akşam duşa girsem ertesi gün gün içinde saçlarım yağlanıyor kuru şampuan öneririm etkisi oluyor

1 gömleği 1 hafta,üniformayı 2 hafta giyenlere çok şaşırdım.Kokmamalarına imkan yok.

Tene temas eden giysilerini her gün değiştirebilirsin.Hırka gibi tene doğrudan temas etmeyen giysiler 1 kez daha giyilebilir.
Ayak kokusunda en önemlisi ayakkabının malzemesi.Suni deriden ayakkabılar koku yapıyor.
Gerçek deri ve deri astarlı ayakkabı alırsan bu sorundan kurtulursun.Yolda başka ayakkabı giyip,işyerinde deri olanlarla değiştirebilirsin.

Yağlı saçları günaşırı yıkamak idealdir.Şampuan olarak bitkiözlü ve kremsiz şampuan öneririm.
Günaşırı duş yaparsan,duş yapmadığın günlerde sabahları kolaltını yıkayıp deodoran sürebilirsin.
Naylon içeren kazak ve gömlekler de çok koku yapar.Naylon içeren kazakların içine tişört giymek bu sorunu azaltır.

Back
X