Ben sadece anne değilim

anneyim83

Baş 69,guncel66.5,ilk hedef 65,son hedef 60
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
1.509
2.458
133
Biri eşime benim de her şeyden önce bir insan oldugumu hatirlatsa.

3 çocuğum var en büyüğü 6 yaşında,yakinimda çocukları 1 saat birakabilecegim kimse yok.

Yıllardır çalışıyordum şu an izindeyim ve 1.5 yıldır evdeyim,bebeğine olmak güzel ama evde oturmaktan nefret ettim.

Yüzmeyi öğrenmek istiyorum özel ders almak istiyorum altı üstü 6 saatlik ders planlayamiyorum.

Az önce eşimi aradım işini bitirmiş eve 1 saat uzak bir yerde arkadaşıyla oturuyormuş.
Bu bana çok bencilce geliyor artık yani benim dışarda tek lüksün market mı onu bile çoğunlukla internetten alıyorum. Kuaför vs gidemiyorum. Adam dışarda sohbette. Çok sinirlendim kapattım teli ağladım sinirden.

Artık ise dönmek istiyorum araba sürmek istiyorum çocukları da arabaya atıp yüzmeye gitmek istiyorum

Bende yığıldım artık evde oturmaktan...çalışmak istiyorum
Kreşe de ancak seneye falan..
1 yıl daha nasıl geçicek bilmiyorum...

Adamı eve almayın
Madem ev sizin dışarı onun siz evde o dışarda arkadaşları ile olsun
Şaka bir tarafa sinirleriniz yıpranmış hakkı olarak
3 çocuk üstüste olmuş yıpratıcı bir durum
Oturun plan yapın eşiniz boş vakitlerinde ev ve çocuklarla ilgilensin sizde kendinize vakit ayırın
Araba çok büyük rahatlık çocuklu insanlar için arabayı vermeyin eşinize

Araba aldik bana ama trafiğe çıkmadım iki yıldır ehliyeti aldım kaldı öyle,ona da bı zaman ayırıp ders almam lazım

Sinirlerim bozuldu iyice. Mutsuzlugun dibindeyim. Önce şu telefonu tamamen kaldırmam lazım. Çünkü gün içinde beni her gün arayıp derdini anlatan bir arkadaşım var. Sonra bir eltim var diğer eltim benim çocukların doğum gününe hediye almayı planlıyormus onunkilerin gününü bile bilmiyormuş. Bana bunun tribini atıyor. Anneme de kırgınım. Bana dogumlarim dışında yardıma gelmedi geçen sene 2 hafta çağırdım özellikle gelmedi. Şu an kardeşimin çocuğuna bakıyor ve kardeşim öğretmen ama yaz tatilinde tek bakamazmis. Yeğenim iki yaşında. İki yaşında bir çocuğa baba bakabilir değil mı en azından birkaç gün. Geliş biraz ben de dinlensem yok nerde.
Kimse yardımıma koşmuyor ama aile içinde bir sorun olduğunda herkes beni arıyor cozumlemem icin

Bakıcı bakmaya baslasanız nasıl olur? Büyüğünü tam gün olan bir okula verirsiniz, ortanca ve küçük bakıcıda olur. Siz de çalışma hayatına dönersiniz.

Böyle bir ihtimal olabilir mi?

Üzüldüm sizin adınıza.. annenize kırgınlığınızı anlatsanz belki kalan son aylarınızda ayda 1 hafta bile osla nefes almanızı saglar? Ya da kv yardim etmez mi rica etseniz?

birikmiş her şey,toplu katliam gibi olacak.
Uygulayın ama kararlarınızı,aksi takdirde yıkım 2 misli olacak.

Bakıcı bakmaya baslasanız nasıl olur? Büyüğünü tam gün olan bir okula verirsiniz, ortanca ve küçük bakıcıda olur. Siz de çalışma hayatına dönersiniz.

Böyle bir ihtimal olabilir mi?
Büyükler 3 gün kreste zaten , bebek sorun yani çıkıp hava almaya sorun değil tabi ama. Yüzme spor kuaför bebekle olmuyor

Yardimci tutun kendinize , gunde 2 saat cocuklari evde ona birakip cikin kendinize vakit ayirin
Boyle hayat mi olur yahu? Sizinki gibi bi kocam olsa ki o kisi kocam olarak kalmazdi , eve almaz dunyayi dar ederdim ona
Bu kadar bencil erkekleri nereden buluyorusnuz? Silkelenip kendinize gelin bence

Üzüldüm sizin adınıza.. annenize kırgınlığınızı anlatsanz belki kalan son aylarınızda ayda 1 hafta bile osla nefes almanızı saglar? Ya da kv yardim etmez mi rica etseniz?
KV yok malesef, annemin anlayacağını sanmıyorum.o da beni eleştiriyor sinirliymisim, babama benziyormus,un eşimin yanında söylüyor bunu bir de

Haklısınız aslında, böyle giderse ben depresif bir kadın olacağım eşim ise çevresi olacak gezecek vs vs. Oysaki bunun mimari eşim ama ben zararlı çıkacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…