Aynen öyle oldu, çünkü ilk ikide çalışmaya devam ettimkocanız ilk iki çocuk da çok yardımcı oluyordu da üçüncü de mi hapsoldunuz siz eve?
Araba aldik bana ama trafiğe çıkmadım iki yıldır ehliyeti aldım kaldı öyle,ona da bı zaman ayırıp ders almam lazımAdamı eve almayın
Madem ev sizin dışarı onun siz evde o dışarda arkadaşları ile olsun
Şaka bir tarafa sinirleriniz yıpranmış hakkı olarak
3 çocuk üstüste olmuş yıpratıcı bir durum
Oturun plan yapın eşiniz boş vakitlerinde ev ve çocuklarla ilgilensin sizde kendinize vakit ayırın
Araba çok büyük rahatlık çocuklu insanlar için arabayı vermeyin eşinize
Aynen öyle oldu, çünkü ilk ikide çalışmaya devam ettim
Sonra başladım ilk ikisinde. Eylül de başlayacağım şükür ki az kaldıdoğurdunuz hemen çalışmaya mı başladınız? şimdi yine başlamayacak mısınız?
Sinirlerim bozuldu iyice. Mutsuzlugun dibindeyim. Önce şu telefonu tamamen kaldırmam lazım. Çünkü gün içinde beni her gün arayıp derdini anlatan bir arkadaşım var. Sonra bir eltim var diğer eltim benim çocukların doğum gününe hediye almayı planlıyormus onunkilerin gününü bile bilmiyormuş. Bana bunun tribini atıyor. Anneme de kırgınım. Bana dogumlarim dışında yardıma gelmedi geçen sene 2 hafta çağırdım özellikle gelmedi. Şu an kardeşimin çocuğuna bakıyor ve kardeşim öğretmen ama yaz tatilinde tek bakamazmis. Yeğenim iki yaşında. İki yaşında bir çocuğa baba bakabilir değil mı en azından birkaç gün. Geliş biraz ben de dinlensem yok nerde.
Kimse yardımıma koşmuyor ama aile içinde bir sorun olduğunda herkes beni arıyor cozumlemem icin
birikmiş her şey,toplu katliam gibi olacak.Sinirlerim bozuldu iyice. Mutsuzlugun dibindeyim. Önce şu telefonu tamamen kaldırmam lazım. Çünkü gün içinde beni her gün arayıp derdini anlatan bir arkadaşım var. Sonra bir eltim var diğer eltim benim çocukların doğum gününe hediye almayı planlıyormus onunkilerin gününü bile bilmiyormuş. Bana bunun tribini atıyor. Anneme de kırgınım. Bana dogumlarim dışında yardıma gelmedi geçen sene 2 hafta çağırdım özellikle gelmedi. Şu an kardeşimin çocuğuna bakıyor ve kardeşim öğretmen ama yaz tatilinde tek bakamazmis. Yeğenim iki yaşında. İki yaşında bir çocuğa baba bakabilir değil mı en azından birkaç gün. Geliş biraz ben de dinlensem yok nerde.
Kimse yardımıma koşmuyor ama aile içinde bir sorun olduğunda herkes beni arıyor cozumlemem icin
Büyükler 3 gün kreste zaten , bebek sorun yani çıkıp hava almaya sorun değil tabi ama. Yüzme spor kuaför bebekle olmuyorBakıcı bakmaya baslasanız nasıl olur? Büyüğünü tam gün olan bir okula verirsiniz, ortanca ve küçük bakıcıda olur. Siz de çalışma hayatına dönersiniz.
Böyle bir ihtimal olabilir mi?
KV yok malesef, annemin anlayacağını sanmıyorum.o da beni eleştiriyor sinirliymisim, babama benziyormus,un eşimin yanında söylüyor bunu bir deÜzüldüm sizin adınıza.. annenize kırgınlığınızı anlatsanz belki kalan son aylarınızda ayda 1 hafta bile osla nefes almanızı saglar? Ya da kv yardim etmez mi rica etseniz?
Haklısınız aslında, böyle giderse ben depresif bir kadın olacağım eşim ise çevresi olacak gezecek vs vs. Oysaki bunun mimari eşim ama ben zararlı çıkacağımYardimci tutun kendinize , gunde 2 saat cocuklari evde ona birakip cikin kendinize vakit ayirin
Boyle hayat mi olur yahu? Sizinki gibi bi kocam olsa ki o kisi kocam olarak kalmazdi , eve almaz dunyayi dar ederdim ona
Bu kadar bencil erkekleri nereden buluyorusnuz? Silkelenip kendinize gelin bence
Araya beşer yıl koysam hallolur muydu. U sorun, her beş yılda tekrar bebek uykusuz gece vs vsüst üste 3 çocuk yapmasaydiniz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?