Ben salak mıyım sizce ??

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
hanımlar Merhaba uzun süredir sayfayı takip ediyordum ama üye değildim yeni üye oldum .bende derdimi sizlere açıp fikir alışverişinde bulunmak istedim benim sıkıntım şudur ki çok şükür işim var çalışıyorum memurum uzun süredir de görüştüğüm birisi var kendisi de benimle aynı işi hatta benden fazla parayı alıyor gel gör ki bana bu zamana kadar işe yarar gözle görülür bir hediyesi yoktur bir süprizi yoktur kısaca cimrinin tekidir ben kendime alırım ona bile karışır ilk Zaman'larda bu beni etkilemiyor du son zamanlarda düşündüm de etrafımda nişanlı sözlü evli insanlar neler yapıyorlar gezmeler alışverişler tatiller ben bu kişiyle evlendiğim de hiç birini yapmaz örnek vermek gerekirse en basitinden nişanı hayal ediyorum hiç masraf yapmaz ben yeniliklerden yapmak isterim anlatamıyorum organizasyon olsun pastası süsü takısı altını çiçeği böceği süslemesi hiç birisini yapmaz yapmamı istemez yardımcı olmaz yapmak istersem de para benden çıkar Elinden gelse düğün yapmaz o derece korkutuyor bu düşünceler beni ne yapayım ben bu İnsan düzelir mi düzeltebilir miyim ya da siz olsanız ne yapardınız ayrılır mıydınız

eldeki mal bu şekerim herhangi bir insanı düzeltemezsin ya da kendi kalıbına uyduramazsın ki

Ben olsam ayrılırdım insan tutumlu olur ama cimri olmaz ! para sadece bir araçtır hayatın tek amacı olmamalı diye düşünüyorum.

Ikinizde calisiyorsunuz elbette herseyin iyisini isteyeceksin. Hersey yapmak isteyeceksin.
Ama simdiden boyle ise evlendiginde cok sıkıntı cekersin. Senin kazandigin parayi harcadigin kurusu burnundan getirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…