Şu evlilikte en büyük hatam yapamıyorum denemek oldu. Her şeyi yaptım dışarda çalışmak evi temizleyip çocuğu büyüt yemeği yap her şey ama her şey. Neye yaradiysa ,kafayı yemek üzereyim.ogretmenim kesinlikle döneceğim ise.istanbul trafiğinde ders almadan çocukları arabaya atıp çıkamıyorum.arabada çok konuşup dikkatimi fena dağıtıyorlar,denedim biri arabadayken olmadı. Bu ay kesinlikle yüzmeye gideceğim denize gidince kenarda gezmek istemiyorum. Ağustosta direksiyon dersi alacağım. Araba tek kelimeyle özgürlük. Çocuklar kreste devam edecek zaten yüzme ye gidecekler yaz okulunda.su yazı da kafayı siyirmadan atlatirsam hayat biraz daha kolaylaşacak insallah.
Seneye de eve tam zamanlı yardımcı bulmak zorundayım sabahçı olacağım ve çok erken çıkmam gerekecek çocuklar bu adamın elinde sefil olurlar ve eve dönünce tüm işler yine beni bekliyor olur
Sağolun cevap için,birilerinin bana hak vermesi bile öyle iyi geldiki. Evde bazen kendim için tek luksum duş almak oluyor. Bazen kendime kızıyorum abartiyorsun diyorum ama yok elimde değil. Yorgunum, eşim dışında gördüğüm kimse yok. Birkaç kişi var onlarla da ben görüşmek istemiyorum dert yüklüyorlar sürekli. Eşim de böyle olunca kapana kısılmış gibi kalıyorum.kres denen bir şey iyiki
Esinin surat asmasina aldirma. Simdi butun anneler saldiriya gecebilir ama cocugun 2 saat yemek yemezse (herhangi bir saglik problemi yoksa) birsey olmaz. Cocuklariyla sen yaninda degilken de yasamayi ogrenmek zorunda. Haftasonlari cocuklari ona birakip cik hava al. Ya da plan yap beraber cikin. Hadi bu haftasonu suraya gidelim diye. Bebegin kucukse disarda cok zorlayabilir o zaman ev gezmesine gidin arkadaslariniza.
Ben henuz yapamiyorum ama sanirim kafayi yememek icin ben de cocugu birakip birakip cikicam yakinda
Söz de babaların erkeklerin yükü fazla. Asıl kadınların fazla. Her şeyi yapıyorlar. Bir de üstüne kötü olan her şeyin faturası onlara kesiliyor. Baba elini sürmese de çocuk babanın oluyor. Kötü olunca "bu çocukları da kadınlar yetiştiriyor" e kadınlar beceremiyorsa erkekler yetiştirsin. Erkek sadece dışarda çalışsın kadın ev çocuk iş. Çalışıyorsanız kocanız ev işlerine ve çocuk bakımına ortak olmak zorunda. Valla deli oluyorum buna ya. Ben işten geldiğimizde kocam koltukta yığılırken ev işi yapamam. O da kaldıracak kıçını. Beni elilikten uzaklaştıran en büyük sebeplerden biri bu.
Eşiniz kötü bir baba ve kötü bir eş. Çocukları bırakın gidin. Mecbur kalsın.
Bursa bile ben suclaniyorum, bilerek yaptın lafları yapışıyor hemen, böyle babalara kaç kişi ey adam sen artık üç çocuk babasisin diyor. Hiç kimse. Ben derdimi anlatamadım galiba. Cocujlarimdan yana pişmanlığın yok benim babası varken tek buyutmekten yoruldum.buna isyan etmeye bile hakkım yok değil mı.
Hakkınız var , siz gereksiz yorumları görmeyin. Eşinizle ciddi bir konuşma yapın , bu böyle devam etmez, sonunda sinir hastası olursunuz.
Kaç çocuk yapacağınız da kimseyi ilgilendirmez.
Anne olmak istemişsiniz olmuşsunuz. Kendinizi,eşinizi bilerek doğurmuşsunuz şimdi neden isyan? Doğurayım ama her şey eskisi gibi olsun sanki çocuk yokmuş gibi mi düşünüyosunuz