- 30 Mayıs 2018
- 21
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi sesrengiseda
-
Pekii sildim öyleyse..Anketiniz çok saçma...
Hiç tekin biri değil.
Bu kişiyle eni sonu devam edersen ileride yine üzülen sadece sen olursun gibime geliyor. Unutursun zamanla karşına başka insanlar çıkar. Tek erkek o değil unutma niceleri var adamakıllı.
Bu kişiyi sen kendine yakıştırabiliyor musun?
Sadakatle bağlanmak önemli bu sana sadakatle bağlanacak biri değil.
keşke geri gelse de 2 çift kelime söyleyebilsem içim bir türlü soğumuyor, her gün gördükçe yeniden yaşıyorum resmen. yorumunuz için teşekkür ederimUzak durmayı başarırsan gerisi gelir. Acı çek üzül ağla ama ondan uzak dur olurda yine gelirse sakın affetme. Bak ilk gidişinde affetmeseydin şu an çoktan unutmuş hayatına bakıyo olurdun toparlanmıştıçn böyle düşün. Ama şu an da geç değil kendini bastırma acını yaşa sonra biticek unutcan mantıklı düşünmeye başlayınca şükredicen hayatından çıktığı için. Ha bide sevmek kesinlikle suç değil sevince insan hatalarının altında bile affetmk için sebep arıyor. Tek yanlışımız haketmeyni sevmek ama tecrübe kazandık hakedeni sevicez hakettiğimiz şekilde sevilcez inşallah.
Çok iyi anlıyorum seni aynı duyguları yaşıyoruz bakalım iki çift laf söyleyip yol vermek nasip olcak mı.. rica ederimkeşke geri gelse de 2 çift kelime söyleyebilsem içim bir türlü soğumuyor, her gün gördükçe yeniden yaşıyorum resmen. yorumunuz için teşekkür ederim
Ben yazdıklarından bile yakıştıramadım onu sana.Zaten kız arkadaşına döndü, resmen beni bıraktı öylece, tekrar arayıp soracağını sanmıyorum.. o yüzden yanıma yakışıyor mu diye düşünemiyorum yanımda değil.. yorumunuz için teşekkür ederim
hem de nasıl düşünceler keşke kafam balon olsa sadece, ne sınav kaldı, ne ders ne de bir şey. ben burda bunları düşünürken onlar evde gülüp oynaşıyorlar şu an bile görüyorum pencereden bakınca birlikteler, benim hakettiğim bu olmasaydı keşke, bir anda insan silip atamıyor hele ki sevdiysen ve o da sevmediyse daha da zor. yorumunuz için teşekkür ederimEvini değiştirecek halin yok? Sen neden rahatını bozasın sonuçta.
"Sen çok fedakar birisin. Çünkü her defasında seni kullanmama izin veriyorsun. Seni sevmiyorum, ama bu fedakar özelligini çok seviyorum. Çok iyisin, çok güzelsin. Ama aramadıkça gelme tamam mı?"
Bunlar o adamın düşünceleri. O böyle biri. Hareketleriyle gösterdiği tam olarak bu. Başka bir şey yok o yüzden artık sende kafanı dinle. Eminim bunları dert edinmekten kafan balon gibi olmuştur şimdi.
Artık "Sen kimsin be? S.... git ne yaparsan yap" moduna girmen gerekiyor. Yani ben olsam düşünce olarak "Bu ne ya, ben orta malı mıyım? Kokuşmuş çorabın mıyım ben senin? Git pisliğini başkasına sıçrat" kafasında olurdum. Gider arkadaşlarımla plan yapardım.
Mutlu olurdum. Sonra zaman içinde değeri hak eden birine, benim gibi değerli (çorap yerine baş tacı) bir kızla tanışma şansı verirdim.
Yo hemen silip atmasan da olur. Ama kendine değer vermen gerekiyor. Bunu hemen yapabilirsin. Dikkatini nereye verirsen onu görürsün.hem de nasıl düşünceler keşke kafam balon olsa sadece, ne sınav kaldı, ne ders ne de bir şey. ben burda bunları düşünürken onlar evde gülüp oynaşıyorlar şu an bile görüyorum pencereden bakınca birlikteler, benim hakettiğim bu olmasaydı keşke, bir anda insan silip atamıyor hele ki sevdiysen ve o da sevmediyse daha da zor. yorumunuz için teşekkür ederim
Aah dilerim böyle olur, çok isterdim, zaman diyorum öyleyseYo hemen silip atmasan da olur. Ama kendine değer vermen gerekiyor. Bunu hemen yapabilirsin. Dikkatini nereye verirsen onu görürsün.
Eskiden deli oldugum bir ş.....siz vardı, eşimle birbirimizi bulduğumuz zaman bana geri döndü. Pişmanmış vs vs.. Bir eşim olmasını dilediğim adamı düşündüm, bir de bu değer kıymet bilmeyen hiçbir şeyi haketmeyen adamı düşündüm. O kadar küçüldü ki gözümde.. Sende bunu asla hatırlamak istemeyeceğin kötü bir tecrübe olarak düşün. Doğru kişiyi buldugunda bunu çok daha iyi anlayacaksınAah dilerim böyle olur, çok isterdim, zaman diyorum öyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?